Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tømmeråsen

Date:
14.09.2019
Distance:
6.6km

Map    

Ormtjernskampen

Date:
31.08.2019
Distance:
4.2km

Map    

Rolig treningstur fra Astridbekken

Date:
25.08.2019
Characteristic:
Jogging
Duration:
2:22h
Distance:
18.7km
Map    

Tsjekkias høyeste

Date:
31.07.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
11.4km

Map    

Knutshø

Date:
14.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.2km

Etter å ha plukket ned telt og spist frokost tok vi bil opp igjen til Vargbakken. Strålende dag med ikke en sky på himmelen da vi la i veg. Møtte en god del flere folk på denne turen enn gårsdagens. Lett opp til toppen, der vi tok en matpause. Så ned ryggen på baksiden og igjennom Leirungsdalen på turen ut igjen, hvor det ble et bad ved sandstranda ved Øvre Leirungen. Ikke helt gæli badetemperatur, mye bedre enn Sjoa ved Maurvangen camping fra dagen før. Så ut igjen derfra. Lett gruppe å ha med på tur. Takk for turen!

Map    

Bukkehåmåren, Kvassryggen og Høgdebrotet

Date:
13.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
18.6km

Turleder for DNT Fjellsport Lillehammer og Gjøvik Turlag. Eneste turlederoppdraget i år og tiende totalt. Det var meldt flott vær for helga. Et utrolig flott vær og en kunne bruke t-skjort og shorts fra morgen til kveld. Vi reiste opp fredag kveld og hadde leir på Maurvangen camping. Vi tok to biler opp til Vargbakken 08.45, og allerede da var parkeringsplassen full og måtte parkere langs vegen. Vi kom av sted 08.55. Lettgått på solid sti innover. Godt og varmt innover og oppover i bakkene mot Bukkehåmåren. Fin sti hele vegen oppover til Bukkehåmårtjønne. Varda oppover ryggen. Matpause på toppen før vi gikk videre til Kvassryggen og mot Høgdebrotet. Hadde sett for meg at passasjen der skulle være mer luftig. Ned igjen til bilen, så et kort bad i Sjoa og middag på Maurvangen. >>>

Map    

Finnbølshaugen

Date:
07.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
0.4km

Etter nest siste tur, tok vi med oss Finnbølshaugen som ville bli dagens korteste tur. Bare 400 m eter tur/retur bilen. Veien inn dit tar av rett etter å ha kjørt inn gjennom bom på Jotunheimvegen. Parkerte innerst i veien, litt dårlig vei på slutten men helt ok for å komme fram. Så råk opp til toppen fra veien. Mast på toppen her. Så samme vei ned igjen til bilen og kjøre hjem igjen etter alle dagens turer. Flott dag på tur.

Map    

Veslfjellkampen

Date:
07.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.7km

Vi parkerte ved Falkefanger parkeringa. Og fulgte sti innover til et gammelt Falkefangeranlegg. Derfra var det stil videre til Veslfjellkampen. Fra Veslfjellkampen tok vi beineste mot Svartkampen. Det skulle være en rundtur på sti, men tok retteste vei mot stien igjen og ned igjen til bilen da vi var innpå stien vi fulgte oppover mot Veslfjellkampen. Litt kratt på slutten før vi traff på stien igjen.

Map    

Hundfethøa

Date:
07.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
1.4km

Også den fjerde turen ble veldig kort. Parkerte i Øyvassosvegen og gikk først opp på nordtoppen, en liten 10-metring før vi gikk videre på hovedtoppen. Skydekket begynner å sprekke opp litt mer og etter hvert utover dagen blir det riktig fint vær, med god utsikt på den neste turen. Gikk rett under nordtoppen på veg nedigjen til bilen for å slippe å gå lenge i kratt og kjerr ned igjen til bilen. Så å kjøre til den femte og nest lengste turen for dagen.

Map    

Knollan

Date:
07.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
0.6km

Tredje turen ble en veldig kort tur opp på Knollan, en liten 50 m pf topp.

Map