Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rundtur over topper langs Renndalen(Innerdalen)

Date:
26.09.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
30.7km

Tidvis nokså fin runde med Ylva på slep. T-merka god sti inn Renndalen. Deretter stiløst med unntak av et svakt tråkk opp ryggen til Kringlehøa. Bratt og delvis løst ned nordsida på Kringlehø, men aldri utsatt. Fjellryggen over Slanglifjellet til Grinaren er også helt ok, selv om steinura ble litt sleip i duskregnet som begynte da vi kryssa øst for Langvatnet.

Map    

Kollen

Date:
19.09.2021
Distance:
0.9km

Rydding på Ålesund pf 50 etter Stornakken

Map    

Storknausen fra Eikedalen

Date:
19.09.2021
Distance:
8.4km

Treningstur med Ylva i soveøkta til Snorre. Stort sett nokså bra sti frem til vann 449. Her ble det tyngre underlag til toppen. Fulgte ryggen ned og kom da inn på stien som kommer opp fra Rekdalsdalen via Forsevatnet. Her traff jeg på ei snakkesalig gruppe på ca 6-7 personer som jeg fikk vekslet noen ord med.

Map    

Grønhornet med Snorre

Date:
18.09.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.0km

Grei sti opp til Skoravatnet, som var bratt nok til at det bie ei god treningsøkt med toåringen på i meisen. Mye blåbærspising hele veien. Snorre gikk selv der stien flata ut og litt forbi vatnet til stien tok slutt.

Map    

Topper rundt Vermevatnet

Date:
05.09.2021
Distance:
35.8km

Søndagstrimmen med Øystein, som nok en gang stilte opp som selskapsdame på en moderat interessant runde i Møre og Romsdals fjellheim. Sykkel inn til stistart mot Vermevatnet. Deretter god sti til vatnet. Høyfjellsterreng over de fem toppene, med relativt løs ur de siste par hundre høydemeterne opp til Søre Vermehøa. Selv om Vermedalen alltid er fin, og Vermevatnet har særegenheter i fleng, blir det nok ikke flere turer i det fjellområdet her på en del år.

Map