Archive - Date

Collected lists

Våttåsen

Date:
30.11.2018
Distance:
3.2km
Map    

Halshøgda (M. Gauldal PF100)

Date:
28.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.1km

Opprinnelig plan var å start isklatresesongen i Drivdalen i dag men klatrepartneren måtte dessverre jobbe. Ettersom jeg hadde ordnet meg fri ble det tur med Atlas i stedet. Litt sen start hjemmefra så vi rakk bare en enkel PF100-topp i Endalen. Jeg fulgte en traktorvei fra starten og den krysset elva ganske tidlig. Det var ikke så lurt for jeg måtte gå et godt stykke innover mot en setervoll før jeg tok sjansen på at elveisen holdt. Oppe på fjellet var det iskald vind men ellers greie forhold. Ingen andre folk å se men mye rype så både jeg og Atlas var fornøyd med dagen.

Map     2 comments

Nyhaugen og Hundåskarven (M. Gauldal PF100)

Date:
25.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.3km

Opprinnelig plan var å stå opp grytidlig for å få en lang jaktdag på Dovre. Men formen er ikke helt super så det ble en rolig morgen med litt kontorarbeid og sport på TV'en. Men vi må jo på tur så etterhvert kjørte jeg med Atlas oppover til Singsås der vi tok av oppover forbi Forbygda. Etterhvert bomvei som tok oss langt innover fjellet mot Forollhogna nasjonalpark. Jeg hadde med ski men det var slettes ikke skiføre så fjellsko med staver fikk klare seg. Hovedmålet for dagen var Nyhaugen. Et beskjedent navn på en real fjelltopp. Det var både knallharde snøfelt, svapartier og store isflater oppover mot toppen med vi kom oss greit opp - med god hjelp av stavene. Nedturen ble værre da vi endte opp i bratt sva med snø og is på slutten. Atlas seilte rett utfor mens jeg tok det >>>

Map    

Vassfjellet

Date:
24.11.2018
Distance:
11.4km

Tidlig ettermiddagstur med Atlas. Snø på veien opp til toppen men for lite til å bruke ski. Fint føre for joggesko.

Map    

Våttåsen

Date:
23.11.2018
Distance:
9.3km
Map    

Våttåsen

Date:
21.11.2018
Distance:
9.6km

En sjelden formiddag hjemme midt i uka. Luftetur for meg og Atlas på Våttåsen med sykkel hjemmefra. Registrerte kjente PB-navn i boka på toppen fra i dag morges. :)

Map     1 comment

Trollhøtta og Grythatten (Oppdal/Rennebu PF100)

Date:
18.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.5km

Dagstur med Atlas til grensefjell mellom Oppdal og Rennebu. Denne runden har vært planlagt lenge men nå ble den utvidet litt for å se på den flotte nye hytta ved Trollfoten. Supert turvær med strålende sol og barmarksføre i midten av november! Det var en del snøfelt og is langs ruta så det ble noen uelegante fall på knallhard snø og is skjult i lyngen. Prøvde å omgå de værste partiene og gjøre trygge veivalg der det kunne være utsatt. En del folk å se rundt Trollfot-hytta men ellers var vi alene i fjellet. Dvs. vi observerte en diger flokk ryper og en liten reinsflokk.

Map    

Våttåsen

Date:
17.11.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
0:46h
Distance:
3.2km
Map    

Tron øst (Tynset)

Date:
11.11.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
15.1km
Map    

Muen (Ringebu)

Date:
10.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.0km

Benstrekker på vei til Eidsvoll. Hadde håpet på skiføre men det var alt for lite snø men nok til at det ble veldig tungt. Sur vind.

Map