Archive - Date

Collected lists

Luftetur før finalen

Date:
20.11.2016
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
9.5km

( App-test iOS v.1.0.16; ingen problemer! ) Hjemmehelg med boligmesse og andre by-aktiviteter lørdag. Tidspunkt for kampstart på Ullevaal gjorde det vanskelig med skikkelig søndagstur. Det ble derfor en luftetur til nærtoppen i strålende vær med fruen og hundene.

Map    

Storliheia (Agdenes PF100)

Date:
05.11.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
3.1km

( App-test iOS v.1.0.15 ) Etter en kjapptur opp til Hundlia tok vi med oss en topp til i dag. Vi tok av fra 710 ved Ingdalen og kjørte god grusvei mot Grostad. Etterhvert bomveg innover til Fabolia. Den så fin og brøytet ut men det var bare noe hundre meter.. Men med dagsferske vinterdekk og høy bil med AWD gikk det veldig greit. Parkerte ved det som kunne se ut som en liten skytebane. Vi fulgte traktorveg oppover glenna øst for Storliheia. Jeg tenkte å gå til høyeste punkt på vegen for så å ta rett vest langs eggen/ryggen opp til toppen. Men der var det store stup og kampesteiner under så vi måtte forsette litt rundt kanten og ta bratt opp mot toppen. Fin utsikt fra toppunktet før vi returnerte ned rett sørover. Dette var en mye bedre rute på slake myrdrag, etterhvert på sti ned >>>

Map    

Hundlia (Orkdal PF100)

Date:
05.11.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
2.7km

( App-test iOS v.1.0.15 ) Dagens plan var isklatring i Drivdalen men vær og andre forhold gjorde at jeg var uten makker. Derfor ble det luftetur med hundene i stedet. Det har kommet en del snø i Trøndelag men sikkert for lite til skikkelig skiføre. Vi tok derfor turen ut mot kysten for å finne topper egnet for fottur. Slet litt med å finne noen P-lomme ved Bjørnbettet (den lå midt ute på et jorde..) men antok det skulle være ved en stor garasje rett ved vegen. Gikk gjennom gårdsplassen over garasjen for å høre om det var OK men så ingen folk her. Fortsatte traktorveg forbi husene og etterhvert over et jorde der vi tok av. Det ble litt gaupeterreng før vi kom til skaret før Hundlia. Her fant vi fin sti med ferske spor etter folk og fe. Rett før toppen traff vi en dame med 2 hunder.

Map