Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kringstadnakken

Date:
31.05.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
4.9km

Hundelufting

Map    

Slettvikane

Date:
30.05.2019
Distance:
15.0km

Lufting av skia etter klatring på Tindesenteret for å snuse på nysnøen med Eivind. Været skiftet for ca hvert 5 minutt, og vi hadde alt fra sludd nede i dalen til tett snødrev, flere runder med whiteout og solgløtt, og den hardeste og kaldeste snøføyka og vinden jeg har vært ute i denne vinteren. 30. mai var datoen altså. Snøen ned Slufsekoppen, ca 20-30 cm av den tørre typen, var heldigvis tilnærmet urørt av vinden. Og vi slumpet til å få sikt. Vi fikk altså det vi kom for. Ruta vi gikk kan sikkert diskuteres. Den innebar en nokså fuktig elvekryssing på vei opp, og en lang omvei via Byksebrua på vei ned (gikk tom for strøm, derav det rette GPS-sporet på slutten).

Map    

Magerholm: Bananrisset

Date:
25.05.2019
Characteristic:
Climbing

Travers av Vikesaksa mm.

Date:
18.05.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
34.0km

Lang dag over mange topper der hovedmålet og det største spenningsmomentet var traversen av Vikesaksa. Jeg hadde møtt Toralf og Per Ola i Eikesdalen kvelden før der vi satt igjen en bil på Vike før vi kjørte til Branstadbu. Planen var egentlig at vi etter Vikesaksa og Breitelnebba på dag 1 skulle overnatte på Reinvassbu, og gå over Slotthøa og Midtfonntindan ned til Vike dagen etterpå. Vi hadde derfor pakket bra med mat og utstyr for overnatting i tillegg til litt klatreutstyr (et 40 meters halvtau og et 40 meters 6mm rapelltau pluss litt ymse sikringsmidler, økser og stegjern). Denne planen ble underveis endret til en rundtur ettersom skiføret var nokså middels med tidvis djup råtten snø og sugeføre, i tillegg til at vi etterhvert skjønte at det trolig hadde blitt seigt >>>

Map    

Leirvasshornet

Date:
17.05.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
11.5km

Fin liten luftetur på nasjonaldagen sammen med Geir, der jeg også fikk testa nyskia. Måtte bære skia omtrent til vi tok av fra stien like før Nysetvatnet. Deretter greie skiforhold til topps, selv om snøstripa i det bratteste partiet rundt 800 moh. var begynt å smalne godt inn.

Map     2 comments

Sukkertoppen

Date:
01.05.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
3.7km
Map