Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Jobb med bybesøk

Date:
31.08.2017

På jobb i Brumunddal i dag

Map    

Krokbua

Date:
30.08.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
4.1km

Etter å ha vært på jobb i Drammen, tok jeg en kveldstur til Krokbua. Registrerte turen på Ti på topp og gapahukene og Krokbua på DNT Sjekk ut. Det ble en fin tur med flott solnedgang.

Map    

Lauvhøgda

Date:
29.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
3.0km

Reiste til Gjøvik etter jobb og dro sammen med Anne Grete for å gå på kommunetoppen i Vestre Toten, Lauvhøgda. Hun parkerte på parkeringslomme før bom og vi gikk vegen til toppen. Dessverre litt grått der. Gikk litt oppover i tårnet, men ikke helt til topps. Gikk samme vei tilbake til bilen.

Map    

Lunkefjell

Date:
27.08.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
6.9km

Kjørte og parkerte på Storåsen. Gikk opp på toppunktet og videre il begge toppunktene på Sjusjøfjellet. Skrev meg inn i toppboka og registrerte turen på Ti på topp. Fortsatte til Vesle Lunkefjell og Lunkefjell. Skrev meg inn i toppboka og registrerte turen på DNT Sjekk ut. Gikk tilbake om punktet for 10 topper i Ringsaker og registrerte turen. Derfra tilbake til bilen på Storåsen.

Map    

Skruvdalstind, Topptrimmen 2017

Date:
26.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
13.9km

Møtte Anne Grete på Værskei og kjørte inn til Liomsetra. Tok råket til Skruvdalstinden. Kom oss fint over hengebrua over Fjelldokka. Fortsatte innover råket til Skruvdalsbua der vi rastet. Skrev oss inn i hytteboka der. Fortsatte opp på Skruvdalstinden der vi stemplet Topptrimkortet og skrev oss inn i toppboka. Gikk samme råk tilbake til Liomsetra. På vei hjem var jeg innom på Nygaard og fikk deilig mat. En strålende dag med sol fra skyfri himmel og så hyggelig kveld på Nygaard.

Map    

"Bybesøk" og kveldstur til Krokbua

Date:
24.08.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
2.9km

Jobbtur til Hokksund, da jeg kom hjem en tur fra Kanalen til Krokbua. Registrerte turen på Ti på topp og gapahukene på DNT Sjekk ut.

Map    

Gammellia

Date:
20.08.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.7km

To biler fra Nygaard til kulturvandring fra Forsetsetra til Haug langs Gammellia. Mari satte bilen ved Haug, mens hun, Lars, Mia, Johannes og Per Ole satt på med meg til Forsetsetra. Der fortalte Sverre Gran om Vestfjellet og Forsetsetra. Så gikk vi litt etter vegen før vi tok inn det nyrydda Gammelliråket til Limhuset. Her var det trekkspillmusikk ved Hysjulien og informasjon om det første kalkbruddet i Gausdal som lå her. Johs. Harviken leste et sterkt dikt av Einar Skjæråsen: ved kvilstein. Fortsatte videre nedover i ganske vått terreng, så på noen slåtteringer før vi kom ned til Haug. Der kjørte Mari Per Ole og meg opp igjen til Forsetsetra. Før vi reiste ned gikk vi bortom minnesteinen for maleren Einar Sandberg.

Map    

Balbergkampen

Date:
19.08.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.9km

Kjørte til Balbergskaret, gikk råket rett opp til toppen. Der skrev jeg meg inn i toppboka og registrerte turen på Ti på topp og DNT Sjekk ut. Gikk ned om masta.

Map    

Balbergkampen

Date:
18.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
3.0km

Kjørte til Balbergskaret og gikk råket rett opp til toppen. Skrev meg inn i boka og registrerte turen på Ti på topp og DNTSjekk ut. Gikk om utsiktspunktet og tok råket om masta ned.

Map    

Krokbua

Date:
17.08.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
3.5km

Parkerte ved Kanalen og gikk til Krokbua og Hammerkoia. Registrerte turen på Ti på topp og gapahukene og Krokbua på DNT Sjekk ut.

Map