Archive - Date

Collected lists

Våttån (Stjørdal PF100)

Date:
29.04.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.9km

Dagens andre Skatvaltopp men dette var en skikkelig topp. Fant skilting til Skardshåmmårrunde og tok sjansen på at den ville føre meg til Våttån. Med litt aktiv kartlesing gikk det fint og det ble virkelig en fin runde ut av det. Her ute mot kysten var det sommerstemning.

Map    

Kongshåmmåren (Stjørdal PF100)

Date:
29.04.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.0km

En liten tulletopp etter at Forbordsfjellet var besøkt. Bommen var åpen men den gikk jeg ikke på... ;-) Parkerte på rett side av bommen og ruslet innover på traktorveg og god sti.

Map    

Forbordsfjellet (Stjørdal PF100)

Date:
29.04.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.3km

Rettearbeid tar stort sett dagene så lang biltur til skiføret var ikke aktuelt. Tok derfor en raskere tur mot kysten for å gå fottur med Atlas. Planen var å fortsette til Svartkamberget etter den fine runden om Forbordsfjellet men innover der var det fortsatt mye snø. Tok derfor et par topper på Skatval for å utnytte kjøreturen.

Map    

Våttåsen

Date:
28.04.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.8km
Map    

Kvernlifjellet (M. Gauldal PF100)

Date:
23.04.2018
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
15.4km
Map    

Våttåsen

Date:
22.04.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
5.2km

Feiret dagen med VM fra Sheffield på formiddagen, årets første fotttur til Våttåsen og (forhåpentligvis) storserier i kveld. Flott turvær i selskap med Atlas & Rigel.

Map    

TT-tur "Sylan vest", dag 3

Date:
15.04.2018
Distance:
25.4km

Dag2 Frokost, pakking av sekker og utvask fra rommene gikk greit unna på Schulz. Vi skulle gå 22-23 km ned til Gressli for å rekke ettermiddagens eneste buss til Trondheim så det var greit å komme seg av gårde i rett tid. Været var fortsatt strålende men i dag var det litt vind i lufta. Vi tok lunch i solveggen ved Velskardbua før vi fortsatte over mot Seteråtjønna. Mens vi tok en drikke- og snackpause nevnte jeg at helgas siste mulighet for en topp lå rett foran oss. Litt på spøk men det viste seg at flere ønsket å stikke oppom Gresslivola, så da ble det faktisk en PF100-topp på turen! Nede på Græsslihytta tok vi en ny lang pause i sola før vi kreket oss ned brattbakkene til Rv705 for å ta buss til Trondheim. En flott tur med veldig trivelige deltakere og supervær var over.

Map    

TT-tur "Sylan vest", dag 2

Date:
14.04.2018
Distance:
15.9km

Dag 1 Dagens etappe var meget overkommelig så vi tok oss god tid på Prestøyhytta. Meget gode deltakere som tok de oppgavene som dukket opp gjorde at vi likevel kom oss av gårde i OK tid. I dag var det strålende sol fra skyfri himmel og ingen vind. Det ble derfor en lang lunch halvveis til Schulz. Vel fremme på hytta var det tomt men god lunk i huset. Det var også vann i kranene noe som ble godt tatt i mot. Smelting av snø tar mye tid og krever mye bruk av gass. Utover kvelden kom det både store og små turlag på hytta og til slutt måtte vi plassere 3 på flatseng inne på spisestua. Vår lengste etappe var søndag og vi måtte rekke en buss så vi tok veldig tidlig kveld etter å ha avtalt rekkefølge på kjøkkenet med en annen stor turgruppe på 10. Dag 3

Map    

TT-tur "Sylan vest", dag 1

Date:
13.04.2018
Distance:
5.6km
Map    

Vassfjellet med 2-åring i front

Date:
08.04.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
11.2km

Jobbedag med retting hele formiddagen men siden Atlas hadde 2-årsdag måtte vi ut og lufte oss. Kjørte opp til bommen på Kvål og gikk på jaktski med jubilanten i front opp til Vassfjellet. Gikk litt for hardt ut så det ble seigt mot slutten (50 min opp). Usaklig dårlig gli nedover så det ble mye staking.. Atlas fikk løpe fritt nedover. Overskyet oppholdsvær og lite vind. Sola hilste såvidt på oss oppe på toppen.

Map