Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Storskrymten

Date:
26.06.2021
Distance:
37.3km

Fin runde til Trøndelags høyeste ifm. familehelg på Grøvudalshytta. Eirik slo følge til Storskrymten, men droppa strafferundene til Litleskrymten og Salhøa. Relativt lettgått terreng selv om det er mye urd (som stort sett er av den snille sorten) over ca 1600 moh. Burde hatt ei øks ned fra Storskrymten i retning Litleskrymten ettersom det lå bratt snø her og utglidning fort ville blitt stygt. Returen ned dalen går i storslagne omgivelser, og er verdt en tur i seg selv.

Map    

Trimtur på Kampen

Date:
13.06.2021
Distance:
16.4km

Treningstur med Ylva.

Map    

Mardøla

Date:
12.06.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.3km

Luftetur med Snorre i meis sammen med familien Amdam. Fikk oss et glimt av øvre del av Mardølafossen, men relativt moderat vannføring i dag. Mer trøkk i Ytste Mardøla.

Map    

Nattlig affære i Muldalstraktene

Date:
04.06.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
27.5km

Hadde jeg vært litt mer dramatisk anlagt av natur, kunne jeg i dag sikkert ha blitt sitert på at «desperate times calls for desperate measures», eller lignende fraser. Men det er jeg jo ikke. Og så dramatisk er det vel heller ikke å ha fått innskrenket de før svært så rause egentidprivilegiene. Resultatet ble uansett at helgas tur måtte legges etter jobb på fredag. Robert stilte overraskende opp som følge på den for sesongen noe uortodokse turplanen, som ble solgt inn med lovnader om rekordforsøk i skibæring og antisipert hjemkost en gang etter 0300. Her kan jeg allerede nå røpe at vi innfridde på begge parametere. Men hva gjør vel det når skibæringa foregikk i flotte omgivelser (stort sett) på tørr DNT-merka sti, og vi fikk med oss både solnedgang og soloppgang? Turen >>>

Map