Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Dalegubben Opp

Date:
24.09.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
8.1km

Siste dagen på et nytt flott peakbooktreff ble med et godt arrangert motbakkeløp opp på Dalegubben. Et artig løp med en flott topp som målgang. En lang tung motbakke opp til toppen. I for dårlig form, i tillegg til to lange dager på tur i forvegen som heller ikke var med å hjalp på farten til toppen. Varmt i sola oppover, mer overskyet på veg ned, hadde nok foretrekt det omvendt med skyer oppover ;) Lang kjøretur hjemmover etter endt treff.

Map    

Jakta og Risenosa

Date:
23.09.2017
Distance:
13.6km

En utrolig flott tur med flere ivrige peakbookere. Janne , Endre , Geir Arne , Jan Petter , Øyvind og Sven. Et utrolig flott vær denne dagen, fra litt skyer fra morgenen av til helt blå himmel uten en sky på utover dagen. Tung start med 1500 høydemeter fra starten på Norang til toppen på Jakta. Flott innover i Konedalen, der vi også tok en matbit på turen oppover. Flott utsikt over til Smørskredtind og Slogen på andre siden av Norangsdalen. Bratt opp det første stykket fra innerst i Konedalen før det slaket ut mot toppen av Jakta. God pause på toppen før vi gikk videre mot Risenosa. Veldig bratt ned det siste stykket, med til dels klyving. Opp ryggen til Risenosa, så ned igjen til Konedalen og til bilen på Norang.

Map     3 comments

Hjørundfjordeggen

Date:
22.09.2017
Distance:
13.5km

Peakbook-treffet denne høsten var lagt til Sæbø, et utrolig flott sted ved Hjørundfjorden iSunnmøre. En flott plass for et skikkelig fjelltreff med mange flotte tinder å ta av. Jeg reiste over torsdagskveld og ble enig med arne (Arne Mæhlen) , Peregrinus (Morten Kjærnet Hagen) og Atomsilda (Jørn Håvard Ask) og gå Hjørundfjordegga. Gråbein (Tinderangler) ble også med oss oppover men han gikk mot Råna og vi andre mot Elsandtindan. Først med ferge over til Leknes, jeg parkerte nede ved stistart til Saksa, og satt på med Arne opp til Urkedalen. En utrolig artig og luftig avstikker opp på høyeste Elsandtinden. Den bøy på luftige partier og klyving i en bratt side. Men ut på bikkehella kom vi oss ikke, da burde vi hatt med tau og sikringsmidler. Etter toppen her var det mot Søre Elsandtindan. Starten ut her var det klyving ned en hammer før et bratt sva med mye løsgods. Her må >>>

Map