Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Djupviknipa og Muladalsåsen

Date:
27.04.2014

Parkerte før Nordheittunnelen. Derfra til toppen og rundt oppe på platået. Fint vær og fin utsikt. Fin topp. 3,5 km og 40 min opp og ned. Kjørte videre til Muladalen og parkerte innerst i dalen og gikk opp på toppen gjennom skogen herfra. 1,5 km og 30 min tur retur.

Map    

Gravdalsholten, Bekkeholten og Kletten

Date:
26.04.2014
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
1:23h
Distance:
9.0km

Parkerte ved Reset og fulgte skogsbilvegen ca 300 meter, derfra råket til toppen av Gravdalsholten. Samme vei ned igjen til skogsbilvegen og fulgte denne videre innover til Hafstadstølene. Her rett opp til toppen av Bekkeholten, samme vei tilbake til bilen. 9 km, 1 time og 40 min. Etter den første turen kjørte jeg inn til parkeringsplassen nedenfor Kletten, og gikk opp på toppen og ned igjen. Kort tur. 1 km, 12 min opp og ned.

Map    

Viefjellet

Date:
25.04.2014

Syklet hjemmefra etter jobb til parkeringsplassen der råket tar av mellom Viefjellet og Kletten. 7 km og under 20 min. Herfra et rolig motbakkedrag til toppen. 2,7 km og 45 min. Ca 600 høydemeter. Herfra til toppen og ned igjen og sykle hjem igjen.

Map    

Leirvassbu Påsken 2014

Date:
15.04.2014

Påske på Leirvassbu sammen med Hansi (Hans Thorvald Nygaard) og AndersNM (Anders Nygaard Mathisen) . Avreise fra Nygaard tirsdagsmorgen til parkeringsplassen ved Sletthamnsætri. Herfra på ski (telemark og randonee) inn til Leirvassbu. 5,5 km i fint påske vær. Onsdag gikk vi i fortsatt fint påske vær mot Høgvaglen og Høgvagltinder. Vi fulgte kvistmerket rute over Leirvatnet og opp bakken fra dette, og tok her av og fulgte ryggen opp til toppen av Høgvaglen. Herfra mot Austre Høgvagltind. Her blåste det en god del. På veg herfra over Høgvagltinden mot Midtre Høgvagltinden økte vinden og tåka kom med null sikt. Vi brukte skia et stykke oppover før vi tok de av og gikk ryggen til toppen. Her hadde vi null sikt. Samme veien ned igjen til skia. Siden vi hadde null sikt og mye vind bestemte vi oss for å droppe Vestre Høgvagltind og gikk over >>>

Map