Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kyrakamprunden

Date:
25.12.2011

Treningstur sammen med far og Hans Thorvald. Startet fra parkeringsplassen innenfor Austgarden ved sørenden av Bosshaugmyra. Gikk scooterløypa til Olstadrunden, og videre til Austli. Gikk så over Kyrakampen, med avstikker oppom selve toppen på 975 moh hvor det blåste kaldt og surt. Følgelig kort stopp før vi fortsatte til Frøysesetra og PeerGyntveien. Gikk deretter Skeikampen rundt, og hadede dagens høyeste punkt i skaret mellom Prestkampen og Avlundskampen på ca.1046 moh. Fra Skei tok vi strake veien til Austli og tilbake til utgangspunktet. Totalt 36 km, og 3 timer 3o min. Lettskyet vær med en del vind.

Map    

Jaktur på Ringebufjellet

Date:
16.11.2011

Parkerte ved Friisvegen der vegen nedover Åstdalen tar av. Med på turen var onkel Lauritz og Mio. Vi jakta over Remdalsmyrene og oppover mot Hirisjåhøgdene. Her så vi noen ryper, men kom ikke på skuddhold. Etter noen timer jaktet vi over på andre siden av vegen og gikk oppover mot Remdalshøgda der Mio tok en fin stand langt opp i sia. Da jeg kom fram så jeg en rype i siluett mot en stein. Dagen var berga og en rype i sekken. Derretter jaktet vi oss oppover mot toppen og ned igjen til bilen. En flott dag, sol fra en nesten skyfri himmel og flott utsikt til Rondane og Jotunheimen.

Map    

Søndagstur fra Øvstehage

Date:
13.11.2011
Map    

Tur fra Steindammen

Date:
29.10.2011

Guro, Hilde, Hanne, Knut, Mari Synnøve, Per Ole og jeg kjørte inn til parkeringsplassen ved Steindammen. Gikk derfra traktorveien/skiløypa på nordsiden av Ulevannet. Omtrent opp for østenden av Ulevannet skiltes vi lag, Guro, Hilde og Mari gikk rett mot Langvatn, mens Hanne, Knut, Per Ole og jeg gikk oppom toppen av Rognkleivåsen. Vi møttes igjen omtrent midt på Langvatn, og alle gikk deretter til topps på Nedre Eikers høyeste punkt, Trettekollen, som visstnok skal være noen centimeter høyere enn Lokkeråsen, men begge er oppført med 607 moh. Fra Trettekollen gikk vi til litt sør for sørenden av Elgskottjernet. Deretter en traktorvei til Tretjerna, og grusveien tilbake forbi Vrangla til parkeringsplassen ved Ulevannet. En fin tur i et lite brukt turområde. Hverken Rognkleivåsen >>>

Map    

Elgjakt på Raudbergnuten

Date:
22.10.2011

Oppmøte på Sjausel klokka 08.00. Herfra med biler opp til Flekstveit. Herfra oppover til postrekka. Jeg fikk den innerste helt innunder Raudbergnuten, rask tur opp på toppen etter drivet var over.

Map    

Nontjønnkampen

Date:
16.09.2011
Map    

Suluhøgda

Date:
10.09.2011
Map    

Restitusjonstrening

Date:
04.09.2011
Map    

galdhøpiggen

Date:
23.08.2011
Map