Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hærfjellet

Date:
30.01.2021
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:07h
Distance:
20.3km
Map    

Ruten

Date:
14.11.2020
Distance:
14.2km

Map    

Hærfjellet, Gammelhans, Myssmørhelje og Prestkjerringa

Date:
02.11.2020
Characteristic:
Jogging
Map    

Sauleiting fra Øvstehage

Date:
18.10.2020
Characteristic:
Hike
Map    

Skjervungfjellet

Date:
03.10.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.9km

Kort tur med Sivanja. Surt vær, men fint på tur for det. Dro hjemmefra og til toppen av slalombakkevegen ved Spåtind høyfjellshotell, der vi parkerte og gikk opp et råk mot slalombakken og videre til toppen. Fulgte en annen vei på tur ned igjen til bilen igjen. Litt yr og tåke på turen, også litt vind på toppen. På tur hjem igjen stoppet vi på Værskei og kjøpte oss en solskinnsbolle og kaffe før vi dro videre hjem igjen.

Map    

Sirikjerke

Date:
23.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.2km

Feltdag i forbindelse med kurs i MIS (miljøtyper i skog)-kartlegging med NiN (Natur i Norge). Feltdagen foregikk i området rundt og ved Dammyrtjern. Heldige med været da det var opphold hele dagen etter at det før i uka var meldt mye regn. Etter endt dag ute bestemte jeg meg for å ta en rask tur oppom Sirikjerke før jeg dro tilbake til Skramnes for en god middag og en lengre biltur hjem igjen til Gausdal. En fin topp og tur. Sleipt oppover stien da det hadde regnet mye i dagene før.

Map    

Storhaugen i Øyerfjellet

Date:
31.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
1.6km

Etter å ha gått på Skinnfjellet og Goppolfjellet, vart det en kort tur opp på Storhaugen i Øyerfjellet. Lettgått og kort fra parkeringsplassen og til toppen. Flott kveld i fjellet med fin kveldssol og fin varde på toppen. Fikk tre nye topper til på Øyer pf 100 lista - to står fortsatt igjen. Håper å få tatt de til neste år. Så biltur hjem igjen etter en fin dag på jobb i Øyer og flotte turer på lettgåtte topper etterpå.

Map    

Goppolfjellet

Date:
31.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.0km

Etter å ha godt på Skinnfjellet kjørte jeg videre og parkerte ved Uksbåsen. Derfra gikk jeg på Heratinden og videre på Høgtinden/Goppolfjellet. Fint og godt råk hele veien. Fin utsikt fra toppen. På veg ned igjen tok jeg et annet råk, dette var bra så lenge jeg var på dette som gikk mot Hjellsætra, men fra der det tok av til jeg kom inn på råket fra Trosvik til Uksbåsen var det ikke veldig tydelig råk, men kom da fram for det. Tilbake til bilen kjørtew jeg for å gå på Storhaugen.

Map    

Skinnfjellet

Date:
31.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
5.1km

Jobb med nye skogbrukspaner i Gausdal og Øyer, etter endt arbeidsdag tok jeg og kjørte og parkerte ved P-lomme litt sørr for toppen. Merket råk som ikke var veldig mye brukt fra der jeg startet gjennom Søkkelia til jeg kom inn på råket mot toppen. Fint råk til toppen. Utrolig flott utsikt i alle retninger, spesielt mot Rondane. Etter toppen stakk jeg opp på Søndre Skinnfjellet, som hadde et skilt med toppen som ikke heter Våsdalstind. Så samme vegen tilbake til bilen og kjørte videre for å gå på Goppolfjellet.

Map    

Miljøsamling på Astridbekken

Date:
30.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
16.2km

Miljøsamling med Vestringen IL på Astridbekken. Rolig treningstur før samlinga inne på Astridbekken. De andre jogget over toppene og helt inn til Prestkjerringa. Jeg følte meg ikke helt topp og gikk derfor innover og snudde på Myssmørhelje. Fin dag i fjellet. Etterpå samling på Astridbekken med premieutdeling etter lysløyperenn for forrige vinter og grilling av pølser.

Map