Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Snøgjøltinden

Date:
31.10.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Etter Runde ved Storlidvatnet ved Dalsfjorden tok vi oss tid til en avstikker bort til Snøgjøltinden. Fulgte sti forbi et par fine hytter som forsvant der stigninga begynte. Stiløst derfra til topps.

Map    

Runde ved Storlidvatnet ved Dalsfjorden

Date:
31.10.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
12.0km

Grei rundtur sammen med rsorte (Robert Sorte) og Ylva i et fint område med et snev av høyfjellsfølelse. De er lite stier til disse toppene, men terrenget er nokså lettgått. Avsluttet med å gå bortom Snøgjøltinden .

Map    

Ørnhaugen

Date:
25.10.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
4.4km

Luftetur ifm. Kristiansundshelg med Ylva, etter en snartur oppom Gjersvollhaugen . Stiløst fra der jeg tok av fra grusveien. Helt uinteressant topp, med unntak for at noen har satt opp ei lita hytte der en gang som det kunne vært artig å vite hva har vært brukt til.

Map    

Gjersvollhaugen

Date:
25.10.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.2km

Luftetur ifm. Kristiansundshelg med Ylva. Grei sti til topps fra grusveien. Tok en tur innom Ørnhaugen på mosatt side av dalen på returen.

Map    

Bremsneshatten

Date:
24.10.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.0km

Nok ei Kristiansundshelg, denne gangen for å feire 30-årsdsag. I dag var det litt seigt å komme seg opp og ut døra, både på grunn av gårsdagen og den evigvarende høstforkjølelsen. Det ble derfor kun noe småtjafs på Averøya til Fagerfjellet , Bjerga , Rødsandberget og Bremsneshatten . Fulgte merka og grei sti hele veien til Bremsneshatten.

Map    

Rødsandberget

Date:
24.10.2020
Distance:
1.0km

Nok ei Kristiansundshelg, denne gangen for å feire 30-årsdsag. I dag var det litt seigt å komme seg opp og ut døra, både på grunn av gårsdagen og den evigvarende høstforkjølelsen. Det ble derfor kun noe småtjafs på Averøya til Fagerfjellet , Bjerga , Rødsandberget og Bremsneshatten . Turen til Rødsandberget er kort, men ganske fin!

Map    

Bjerga

Date:
24.10.2020
Distance:
2.9km

Nok ei Kristiansundshelg, denne gangen for å feire 30-årsdsag. I dag var det litt seigt å komme seg opp og ut døra, både på grunn av gårsdagen og den evigvarende høstforkjølelsen. Det ble derfor kun noe småtjafs på Averøya til Fagerfjellet , Bjerga , Rødsandberget og Bremsneshatten . Fulgte sti opp til fortoppen. Gikk og snakket i telefon, og presterte å gå ca 90 grader feil og fikk derfor ei lita ekstrasløyfe. Bomma litt på stien ned igjen. Så for øvrig ut som om det kanskje går minst en sti til opp til toppen fra øst.

Map    

Fagerfjellet

Date:
24.10.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.1km

Nok ei Kristiansundshelg, denne gangen for å feire 30-årsdsag. I dag var det litt seigt å komme seg opp og ut døra, både på grunn av gårsdagen og den evigvarende høstforkjølelsen. Det ble derfor kun noe småtjafs på Averøya til Fagerfjellet , Bjerga , Rødsandberget og Bremsneshatten . Turen til Fagerfjellet gikk på god og relativt tørr sti hele veien. Møtte en god del folk underveis. Virka som de fleste nøyde seg med Gullkoppen. Brukbar utsikt og helt klart en av de finere på Averøya.

Map    

Melkammen

Date:
17.10.2020
Distance:
2.7km

Dåp i Kristiansund + klassisk høstvær med tidvis høljregn og mye vind er en grei anledning for å rydde unna litt smårusk på Nordmørslista. Nøyde meg i dag med Hisåsen. , Bjørnskardliknubben , Vihalskammen og Melkammen for å ikke terge opp forkjølelse som aldri slipper taket mer enn nødvendig. Ca 90% myrterreng på vei opp der jeg gikk. Ned fulgte jeg det som så ut som en nokså ny og merka sti et stykke, før jeg brøt av i retning bilen. Hvis man finner stistarten er det sikkert fineste (men ikke korteste) vei til toppen.

Map     4 comments

Vihalskammen

Date:
17.10.2020
Distance:
3.1km

Dåp i Kristiansund + klassisk høstvær med tidvis høljregn og mye vind er en grei anledning for å rydde unna litt smårusk på Nordmørslista. Nøyde meg i dag med Hisåsen. , Bjørnskardliknubben , Vihalskammen og Melkammen for å ikke terge opp forkjølelse som aldri slipper taket mer enn nødvendig. Turen til Vihalskammen startet på skogsvei. Deretter sikta jeg meg opp langs et høydedrag i retning toppen der det gikk en svak sti som ble fulgt mesteparten av veien opp (siste biten er det ikke sti). Ned sikta jeg meg i luftlinje tilbake mot ryggen jeg kom opp over ei myr.

Map