Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kvanndalstinden og Torshammeren

Date:
25.05.2013
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Dette ble en lang og flott dag i fjellet. Vi hadde planer om å gå på ski opp til ryggen mellom Søre Vengetind og Kvanndalstind. Turen måtte imidlertid påbegynnes med skia på sekk allerede fra Vengedalsvatnet ettersom raset over veien ikke hadde smeltet enda. Det var tett skodde på morran og denne var vi innhyllet i frem til vi var på omtrent 1050 moh. Da kom vi plutselig ut av den og befant oss resten av dagen i strålene sol, godt fornøyd med at vi ikke befant oss nede i lavlandet (skodda ble liggende hele dagen).

Map    

Finnan

Date:
23.05.2013
Characteristic:
Randonnée/Telemark

På tur med Kjersti. Retur over breen.

Map    

På Ringshorn med advokat Rasmussen

Date:
19.05.2013
Characteristic:
Randonnée/Telemark

I dag ble valg av transportmiddel noe uortodokst som følge av at Håkon R mente vi burde kjøre cab. Det hadde absolutt sin sjarm.

Map    

Brustinden

Date:
08.05.2013
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Ettermiddagstur på Brustinden med Håkon R.

Map    

Sandfjellet fra Øvstedalen

Date:
04.05.2013
Characteristic:
Randonnée/Telemark

På tur med Håkon Rasmussen. Vi gikk direkte opp fra Øvstedalen på skogsvei i starten og deretter gjennom åpen og fin skog på sørsida av Knapprørselva. Til slutt fulgte vi en av de sørvestvendte rennene til topps. Denne turen tror jeg ikke gås så ofte, noe som er litt rart mtp. at du får over 1200 høydemeter sammenhengende fin skikjøring fra Vestnes kommunes høyeste topp, helt uten anmarsj.

Map    

Bail på Dronninga

Date:
01.05.2013
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Jeg og Roger hadde lenge snakket om å prøve Dronninga på ski. Det hadde dagene før kommet ca cm 30 snø på fast underlag og det hadde vært lite vind. Forholdene lå derfor til rette for at det kunne bli gode brattkjøringsforhold. Underveis på turen blåste det imidlertid kraftig opp, og det som hadde vært fin og stabil snø endret i løpet av 20-30 min helt karakter. Snøen sprakk opp rundt skia, og vi valgte til slutt å snu på ca 950 moh rett vest for skardet mellom Karitinden og Dronninga.