Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Leirungskampen

Date:
30.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:25h
Distance:
3.2km

Kjørte fra Lillehammer klokka 06.00 og traff Willy og Ingve klokka 08.30 ved Bygdin. Der tok vi båten inn til Torfinnsbu. Etter å ha spist litt startet vi innover Torfinnsdalen mot Svartdalsbandet. En flott dal å gå i med flotte topper på alle kanter. Oppe på Svartdalsbandet la vi fra oss sekkene og gikk opp på Leirungskampen. Fra den første toppen gikk det fint og omgå i sida, mens den andre var grei og klyve rett ned fra toppen. Vindstille og skyfritt, da kan det ikke bli bedre. Samme vei ned igjen. Nede igjen satt vi opp telt i Svartdalsbandet og ordnet middag.

Map    

Rolig treningstur på Tronskalven

Date:
27.06.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
16.0km

Etter jobb kjørte jeg til Tynset og tok litt innover riksveg 30 før jeg parkerte ved en liten P-plass ved vegen. Mange fine skogsbilveger og stier på furumoen her. Så ut som et populært utgangspunkt for treningsturer for det var en del biler her. Startet sørover i håp om å komme på Tronskalven. Første del gikk på veldig fine stier på furumoen før jeg etter hvert kom inn på grusvei som jeg holdt til Tronsvangan. Derifra på sti som jeg mistet i myra, så da ble det litt i terrenget før jeg fant stien igjen på veg opp på Tronskalven. Flott utsikt i alle retninger herfra. Lang sikt i alle retninger utenom rett mot Tron. Vegen tilbake la jeg om Vesltron. På veg tilbake gikk mobilen tom for strøm.

Map    

Imsdalsvola

Date:
19.06.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
3.5km

På tur over til Alvdal for en ny takst-uke ute i skogen, passet det bra å ta en kort ettermiddagstur opp på Imsdalsvola. Jeg parkerte på en liten P-plass langs Friisvegen. Her var det fint og lettgått turterreng helt til toppen. Overskyet vær med litt gløtt av sol, regn delvis rundt men ikke noe her. Stor varde på toppen, og fin utsikt der det ikke var for mørkt. Kunne fint se Store Sølnkletten herfra. Kjapt ned igjen til bilen og videre mot Alvdal for å rekke butikken før stengetid.

Map    

Brandvålsberget

Date:
14.06.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
0:39h
Distance:
2.8km

Parkerte ved innkjøring til jorde her for å ta prøveflater i område her på jobb i dag. Etter å ha gått rundt i området her på jobb kastet jeg utstyret i bilen og gikk en rask tur på Brandvålsberget. Traff på et rådyr på turen opp gjennom skogen. Flott utsikt på toppen! Skrev navnet i toppboka før jeg returnerte ned igjen. Men de har merket stien med plastikkposer som de har hengt rundt kvister og trær, ikke veldig pent eller imponerende.

Map    

Treningstur til Tron

Date:
13.06.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
22.3km

Etter jobb kjørte jeg og parkerte der vegen til Tron tar av fra hovedvegen ved Tron. Begynte utrolig sakte oppover. Det jevne tempoet holdt jeg til 1300 moh. ved Flattron, men da begynte beina og bli tunge. Holdt et utrolig sakte jogg tempo oppover den lange skrå strekninga ved Blåskarven. Gikk over til rask gange da vegen tok til i sik sak oppover. Godt å komme på toppen. Helt ute av form, brukte litt under 1 t og 55 min opp på de 11,2 km og 1155 hm. Her bør det trenes framover. Surt på toppen, ikke mye sikt. Kort bilde og på med en buff før jeg begynte på turen nedover igjen.

Map