Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kloppafjellet

Date:
29.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.9km

Trimtur med Snorre i meis.

Map    

Kveldstur til Salsnebba og Storhaugen

Date:
28.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.6km

Treningstur i mye myr og ruskete terreng opp mot Salsnebba.

Map    

Sykkeltur til Raudheia

Date:
27.07.2020
Characteristic:
Bike trip - off-road
Distance:
9.1km

Nok en bra dag i pappapermen ble avslutta med årets første stisykkeltur med henningtomren (Henning Eik Tomren) , etter ei klatreøkt på morgenen og en meistur i Malmefjorden med Snorre. Begge fikk fri først etter at spedbarna var lagt, så det ble kveldstur. Litt fuktig enkelte steder, men egentlig ganske fine forhold for sykling og veldig flott utsikt i toppområdet. Henning suste i fra meg på nedturen. Jeg var mer enn fornøyd med å greie å sykle alle cruxene uten for mye nøling.

Map    

Meistur til Røsetåsen

Date:
27.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.8km

Fin trimøkt med Snorre i meis til Røsetåsen etter klatring på morgenen med Anja og Ole, før dagen ble avsluttet med årets første stisykkeltur med henningtomren (Henning Eik Tomren). Godt driv i motbakkene og oppe på 25 min. Relativt tørt på stien og en del folk på toppen.

Map    

Meekknoken

Date:
26.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.3km

Flott familietur ifm. to overnattinger på hytta til Ole på Strand på Averøya. Ungene fikk seg ei god økt med kravling i lyngen på toppen, og de voksne et bad i bekken på vei ned slik at vi ble noenlunde presentable til sen lunsj på Håholmen.

Map    

Babytrim til Trandalhatten

Date:
24.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.4km

Dag 2 av familieturen til Trandal med Anja, Ole og Oline. Nydelig dag og en perle av en fottur. Snorre fikk, som dagen i forveien ( Meistur til Nes-Staven ), være med til like under toppunktet. Jeg løp opp med Ylva først, før Oda også tok turen opp. Anja og Ole kjørte samme strategi, men fra basecamp litt lengre nede.

Map    

Meistur til Nes-Staven

Date:
23.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.0km

Todagers familietur til Trandal med Anja, Ole og Oline. På dag 1 stod Nes-Staven på programmet, et noe ambisiøst prosjekt med to barn i bæremeis. Stien opp Nesdalen er fin, men det var enormt med flått i dag, og vi plukket jevnt fra armer og bein hele veien. Ellers var det litt kranglete med meis i urda rundt tregrensa, og på grensa bratt i gressbakkene opp til ryggen på Nes-Staven. Ole ble derfor igjen sammen med Oline nede i dalen, mens jeg gikk opp sammen med Anja, Ole og Snorre. Snorre fikk bli med til klyvepunktene like under toppen. Derfra gikk jeg og Oda opp etter tur. Returen gikk greit, og dagen ble avsluttet med middag på Christian Gaard med to englebarn sovende i vogna utafor under hele seansen.

Map    

Vasstinden og Skopen

Date:
19.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.9km

På tur med Kjersti, Oda, Snorre (i meis) og hundene. Skogsvei og god sti opp til setra. Deretter utydelig sti som døde ut et stykke før Vasstinden. Svake tråkk videre til Skopen. Fra Skaret mellom Skopen og Vasstinden gikk det et sauetråkk i retning Sandnesvatnet. Den døde raskt ut, så her ble det et parti med klassisk bukkemark før vi kom ned til vatnet.

Map    

Aursjøen - Bjørnhovda

Date:
18.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.3km

Luftetur med Oda og Snorre (i meis) på vei hjem fra Østlandsferie. Lettgått terreng med innslag av varding og noen meter med sauetråkk her og der. Snorre tålmodig og i godt humør som alltid.

Map    

Aure: Fevelfjellet og Nordfjellet

Date:
07.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.1km

Luftetur med Ylva ifm. et par dagers opphold på Ferjebua i Orkanger. Grei sti opp til første topp. Deretter åpent fjellterreng og mykt underlag.

Map