Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Litlefjellet - Sandgrovbotn

Date:
29.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.6km

Begivenhetsløs svipptur etter runden over Middagshaugen og Børa ( Middagshaugen og Børa - Sandgrovbotnen )

Map    

Middagshaugen og Børa - Sandgrovbotnen

Date:
29.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.9km

I god miljøvernstil la jeg inn en tur i Sandgrovbotnen også på vei hjem fra jobbhelgesamlinga på Ål (to kjøreturer spart, må vite). Ruta jeg fulgte begynner på fin sti/gammel anleggsvei som går forbi Børtjønnin og videre i retning pumpestasjonen som ligger på aksen mellom Bruskaret og Bruåbottmillo. Deretter relativt lettgått underlag til Middagshaugen. På returen skrådde jeg meg i fint løpeterreng tilbake til Børa og bilen før dagen ble avsluttet med en svipptur oppom Litlfjellet ( Litlefjellet - Sandgrovbotn ).

Map    

Bruåbottmillo - Sandgrovbotnen

Date:
27.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
10.5km

Trimøkt på vei til jobbhelgesamling på Ål. Fin sti i starten til like etter Danielbua. Deretter steinur av ulik kvalitet, men som stort sett er av sorten det går fint å småløpe i over 1700 moh.

Map    

Fin runde over Grasdalsfjellet og Høgsalen

Date:
23.08.2021
Distance:
13.7km

Rolig treningstur med Øystein og Ylva. Optimistisk som vi er hadde vi ikke med hodelykt, og tempoet ble derfor nokså labert i mørket vestover fra Høgsætra.

Map    

Storskarhøa mm.

Date:
06.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
25.1km

Dag 3 på fisketur med Stig og Sjur. Også i dag valgte jeg å nedprioritere fisking til fordel for fjelltur ettersom det hadde vært helt dødt i Håkodalsvatna dagen i forveien. Etter at vi hadde rydda ut av Håkoldalshytta fisket jeg derfor frem løpesekken og joggeskoa og la i veg østover mens de andre skulle ta noen kast før de returnerte til bilene. Alt i alt en helt ok runde der høydepunktene var å få tatt den bortgjemte og nokså vakre Storglupen i nærmere øyensyn (som jeg mistenker kan være et fiskeeldorado), ryggen mellom Litlskarhøa og Storskarhøa og den flotte stien ned fra Håkodalshytta.

Map    

Storpurka fra Håkodalshytta

Date:
05.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.3km

Kveldstur etter Raudbergshytta til Håkodalshytta + litt småpjask .

Map    

Raudbergshytta til Håkodalshytta + litt småpjask

Date:
05.08.2021
Distance:
23.7km

Dag 2 av fisketur med Sjur og Stig. Dagen før hadde vi gått opp til Raubergshytta og fisket på vannet nord for hytta med bra hell. Planen for dagen var å gå videre til Håkodalshytta og fiske litt på veien. Jeg valgte å benytte anledningen til å rydde litt i samlelista rundt hytta i stedet for å følge Håkodalen korteste vei. Jogget først en grei runde før jeg plukke opp storsekken og peilet meg inn i retning Langranden. Da jeg kom ned i Håkodalen satte det i et voldsomt regnvær som ble fulgt opp med kraftig tordenvær. Nokså utrivelig ettersom jeg befant meg i åpent landskap med et stykke til nærmeste ly (hørte det freste og knitret lovlig nært ved en anledning…). Ankom Håkodalshytta to minutter etter Stig og Sjur som hadde søkt ly under jervenduken mens uværet stod >>>

Map