Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Løypelegging

Date:
21.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
5.3km
Map    

Kveldstur med uventet selskap

Date:
20.08.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
9.8km

Luftetur med Atlas etter ei deprimerende helg vær-/tur-messig. Regnværet roet seg utover søndag kveld men terrenget er utrolig bløtt. På tur hjem fikk vi selskap av ei løs border collie tispe. Prøvde å sjekke husene der vi traff henne uten hell så da ble hun med hjem. Onkel P var kjapt ute på Twitter og vi har lagt ut på sosiale medier så da håper vi eieren melder seg.

Map    

Fredags-O-tur

Date:
18.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
4.6km
Map    

Lundamomarka O-tur

Date:
15.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
5.1km

Dro rett til Lundamo etter jobb for å ta UL#8. Tunge bein i dag.

Map    

Høgkjettil (M. Gauldal PF100)

Date:
13.08.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
4.9km

Trivelig vær i dag med oppholds, perioder med sol og lite vind. Jeg kjørte hjemmefra litt senere enn planlagt så det ble bare en topp i dag også. Siden Rigel var med matmor på tur og jeg ennå ikke har prøvd de nye joggeskoene ble det hurtig gange opp til toppen og jogging tilbake til bilen. Atlas var godt fornøyd med litt høyere fart enn normalt. Fin skogsbilvei innover i starten og god sti til toppen av fjellet. Både stien og boka i varden vitner om at denne toppen har jevnlige besøk og det med god grunn; dette er en fin tur til en topp som strekker seg godt over tregrensen og derfor tilbyr god utsikt.

Map     2 comments

Sæteråsen (M. Gauldal PF100)

Date:
12.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
7.2km

Luftetur for meg og hundene i småkaldt regnvær. Valgte å starte fra krysset mellom 631 og 653. Flott og nyslått traktorveg i starten men den stien jeg hadde håpet på mot toppen fant jeg ikke. Det ble noen dyretråkk og stort sett villgåing. Turboka på toppen vitet om jevnlige besøk og en tydelig sti gikk mot sør-vest. Jeg valgte å følge denne for å se hvor det bar. Da vi kom ned til innmark forsvant stien men vi kom oss greit ned til 631 mellom jordene. En liten asfaltetappe ned til bilen igjen. Både jeg og hundene var bløte og kalde så da ble det med denne ene toppen i dag. Godt å få seg en god og varm dusj før det er foppal på TV'en.

Map    

Ettermiddags-O-tur

Date:
08.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
5.0km
Map    

Bilhenting

Date:
06.08.2017
Characteristic:
Other trip
Distance:
6.8km

Sykkel til grendahuset for å hente bilen etter gårdagens lag. Tok en kjapp trimtur oppom Våttåsen.

Map    

Sykkel- og O-tur

Date:
04.08.2017
Characteristic:
Other trip
Distance:
16.3km
Map    

Jetnamsklumpen (Røyrvik/Nord-Trlag)

Date:
01.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
29.3km

Etter gårdagens turer til Gisen og Heimdalhaugen kjørte jeg gjennom Røyrvik over til Stora Blåsjön og videre nordover til høyeste punkt på vegen. Parkeringen ved Jetnamselven var full så jeg måtte fortsette litt nordover før jeg fant en OK teltplass nær en P-lomme på vegen. Relativt tidlig start neste morgen med nedrigging av telt og kort kjøretur ned til nevnte parkering. Etter frokost og pakking av sekk gikk jeg av gårde innover langs elva. Beina var litt tunge i dag selv om terrenget var lettgått. Planen var å gå billig innover ved å ta høyde jevnt og trutt på sørsiden av Jetnamsfjellet. Dette fungerte dårlig pga morenerygger og store felt med kampestein. Oppe på platået rett under 1100 moh var det jevnere terreng. Her gikk jeg meg på en enorm reinsflokk. De flyttet litt på seg men >>>

Map