Litt om meg

SturlaS

SturlaS

Sturla Sandvei
(Member since: 21.12.2010)
Gender Male
Phone number 92044006
Email sturla.sandvei@gmail.com
Website https://sandvei-fjellsport.webnode.
Country Norway
Account Administrator

Jeg har alltid vært glad i friluftsliv - fortrinnsvis fjellet - siden jeg var liten gutt (stor takk til mor & far!).

Stort fokus på idrett (ski & sykkel) førte til lavere turaktivitet i starten av voksenlivet. Nå er det imidlertid slutt på pulsklokke og treningsskjema, og fjellturene har igjen kommet i fokus.

Jeg startet med klatring i voksen alder og fjellklatringen har gitt meg en ny dimensjon til friluftslivet. Problemet er ofte å få med seg folk i taulag.. Har også fått smaken på isklatring noe som gjør at klatringen har blitt en helårsaktivitet. Den ultimate fjellturen for meg er en lang tur i høyfjellet som innebærer både kryssing av bre og klatring, gjerne over en ryggtravers.

Jeg har fullført DNT sin turlederstige (vinterturleder) og er i tillegg Kursleder. Gjennom NF er jeg sertifisert som klatreinstruktør høyfjell, isklatreinstruktør og breinstruktør.

Etter at jeg tok i bruk Peakbook har jeg begynt å samle på noen topplister, mest for å få naturlig variasjon av turmål, men også for å få en ekstra push når dørstokkmila dukker opp. Turrapportene skrives for min egen del som en turdagbok, men jeg slenger av og til på litt info som kan komme andre til nytte angående rutevalg, parkering osv.

Jeg er admin her på Peakbook, noe som i praksis betyr at jeg hjelper til med å kontrollere og godkjenne nye PBE i Norge. I forbindelse med ny kommune- og fylkesstruktur blir det også en god del arbeid med de "offisielle" listene.

Ved siden av jobb som lærer har jeg et lite firma som tilbyr kurs og guiding innen fjellsport.

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.