Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Tur til Larstunstøylen

Date:
09.06.2024

Fin tur ilag med Miriam

Eikåsnipa

Date:
08.06.2024
Characteristic:
Hike
Distance:
5.2km

Tur før langvakt!

Map    

Orkja før regnmengder & staselig avdeling!

Date:
04.06.2024
Characteristic:
Hike
Distance:
3.5km

Tur på føremiddag i vekslande ver! Eit par små regnbyger og solglytt på toppen. Meldt noko meir regn på ettermiddag/kveld. Fint med litt verskifte og regn i passelige mengder. Koselig dag med bakst og var med å hente barnebarnet første gang i barnehagen. Det var rett ei staselig avdeling ho var komt på :)

Map    

Topp med eit underlig navn!

Date:
03.06.2024
Distance:
3.0km

Map    

Høyrokampen - Lom

Date:
03.06.2024
Characteristic:
Hike
Distance:
5.1km

Map    

Breheimen/Luster - Slirevotni

Date:
02.06.2024
Characteristic:
Hike
Distance:
13.8km

Lavtrykk på veg innover Sunnfjord regionen! Pakka bilen etter dagvakt og susa avgårde til sol og betre ver. Har registrert på peakbook kartet att det er blitt oppdaga ein ny potensiell 100 pf topp i region Breheimen/Luster. Det er då nokon andre som har sett denne toppen. (Så takk til deg for denne turopplevelsen!) Har vore eindel rundt i området tidlegare! Det er ikkje alltid like lett å sjå i terrenget kva topper som akkurat bikker den magiske 100 primær faktoren. Nokre ganger er det lett å sjå og tenke at den må då være ein potensiell topp og ein greier å trykke seg fram på høgdedata. Andre ganger er det vanskelig å sjå heilheita for grunnlaget til å finne ut av pf. Kanskje derfor det vekslar eindel fram & tilbake, over og under!! Kjekt å ha nokon då å diskutere >>>

Map    

Steinheia & Førdsnipa - Manglande bevis!

Date:
31.05.2024
Distance:
10.6km

Småærend i Førde før kveldsvakt. Har vore på Steinheia ein gang før og tre ganger på Førdsnipa tidlegare utan at eg har sporlogg eller finn igjen bilder av toppane eller topp punktet. For egen del synest eg det er fint å ha eit komplett bevis på fjellsamlingane mine. Fin temperatur og nokre dråpar i lufta. Det knitra bra under linja då eg passerte den på veg opp til Førdsnipa. Det var merka sti ifrå Hjellestølen til Steinheia. Åleine i området og ingen å treffe på tur.

Map    

Orkja & bursdag til Miriam

Date:
30.05.2024
Distance:
3.5km

Fin tur ilag med Inge.

Map    

Eikåsnipa før langvakt!

Date:
28.05.2024
Distance:
5.2km

Rakk litt denne dagen! :) Kjekt å sjå at ting blir teke vare på i neste generasjoner!

Map    

Padletur på Holsavatnet.

Date:
27.05.2024
Characteristic:
Kayaking

Ein liten sjekktur for padleutstyret og kajakk på Holsavatnet! Etterpå var det sommer og finpussing for hage & ein dugnad på nabotomta før dei etterlengta regndråper til kvelding.