Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Eikåsnipa

Date:
06.05.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
5.2km

Map    

Lammanuten - Tysvær! Ein fin kombotur & ein 500 pf

Date:
30.04.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.9km

Fint med nye fjell og hærleg å trakke avgårde med joggeskoa! Stor parkering til denne fjelltoppen med 50 kr i vipps! Eindel folk å treffe på tur til denne fjelltoppen. Det er ein godt tilrettelagt sti til toppen med grusveg i starten. Det vart ein fin kombinasjonstur med ei treningsøkt på retur! Etter ein fin føremiddagstur til Bynuten & Grytefjellet vart det ein særdeles roleg start opp grusvegen til Lammanuten! Turfølget hadde trøbbel med haglunds hæl. Så ifrå toppen jogga eg ned i mitt tempo! Vått og nysnø ifrå 500 moh

Map    

Bynuten & Grytefjellet - 500 pf

Date:
30.04.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
11.6km

Ein populær fjelltopp er både Bynuten og Grytefjellet. Ein heil hærskare av folk var det å møte på returen ifrå Grytefjellet. Liten og stor på blå turbo rev merka fjelltopp. :)

Map     1 comment

Helgefjell -Rogaland/ Jæren & eit fint fjellområde!

Date:
29.04.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
9.2km

Eit flott fjellområde og det vart dagens første tur! Starta ifrå turmerka parkering med eit vekslande ver! Kom opp i skikkelig rufsete vinterver med kraftige vindråser og eindel nysnø på toppen! Det låg også eindel snø igjen i fonner etter seinvinteren. Men, hærleg friskt og ein tur eg synest var flott! Eit fint fjellområde! Var litt usikker på returen fordi det hadde vore fint med rundtur! Men, valgte etterkvart i kulda og vinden å retunere i samme spor!

Map    

Trollevassnibba - Sveio

Date:
29.04.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
4.7km
Map    

Bjørgafjell - Lindås

Date:
28.04.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
2.5km
Map    

Ørnakulten/Totlandsfjel - Ny bil & stas på ekstra fridager!

Date:
28.04.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
2.4km

Ein fin liten beinstrekk undervegs oppom Ørnakulten 255 moh. mot nokre fridager etter intensiv jobbing. Slutt på nokre mnd. med tre dagers arbeidsøkt i ein liten fri periode i underkant av eit halvår. Stor stas er då virkelig igjen med "langfria" i turnusen i psykiatritenesta. Ei lita reise for eit par dager til joggesko topper sørafor mot våre snøområder heime i Sunnfjordfjella. Ifølge yr, skulle dette være det beste vervinduet sørover i landet. Kvitveisen sto utruleg fin no imellom pluss og minusgrader her ved fjorden. Kjekt å variere dei likefine forhold no på våren imellom ski og joggesko.

Map    

Orkja - Jølster

Date:
23.04.2023
Distance:
5.7km

Map    

Strålande skitur i Aurland & er eg klimavennleg!!

Date:
22.04.2023
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
27.9km

Eg har eit mål og eg har mange mål i mitt liv! Kva vil eg, kva gir meg lykke! Eg har vaksne barn som eg etterkvart bekymrer meg for i klimasammenheng og i verdensfred. Eg skal bli bestemor om ikkje så lenge! Eg kjenner hjertet blomstre og det er så utruleg mykje fint å glede seg til. Så er det kvardagen i bilverden som også teller litt i "denne store" sammenhengen! Min Toyota disel landcrusier har vore ein fast følgesvenn <3 Kjøpt for mi fritid og som arbeidsbil! Eg hadde satsa endå 10 nye år til på den til tross for sine 350.000 fordi den er solid og drift sikker med påkosta heilt nye dyser, register reim og flusha girkasse! Men, rusta etter veisaltet er ein anna ting. Den har tæra til hurtigare forfall for bilen. Fordi vi ikkje greier å køyre etter norske vintrer >>>

Map    

Lærdalsfjell & Berre lekkert!

Date:
21.04.2023
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
20.4km

Strålande ver og kjekt turfølge! Superfin dag! :)

Map