Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Topptrimmen 2012 Slagsfjellet

Date:
19.08.2012

Kjørte til Fyksesetra. Gikk råket opp til Slagsfjellet og merket av på Topptrimkortet ned over Kristianvarden og høgdedraget over en liten topp - tilbake til råket Fortsatte ut på Ørnkampen Ned igjen til bilen og kjørte til Fagerhøy der jeg gikk opp på toppvarden. Kjørte tilbake til skilt med utsikt der jeg parkerte. Gikk opp på de to Dørdalsknappene.

Map    

Tur til Hærfjellet

Date:
13.08.2012

Dro fra jobb klokka 13 for å møte Britt i Follebu der jeg fikk fisk til middag. jeg kjørte opp til Nyseterbommen. Vi gikk vegen og opp på Hærfjellet og tilbake til bilen. Kjørte inn til Nysetra og var innom Ginahytta.

Map    

Topptrimmen 2012 Spåtind

Date:
12.08.2012

Gikk fra Lenningen fjellstue - ikke anbefalt parkering på det vanlige stedet i år pga hestene. Strålende vær, fint å gå til toppen og tilbake

Map    

Kyrakampen

Date:
08.08.2012

Satt på med Anne Grete til Gammelsetra hvor vi parkerte. Fulgte råket fra Madslisetra til toppen på Kyrakampen Gikk ned og så på Knutsholoa Gikk tilbake samme vei. Kjørte opp på Skåndalstoget og så på utsikten Etter en runde i Olstadgrenda kjørte vi til Aulstadsetra der vi gikk rundt seterhuset og bort til hytta Kvila

Map     1 comment

Tur til Nevelfjell

Date:
03.08.2012

Sammen med Jan arne, Anne Marit, Arne, Synnøve og Ingrid. Jan Kjørte til Nevelåsen. Vi gikk derfra og opp til toppen. Samme vei tilbake.

Map    

Tur fra Nysetra

Date:
01.08.2012

Gikk et lite stykke sammen med Jan Arne, Arne, Synnøve og Anne Marit, men de gikk fra meg. Gikk til Gammel Hans og Myssmørhelje og tilbake til Gammelhans. På veien ned var Jan og jeg oppom Toftfjellet og hadde følge tilbake til Nysetra.

Map