Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Mesnaelva/Krokbua

Date:
30.05.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
4.4km

Kveldstur fra Kanalen. Gikk fra Kanalen til Kroken der jeg registrerte turen og skrev meg inn i Ti på toppboka. Registrerte besøk også på gapahuken. Fortsatte til Krokbua som også ble registrert. Gikk også om Hammerkoia før jeg gikk tilbake til bilen.

Map    

Høyest på Askøy

Date:
27.05.2017
Distance:
5.0km

Tur til Askøy og barnedåp til Jakob Bertin. Kjørte sammen med Margrethe, Kristine og Hans Thorvald. Sistnevnte som stødig sjåfør hele turen. På veien til stoppet vi og spiste på ærverdige Stalheim hotell. Utsikten derfra er fantastisk. Neste dag tok Hans Thorvald, Kristine Mari og jeg en tur til Askøys høgeste, Kolbeinsvarden. Fin tur i hyggelig selskap. Vi skrev oss inn i toppboka og turen ble registrert på DNT sjekk ut. Vi gikk samme veg ned.

Map    

Langs Kanalen/Mesnaelva

Date:
25.05.2017
Distance:
2.7km

Etter en lang dag med rydding og vasking, var det godt med en liten tur fra Kanalen til Krokbua. Fikk registret besøk på Krokbua, gapahuk og Ti på topp.

Map    

Balbergkampen

Date:
21.05.2017
Distance:
2.9km

Etter en hyggelig dag med slekta i varierende vær, lyste det opp i kveld. Da benyttet jeg anledningen til en kveldstur til Balbergkampen. Gikk råket Kampen rett opp. Det var mange ute i det fine været. Gikk om utsiktspunktet før jeg gikk ned om masta.

Map    

Krokbua

Date:
19.05.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
4.0km

Kjørte til Kanalen og gikk til Kroken der jeg registrerte turen på Ti på topp. Skrev meg inn i turboka. Jeg prøvde også appen DNT sjekk ut der jeg har meldt meg på listene Gapahuker og DNT hytter i Lillehammer. Gapahuken ble varslet og registrert. Fortsatte til Krokbua som ble registrert både på Peakbookappen og DNTappen. Gikk tilbake til demningen og ut på Ingalåmi. Gikk til krysset ved Hammerkoia som også ble registrert på DNT appen. Gikk tilbake til bilen ved Kanalen.

Map    

Balbergkampen

Date:
17.05.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.0km

Kjørte til Balbergskaret og tok råket Kampen rett opp. På toppen skrev jeg meg inn i toppboka og registrerte turen på ti på topp Lillehammer. Prøvde å laste ned DNT sjekk ut app da Balbergkampen var med der, men hadde ikke medlemsnummer, da gikk det ikke. Gikk ned til utsiktspunktet Gikk om masta ned til bilen.

Map    

Freikollen

Date:
14.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.5km

Etter å ha kjørt Atlanterhavsveien kom vi til Kristiansund der Margrethe skulle være igjen. Vi andre kjørte videre til Frei der vi parkerte og gikk i retning Freikollen Anne Grete kom i møte med meg og vi gikk sammen ned til bilen. Appen slo seg av litt før vi kom ned. Kjørte videre om Sunndalsøra til Oppdal der vi spiste middag. Derfra over Dovrefjell og Gudbrandsdalen til Lillehammer. En innholdsrik og flott helg!

Map    

Atlanterhavsvegen

Date:
14.05.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
1.0km

Etter å ha vært på flott konfirmasjon i Molde, reiste Per Ole, Margrethe, Kristine og Hans Thorvald i en bil og Anne Grete, Laurits og jeg i en annen over Atlanterhavsveien. Vi stoppa på Eldhusøya. Der var det bygd opp for gåtur rundt øya.

Map    

Balbergkampen

Date:
07.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
2.5km

Map    

Rundtur på Sjusjøen

Date:
01.05.2017
Characteristic:
Ski trip
Distance:
21.5km

Kjørte til Sjusjøen og gikk Birkebeinerløypa til krysset Brua. Der tok jeg løypa til Snørvillen. Gikk bortom toppen, snudde og tok løypa over Mostfjellet. Derfra gikk jeg løypa om Kopnageln til Midtfjellhytta. Der tok jeg en god rast før jeg fortsatte over Gjestbodåsen. Like etter krysset Kuåsen tok jeg ny løype ned til Birkebeinerløypa ved Brua. Derfra tilbake til Sjusjøen. Det siste stykket hadde jeg følge med fetter Ottar.

Map