Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur på Kanthaugen

Date:
31.12.2012

Tenkte å kjøre til Sjusjøen og avslutte turåret 2012 med Lunkefjell, men det var om mulig tettere tåke enn i går, så jeg snudde og parkerte på Birkebeineren skistadion. Gikk opp på toppunktet på Lyshaugen. Gikk ned på lysløpa og fulgte den til vegen - der tok jeg utover Bottilmyra og gikk opp til Kuveitbrua og litt innover Birkebeinerløypa. Snudde og gikk tilbake til skistadion.

Map    

Skitur om Gjestebodåsen og Storåsen

Date:
30.12.2012

Kjørte til Storåsen hvor jeg parkerte. Tett tåke, men gikk opp til toppunktet på Storåsen. Kjørte ned til Kroksjøen der det var stor aktivitet, kiting, hundekjøring og forberedelser til at løperne i Sjusjørennet skulle komme dit. Fortsatte innover løypa mot Gjestebodåsen, møtte løperne i Sjusjørennet, så alle tre Nygaardkarene, Per Ole, Johannes og Hans Thorvald. Gikk opp på toppunktet på Gjestebodåsen. Datt oppe på toppen og strevde for å komme opp, men det gikk heldigvis bra. Fortsatte ned til Birkebeinerløypa ved Midtfjellhytta. Fulgte Birkebeinerløypa til Fjellmyra - der tok jeg av og fulgte løypa til Kroksjøen og tilbake til parkeringsplassen på Storåsen. Føret var godt,men mye tåke - ideelt med Zeroskiene. 2 minusgrader i bilen på Storåsen.

Map    

Skitur på Kanthaugen

Date:
29.12.2012

Gråvær og litt yr, - 3 i lufta. Parkerte på Skistadion og gikk lysløypa et stykke. Fulgte en av skiskytterløypene til ca. høyeste punkt. Gikk inn i skogen til antatt toppunkt. Kjørte ned igjen på lysløypa og tilbake til stadion - og opp til der Birkebeinerløypa/Ingalåmi går inn i skogen. Gikk den nye innkomstløypa tilbake til bilen

Map    

Skitur på Vestfjellet

Date:
28.12.2012

Kjørte til Værskei og parkerte der. Her var det nykjørte spor og et helt fantastisk lys Gikk korteste løypa inn til Nysetra og Ginahytta. Mens jeg skrev i hytteboka der, kom også Per Ole og Hans Thorvald som hadde gått opp fra Nygaard. Gikk den øvre løypa tilbake - var oppom Hærfjellet Gikk tilbake til Værskei - 12 i bilen da jeg kom dit. Var etterpå på Nygaard og fikk deilig mat og hadde det riktig trivelig.

Map    

Skitur til Lunkefjell

Date:
20.12.2012

Kjørte til den store parkeringsplassen. Gikk opp til Lunkefjell over en fortopp. Den var skiltet Sjusjøfjellet nå. Kjørte ned til parkeringsplassen og dro hjem for å fortsette med husvask

Map     2 comments

Skitur på Kanthaugen

Date:
18.12.2012

Kjørte og parkerte på Birkebeineren skistadion. Gikk over Skiskytterstadion og ut i lysløypa. Gikk ut i konkurranseløypene til skiskyting og kom opp på toppunktet litt ute fra de oppkjørte løypene. Kom ned igjen på lysløypa og tilbake til Birkebeineren.

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
09.12.2012

Etter å ha pakket sylte kjørte jeg og parkerte på den store parkeringsplassen på Sjusjøen- Gikk innover Birkebeinerløypa og tok av til Kroksjøen. Gikk opp på toppunktet på Storåsen. Det var ganske mye tåke og lett snøvær i dag. Kjørte ned til Birkebeinerløypa og gikk tilbake til bilen.

Map    

Skitur til Gjestebodåsen

Date:
02.12.2012

Kjørte til Sjusjøen og parkerte på Storåsen. Fantastisk vær og nykjørte løyper - men - litt kaldt -17 grader. Gikk opp til toppunktet på Storåsen Kjørte ned til Kroksjøen, der var det skikkelig kaldt ved det åpne vannet. Fulgte løypa til Gjestebodåsen og gikk opp på toppunktet der. <imageslider> Gikk tilbake samme vei - flott lys på tilbaketuren.

Map    

Skitur rundt Storåsen

Date:
01.12.2012

Kjørte og parkerte på Storåsen. Gikk en runde om Kroksjøen og oppom toppen på Storåsen. Flotte løyper innover fra Storåsen. Ganske kaldt, 14 kuldegrader Etterpå dro jeg på Julemarked på Maihaugen - utrolig mye folk.

Map     2 comments

Skitur på Sjusjøen

Date:
25.11.2012

Vinterens første skitur. Kjørte til Storåsen og parkerte bilen der. Nyoppkjørte løyper ventet. Gikk opp til toppen av Storåsen Kjørte ned til Kroksjøen - hadde tenkt å gå mot Gjestebodåsen, men det så ut som tåka kom sigende. Valgte derfor å gå ned til Birkebeinerløypa og rundt tilbake til Storåsen. En flott dag - godt skiføre og fine løyper.

Map