Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kabbetinden mm.

Date:
14.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.2km

Fin rundtur med Ylva på vei hjem etter tredagers fiske- og fjelltur mellom Aursjøen og Sandgrovbotnen. Dette ble også den siste turen i løpet av tidenes lengste sommerferie.

Map    

Langtjønnbua-Sandgrovbotnen

Date:
13.08.2018
Characteristic:
Fishing
Distance:
26.6km

På dag tre skulle vi gå fra Langtjønnbua til Sangrovbotnen der vi hadde leid ei hytte på Mjølrokkhaugen. Også i dag var planen å plukke med meg en pf-100-topp på riktig side av fylkesgrensa.

Map    

Vangstjønnbua-Langtjønnbua

Date:
12.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
17.8km

Dag to starte med en bedre frokost på Vangstjønnbua, før vi vasket ut og la i vei mot Langtjønnbua. Planen var å fiske seg innover i småvannene vi passerte på veien. I tillegg skulle jeg og Ylva ta en avstikker innom et par pf-100 og pf-50-topper.

Map    

Gåsebu-Vangstjønna

Date:
11.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.7km

Dag en på tre dagers fisketur i fjella mellom Aursjøen og Sandgrovbotnen med Stig og Willy. Fin og slak sti fra Gåsebu til hytta vi hadde leid ved Vangstjønna.

Map    

Romsdalshorn via nordvestkanten

Date:
08.08.2018
Characteristic:
Alpine climbing
Distance:
4.2km

Nok en fin tur på Hånnje. Nordvestkanten anbefales. Gikk muligens feil i "crux"-lengden den gangen her også, og fulgte et litt bratt riss i stedet for diederet som ligger noen meter lengre ut mot Romsdalen. Klarte også å kile rapelltauet på den tredje rapellen, og måtte klyve hele rapellengden for å løsne tauet.

Map    

Skagastølsryggen

Date:
01.08.2018
Characteristic:
Alpine climbing
Distance:
17.3km

Et av sommerens mål var å omsider få kommet meg på Storen. Da uværet bestemte seg for å skylle inn over Nordvestlandet, passet det derfor fint å sette nesen sørover mot Jotunheimen der meldingen de neste dagene var litt bedre. Det så imidlertid ikke helt lovende ut da vi kjørte opp Bøverdalen i årets regnskyll og full flom. Planen om å campe på Turtagrø ble uten diskusjon erstattet med overnatting på Krossbu. Her fikk vi en artig overraskelse da det første vi fikk øye på inne på parkeringa var bilen til Jon. Det viste seg at også han og Solveig var værflyktninger og hadde sett seg ut det samme værvinduet som oss. Ettersom Solveig hadde gått Skagastølsryggen tidligere på sommeren, ble det likevel ikke til at vi slo følge neste dag. Som avtalt møtte vi Kjersti på parkeringa >>>

Map