Archive - Date

Collected lists

Gravvikheia klatrefelt

Date:
26.06.2014
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
3:00h
Distance:
3.0km

Formiddagsklatring med Stian i Agdenes, denne ganger Gravvikheia. En del regn før vi kom frem men veggen var stort sett tørr. Planen var å klatre "Rusk i øyet" (2 tl, 5-) men vi skulle ta klassikeren (?) "Kvitskjorta" (2 tl, 4) først. Det ble med den ene turen da vi for det første knotet litt med ruta i andre taulengde (la igjen føreren ved innsteget...) og dagsformen var ikke helt bra for undertegnede. Fin rute som nok endte opp i en hardere variant i toppen. En del flak og blokker som var ganske løse, og også tegn på realtivt ferske småras under veggen. Vær obs, spesielt hvis det er flere klatrere der!

Map    

Øyberget (O-turer 2014)

Date:
23.06.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
6:30h
Distance:
24.0km
Map    

Skjetnemarka (orientering)

Date:
17.06.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
1:30h
Distance:
5.0km

Rolig runde med 10 O-poster sammen med Rigel i området sør/sør-vest for parkeringa ved skytebanen. Lørdagens langtur opp Drømmediederet (eller rettere sagt den langdryge og bratte nedfarten) henger fortsatt igjen i en del muskler ,så det var godt å få brukt kroppen litt. Skikkelig kink/låsing i ryggen etter bæring av vaskemaskin i går gjorde turen ekstra utfordrende, men legen har sagt at muskulært ryggvondt kureres best ved å bruke ryggen så normalt som mulig, så da er det bare å bite i seg smertene. :-) Fint vær, OK orientering og en milliard fluer..

Map    

Drømmediederet (Store Vengetind)

Date:
14.06.2014
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
21:00h
Distance:
10.0km

MC-tur med Stian til Vengedalen fredag ettermiddag. Ypperlig oppdatering fra JPV100 om føreforhold gjorde at vi slapp å ta med stegjern og isøks i bagasjen. Telt nede ved vannet. Lørdag fikk vi en fantastisk klatretur opp Drømmediederet (6 taulengder, grad 5-) i ypperlig vær. Anmarsjen fra vannet til innsteget er lang og ikke veldig opplagt. Vi tok sikte på å gå rett til høyre for et markert fremspring/blad men ble forbigått av to ungdommer litt før denne formasjonen. Det så ut til å være løst på den vegen så da de to foran valgte samme rute gikk vi lenger til høyre, på eggen ned mot bekken. Dette går fint et godt stykke men det blir behov for å ta frem tauet på et punkt etterhvert, noe som tar tid. Innsteget er greit å finne; lenger til venstre og rundt hjørnet i forhold >>>

Map    

Svartåsen, Vassfjellet

Date:
05.06.2014
Characteristic:
Jogging
Distance:
5.0km

Eksamensmappa er levert i 4 ex og muntlig eksamen er gjennomført. Lufta er varm og lummer og når sensuren endelig kommer (per telefon) må jeg bare ut en tur. Det blir en ny orienteringsrunde, denne gangen i området rundt Svartåsen på vestsiden av Vassfjellet (Melhus-siden). Kjører på med lette sko og jogging/løping i dag. Roter med en post som var avmerket på et høydepunkt med kodet som "søkk"... Ellers gikk orienteringa bra i kveld. Litt værre med løpingen i bakker, så det må nok trenes litt i sommer. Vel halvveis begynte det plutselig å blåse fra sør og 2 minutter etter styrtet regnet ned. Alt ble vått men det var faktisk ganske så forfriskende!

Map    

Våttåsen (orientering)

Date:
02.06.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
6.0km

Etter å ha sittet nedsyltet i jobb med eksamensmappe og lesing til muntlig, samtidig som været har vært kanon og den ene turrapporten mer fantastisk enn den andre har trillet inn på PB & FB, holdt jeg ikke ut lenger. Jeg måtte ut og røre på meg! I forhold til tinder og traverser ble det en ynkelig erstatning, med veldig mye bedre enn å sitte foran PC'en og jobbe med Ped og fagdidaktikk. Jeg åpnet årets orienteringssesong med ei kort løype rundt Våttåsen. Tok en lang avstikker mellom post 4 og 5 for å få med meg toppen. Der var det fortsatt tydelige spor etter gårdagens Topp4 , men de rydder nok opp etterhvert. Av erfaring blir gjerne årets første O-tur rufsete, så i år tvang jeg meg selv til å holde pulsen nede og konsentrasjonen oppe. Det fungerte! Gikk rett på (nesten) alle >>>

Map