Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Straumshornet

Date:
24.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.4km

Nok en fin høstdag.

Map    

Hjørundfjordegga + Leknesnakken

Date:
18.11.2018
Characteristic:
Alpine trip
Distance:
17.2km

Etter gårsdagens tur ( Tuva, Langhornet, Kubben mm. ) tok vi ferja over fjorden, slo opp telt mellom Urke og Øye, lagde mat og slappet av rundt bålet noen timer, før vi satte vekkerklokka på fem og la oss. Det ble ei god, men litt for varm, natts søvn i den nye vinterposen. Etter en runde med kaffe og frokost ved teltet, kjørte vi en bil til Haukåssetra før vi begynte på normalveien til Saksa i bekmørket. På veien oppover lia la vi turen innom Saksas utmerkede utedo. Her fikk vi effektiv vekt opp ei dame som sov på Bentebu ved å sette tre hodelykter rett i fleisen på henne før vi ble klar over at det var folk der... Vi tok deretter en avstikker opp på Leknesnakken. Det skulle vise seg å bli verdt det, for akkurat da vi nåddetoppen bikka vi for første gang ut av den tette skodda som lå nede på fjorden. >>>

Map     1 comment

Tuva, Langhornet, Kubben mm.

Date:
17.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.1km

Helgetur med kstandal (Kristian Standal) og JonMA . Jeg og Jon dro inn til huset til Kristian på Standal på fredag etter jobb og fikk servert fårikål ved ankomst. Prima. Tidlig avmarsj neste dag til Kvistaddalen. Herfra ble det en fin runde innom diverse nye topper for oss alle tre.

Map    

Oksen

Date:
11.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.4km

Farsdagsfeiring på Oksen med pappa. Første skikkelige fjelltur for hans del etter hjerteoperasjon for snaue tre måneder siden, der det ble skiftet hjerteklaff, utført ablasjon og fjernet en utposning på hovedpulsåra. Oksen sees midt i glaninga fra verandaen hjemme, og ingen av oss hadde vært der tidligere. På tide!

Map    

Topper ved Bekslevatnet

Date:
10.11.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
14.4km

Tur to for dagen etter Kjølsdalen - Blåfjellet, Dua mm. . Litt tunge bein over Kyrnosa og Nipa. Her er underlaget litt fuktig og trått, selv om det er bra sti opp til Kyrnosa. Formen kom seg opp til Austelidheia. Sistnevnte er en fin tur med fast og god sti hele veien.

Map    

Kjølsdalen - Blåfjellet, Dua mm.

Date:
10.11.2018
Characteristic:
Jogging
Distance:
18.4km

Treningstur på søreste Søre. God sti opp til Blåfjellet og deretter en del variert underlag frem til den tidvis svake stien ned fra setra. Avsluttet økta med denne: Topper ved Bekslevatnet

Map     1 comment

Rundtur på Brandal

Date:
03.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
36.5km

Sure novemberdager, i den såkalte mellomsesongen, er velegnet til å utforske områder som ikke blir prioritert resten av året og få lagt inn noen gode treningsøkter. I dag ble det derfor en tur til Brandal i Vanylven der jeg hadde sett meg ut, en for min del, lang runde. Formen er ikke all verden etter lite aktivitet i høst, og det ble dermed en slitsom dag i sur vind på variabelt underlag og med mye regn den siste halvannen timen. Når det er sagt er det sikkert fint her på godværsdager, med alle de flotte vannene og hyttene som ligger spredt utover området.

Map     3 comments