Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Storhaugen i Øyerfjellet

Date:
31.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
1.6km

Etter å ha gått på Skinnfjellet og Goppolfjellet, vart det en kort tur opp på Storhaugen i Øyerfjellet. Lettgått og kort fra parkeringsplassen og til toppen. Flott kveld i fjellet med fin kveldssol og fin varde på toppen. Fikk tre nye topper til på Øyer pf 100 lista - to står fortsatt igjen. Håper å få tatt de til neste år. Så biltur hjem igjen etter en fin dag på jobb i Øyer og flotte turer på lettgåtte topper etterpå.

Map    

Goppolfjellet

Date:
31.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.0km

Etter å ha godt på Skinnfjellet kjørte jeg videre og parkerte ved Uksbåsen. Derfra gikk jeg på Heratinden og videre på Høgtinden/Goppolfjellet. Fint og godt råk hele veien. Fin utsikt fra toppen. På veg ned igjen tok jeg et annet råk, dette var bra så lenge jeg var på dette som gikk mot Hjellsætra, men fra der det tok av til jeg kom inn på råket fra Trosvik til Uksbåsen var det ikke veldig tydelig råk, men kom da fram for det. Tilbake til bilen kjørtew jeg for å gå på Storhaugen.

Map    

Skinnfjellet

Date:
31.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
5.1km

Jobb med nye skogbrukspaner i Gausdal og Øyer, etter endt arbeidsdag tok jeg og kjørte og parkerte ved P-lomme litt sørr for toppen. Merket råk som ikke var veldig mye brukt fra der jeg startet gjennom Søkkelia til jeg kom inn på råket mot toppen. Fint råk til toppen. Utrolig flott utsikt i alle retninger, spesielt mot Rondane. Etter toppen stakk jeg opp på Søndre Skinnfjellet, som hadde et skilt med toppen som ikke heter Våsdalstind. Så samme vegen tilbake til bilen og kjørte videre for å gå på Goppolfjellet.

Map    

Miljøsamling på Astridbekken

Date:
30.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
16.2km

Miljøsamling med Vestringen IL på Astridbekken. Rolig treningstur før samlinga inne på Astridbekken. De andre jogget over toppene og helt inn til Prestkjerringa. Jeg følte meg ikke helt topp og gikk derfor innover og snudde på Myssmørhelje. Fin dag i fjellet. Etterpå samling på Astridbekken med premieutdeling etter lysløyperenn for forrige vinter og grilling av pølser.

Map    

Kampekollen og Gammelhushaugen

Date:
28.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
4.2km

Tur med far på kvelden til Kampekollen og Gammelhushaugen for å ta en topp til på Gausdal pf 50 lista. Kort tur til to små toppunkt. Fin utsikt utover fra Gammelhushaugen. Fra bilen på råk og noe traktorveg til toppen av Kampekollen. Fint toppunkt i skogen så ingen utsikt her. Veldig godt merket første del, ser ut som de holder på å merke oppover. Ned igjen samme vei. Så nede ved bilen videre til Gammelhushaugen. Lite toppunkt i skogen, men fin utsikt nedover jorde.Så om Gammelhushaugen og tilbake til bilen.

Map    

Grøtåshaugen og Storhaugen

Date:
27.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
5.5km

Tur med far til Grøtåshaugen og Storhaugen for å ta en topp til på Gausdal pf 50 lista. Overskyet vær når vi gikk i veg mot Grøtåshaugen. Det holdt seg uten regn til vi var nesten på Storhaugen. Da begynte det å regne, og det gjorde det en stund på veg tilbake før det ga seg litt før vi var tilbake igjen. Fin tur og ny topp på Gausdal pf 50- topper. Fin topp både Grøtåshaugen og Storhaugen for skogstopper å være. Fin merket sti hele veien opp på Grøtåshaugen, men på Storhaugen må en gå litt uten sti for å nå toppen.

Map    

Muribrekkhøgda

Date:
24.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.0km

Tur etter endt arbeidsdag med prøveflater. Kort tur for å få en pf-50 topp til i Gausdal. Parkerte litt før svingen oppover veien da det kom skilt om at det var bomvei med automatisk bom. Kunne ha parkert litt lenger ned å gått kirkestien oppover isteden, antakelig et finere valg. Ble å gå veien en stund til det ble å gå i terrenget til toppen. I terrenget tilbake til veien og ut igjen til bilen, for å kjøre hjem igjen. Fin kveld og solnedgang oppe på åsen.

Map    

Hovdekollen

Date:
24.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.1km

Tur på Hovdekollen etter endt dag med prøveflater i Østre. Gikk oppover en bratt traktorveg et lite stykke inne på et beite før jeg svingte meg mer rett oppover. Så svingte jeg meg mer i retning av Hovdekollen hvor jeg fant en fin plass å gå opp. Fin sti her oppe til utsiktspunktet fra et hyttefelt lenger inn, men til selve toppunktet må en gå litt i terrenget. Samme veg ned igjen til bilen. Enda en ny Gausdal pf 50 topp.

Map    

Sekken og Påsån

Date:
19.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
10.9km

Etter endt arbeidsdag tok jeg en rolig treningstur. Parkerte ved bommen oppover mot Roasetera og gikk veien oppover. Så litt lett jogg da det flatet ut. Først opp på Sekken før jeg gikk i terrenget på Påsån. Etter å ha kommet tilbake på veien bort på Roasetertoppen før veien ned igjen til bilen.

Map    

Vardekampen

Date:
12.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.0km

Etter endt arbeidsdag i Gausdal og Øyer med styringsgruppa for nye skogbruksplaner ble det tid til en kort tur før jeg kjørte hjemover igjen. Kjørte og parkerte på Spjutvollen og gikk opp på Vardekampen ved Tretten. Fin tur i godt råk til toppen. Fin utsikt både sørover mot Hafjell og nordover i Gudbrandsdalen. Sol og godt og varmt vær.

Map