Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Stisykling på Svarthaugen

Date:
30.09.2017
Characteristic:
Bike trip - off-road
Distance:
4.8km
Map    

Sykling fra Skjørstadhovden

Date:
30.09.2017
Characteristic:
Bike trip - off-road

Tok gondolen opp sammen med deler av Øverbø Gjørtz-gjengen som skulle gå ned igjen. Syklet en av stiene som går vestover fra toppen (link til beskrivelse her: https://trailguide.net/1896 ) Fin sti med noen brattere partier og dropp midtveis og god flyt.

Map    

Svinetinden

Date:
26.09.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.8km

Kveldstrim med Bernt og Ylva.

Map    

Innerdalstårnet via nordvesteggen

Date:
24.09.2017
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
9:00h

Etter gårsdagens kanontur på sørøsthjørnet ( Sørøsthjørnet på Skarfjellet ) var Kjersti, Anja og jeg klare for nok en klassiker, nemlig nordvesteggen på Innerdalstårnet. Ole ville ha en hviledag, og påtok seg i stedet den tunge oppgaven med å drikke opp restlager med øl i solsteiken utafor hytta. Selv om Anja hadde ambisjoner om å kunne være nede ved hytta igjen til 1500, tok vi oss tid til en god runde med kaffe, egg og bacon før vi la i vei opp mot Giklingedalen ca 0800. Da vi kom til renna diskuterte vi litt om vi skulle klyve eggen på venstresida eller forsøke å følge renna. Ettersom vi ikke hadde noen klatrelag over oss ble det renna. Renna har et par lette klyvepunkt, men er stort sett grei å gå i. Vi var derfor på plass på innsteget ca 10.15. Ei usedvanlig vellykka helg ble avsluttet på sykkel >>>

Map     3 comments

Sørøsthjørnet på Skarfjellet

Date:
23.09.2017
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
14:00h

Denne helga skulle det omsider skje; den førte klatreturen i Innerdalen. Dette hadde stått på ønskelista i flere år, men hadde av ulike grunner aldri kommet inn i "planen" (mest trolig fordi jeg rett og slett ikke har følt meg kompetent nok til å gå løs på de sagnomsuste Innerdalsrutene). Helga begynte med at jeg møtte Anja og Ole, som kom kjørende fra Oslo, på parkeringa på Dalen klokka 2200 på fredagen. Det var stjerneklart, og vi kunne skimte silhuetten av Innerdalstårnet mens vi ruslet opp til Innerdalshytta. Da vi kom frem til hytta var det allerede bra med folk der. Spesielt en gjeng med trøndere, som hadde forsynt seg godt av fredagspilsen, var i ekstra godt humør. Det var heldigvis ledige rom, og jeg flakset til og fikk tak i ett av enerommene. For vår del >>>

Map     4 comments

Aurdalsnibba

Date:
20.09.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.0km

På tur med Oda og Ylva. Tørr og tydelig sti hele veien.

Map    

Sunnavindsnipa

Date:
18.09.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.2km

Solid luftetur etter jobb med Bernt og den nye traineen (Fredrik fra Ørsta). Været så strøkent ut da turen ble planlagt med begrenset utsikt vestover fra kontoret. Realiteten for Sunnmørsalpene var lavtliggende skydekke som gikk over i tett skodde. Siden vi bomma på ferja hjem med en time, fikk vi også tid til litt gastronomi (type pizza og øl) på Bella Mia i Sykkylven. Bra kveld.

Map    

Sukkertoppen

Date:
17.09.2017
Characteristic:
Jogging
Map    

Holtanna via søregga og Sofaruta

Date:
16.09.2017
Characteristic:
Alpine climbing

Stig hadde denne helga lagt inn bestilling på en ny klatretur. Ettersom han kun hadde en dag med klatring i beltet fra før, var det akkurat passelig å ta klassikeren opp søregga på Holtanna og avslutte med Sofaruta på Mohns Topp. Det ble sen start som følge av mye regn på natta og morgenen, men vi kom oss likevel ned før det ble mørkt med god margin. Litt skodde underveis, men fine forhold og god flyt hele veien. Farta gikk ytterligere opp da Stig omsider, på tredje taulengde, skjønte hvordan en kamkile fungerer og sluttet å prøve å røske de ut med makt.;)

Map    

Clifton - Molladalen

Date:
10.09.2017
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
6:30h

Flott rute i Trekkspillveggen på kun 3 taulengder (5, 5+ og 6-) i fast fjell. Akkurat passe på en dag med sen start der det begynte å regne like før vi toppa ut. Den nye rapellruta begynner knappe ti meter lengre ned på eggen fra der Clifton topper ut. Rappellfester for ca hver 30. meter.