Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tur til Korpberget

Date:
22.04.2012

Kort tur som avveksling fra hagearbeid. Kjørte opp Reistadbakkan, parkerte og gikk opp til masta, ut til toppunktet og utsiktsplassen. Ned igjen samme vei

Map    

Skitur i Øyerfjellet

Date:
14.04.2012

Kjørte til Parkeringsplassen mellom Ilsetra og Pellestova. Gikk innover Trolløypa og stoppet litt før krysset ved Raudtjern. Ventet på Per Ole, Johannes og Hans Thorvald som gikk Troll Ski Maraton. Etter å ha servert dem kaffe/cola, gel og banan til Johannes gikk jeg opp på Hitfjellet. Gikk ned igjen til Hita og til Trolløypa ved Raudtjern. Derfra tilbake til bilen

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
08.04.2012

Kjørte til parkeringsplassen på Sjusjøen og gikk innover Birkebeinerløypa til Midtfjellet. Tok av fra løypa og gikk oppover til toppunktet. Fortsatte ned og opp på Steinvikfjellet. Snø nesten bort til varden. På veien ned var jeg oppom en liten kolle - så ned til løypa ved setrene (hyttene) på Gjestebodåsen. Gikk oppom toppunktet der. Fortsatte på løypa forbi Kuåsen og ned til Kroksjøen. Tok opp til Storåsen og gikk opp på toppen der. Derfra raskt ned til Birkebeinerløypa og tilbake til bilen. Utrolig fine skiløyper på Sjusjøen i dag.

Map    

Skitur til Kjettberget

Date:
07.04.2012

Kjørte til Værskei og tok Kjettbergløypa. Gikk videre - satte av skiene og gikk til toppen. På tilbaketuren var jeg innom Ginahytta. Gikk Løypa etter Nyseterveien tilbake til parkeringsplassen på Værskei .

Map    

Skitur på Vestfjellet

Date:
06.04.2012

Kjørte sammen med Jan og familien til Værskei. Jan Arne, Synnøve og jeg gikk på Værskeitoppen. De andre gikk direkte til Nysetra. Etterpå gikk vi på Hærfjellet. Jeg gikk til fots fra Nysetervegen, mens Jan og Synnøve gikk på ski så langt det var mulig. Vi fortsatte opp på Storrtjernhaugen. Fint å gå på skaren. På Ginahytta ble det fullt hus - Anne med fam, Berit, Per F med fam, Anne Grete og Synnøve, Jan med fam og jeg. Det ble rikytig koselig der med nistepakker og kortspill. Gikk den øvre løypa tilbake. På vei opp fra Staumseterkrysset brakk jeg den ene staven, men kom meg heldigvis fint tilbake til Værskei.

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
04.04.2012

Kjørte med Jan Arne og familien til Sjusjøen. Parkerte og gikk innover Birkebeinerløypa der vi møtte Per, Runa, Maria og Henrik. Gikk sammen med dem inn til Midtfjellhytta. Arne, Jan, Per og Henrik gikk på toppunktet på Midtfjellet, mens vi andre fortsatte til Gjestebodsetrene. I bakken rastet vi og koste oss alle sammen. Gikk bortom toppunktet på Gjestebodåsen før vi fortsatte til Kuåsen og Kroksjøen. Derfra tilbake til Birkebeinerløypa og Sjusjøen. Strålende vær og føre hele dagen.

Map    

Ski- og gåtur til Hærfjellet

Date:
01.04.2012

Kjørte til Værskei. Tante Astrid og tante Rønnaug var med. I skiftende vær gikk jeg til Hærfjellet - strålende sol, sterk vind og snøvær. Gikk råket til toppen.Tilbake på Værskei spanderte tante Astrid kål. Kjempegodt! Kaffe og kringle etterpå.

Map