Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Bukkedalstinden

Date:
08.09.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.3km

På tur med Geir og Ylva.

Map    

Sør for Romedalstinden

Date:
07.09.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
11.7km

Trimtur med Ylva til en ny navnløs pf 50. Fint som alltid innover til Litlekopvatnet. Traff en del lokale som var ute på sauesanking. Endte med å prøve å runde opp fra sør. Ikke sti men greit å skrå seg opp sida her. Oppe i skaret gikk det en sti litt nede i sida mot Romedalen. Fulgte den opp og ryggen ned igjen. Traff også på Kristian som var ute og luftet Arya da vi nesten var nede igjen ved bilen.

Map    

Båsenibba og Sætrenibba

Date:
01.09.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
8.4km

Løpetur med Ylva.

Map    

Moldemarka

Date:
31.08.2019
Distance:
15.7km

Lufting av Ylva og Eivind etter at Eivind mer eller mindre hadde runda Moldeveggen.

Map    

Høgenausane

Date:
24.08.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
2.4km

Luftetur før juving og 40-årslag i Valldalen. Fulgte en svak sti opp fra parkeringa til de to buene som står oppe på ryggen. Deretter tidvis noe utydelig sti videre over Høgenausane.

Map    

Romsdalshorn via Nordvestkanten

Date:
18.08.2019
Characteristic:
Alpine climbing
Distance:
5.0km

På tur med Eivind og Madelene (9 år).

Map     2 comments

Skredfjellet

Date:
11.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.2km

Hundelufting på vei hjem til Ålesund etter en nokså fuktig og sen bryllupsfeiring kvelden før. Skogsvei til 300 moh. Deretter relativt åpent terreng opp langs ryggen. Løp oss på en huggorm på vei ned skogsveien som Ylva hoppet elegant rett over.

Map    

Ranken, Skorva og Høgfjellet

Date:
10.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.0km

Etter turene til Kammen og Fløystadfjellet og Kamsvågfjellet hadde jeg lyst å prøve å raske med Ranken, Skorva og Høgfjellet siden vi først var i området. Ettersom jeg burde være tilbake på Frei for å dusje og skifte senest 1245 for å rekke bryllupet klokka 1330, var det bare å haste avgårde oppover skogsveien. Der skogsveien slutta gikk det en litt utdydelig sti videre oppover dalen. Tok etterhvert av fra denne og siktet meg gjennom skogen i retning Ranken. Greit underlag og ikke altfor gjengrodd opp her, med hjortetråkk på kryss og tvers. Toppen er ikke mye å skryte av, men ga i alle fall litt oversikt over sørsida på Skorva. Hadde ikke helt bestemt meg for hvor jeg skulle legge ruta videre, men endte opp med å sikte på skaret mellom Skorva og Høgfjellet ettersom jeg uansett hadde tenkt å gå ned der fra Høgfjellet. >>>

Map    

Fløystadfjellet og Kamsvågfjellet

Date:
10.08.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
10.0km

Etter turen til Kammen skulle vi innom Fløystadfjellet og Kamsvågfjellet. Skogsvei opp til setra og deretter fin sti til topps på Fløystadfjellet. Ca 25 min opp hit. Mange tråkk og stier i retning Kamsvågfjellet. Lynghei siste stigning til topps her. En del tråkk og stier i alle retninger på returen forbi vannet. Kjørte deretter videre til Vulvika der målet var å prøve å rekke innom tre topper til før bryllupet klokka 1330 på Frei, noe vi rakk ( Ranken, Skorva og Høgfjellet ).

Map    

Kammen

Date:
10.08.2019
Distance:
0.9km

I dag var målet å gå noen nye topper i Tingvoll sammen med Ylva før bryllup på Frei klokka 1330. Startet med Kammen, en liten skogstopp av verste sort. Over ei mark og opp langs en gjengrodd skogsvei. Ruskemark i toppområdet. Kjørte deretter videre for tur til Fløystadfjellet og Kamsvågfjellet .

Map