Archive - Date

Collected lists

Vesle Elgsjøtangen (Oppdal PF100)

Date:
30.09.2017
Characteristic:
Hunt
Distance:
13.4km

Jaktrunde med Atlas innerst i Vinstradalen. Flott vær men veldig sterk vind (vekslet mellom 10 og 15 m/s) gjorde det litt surt både for meg og for en uerfaren unghund. Flere runder med single ryper, kull og stor flokk.

Map    

Føringstur til Bladet, søndag

Date:
24.09.2017
Distance:
16.5km

Peakbook Summit V, dag 3. Tredje dag på rad med føring av deltakere til Bladet. I dag var vi tre grupper fra Sæbø, de andre ledet av Jonny og Sondre. I tillegg var det veldig mange andre folk i området takket være strålende vær i helga. Det ble litt venting for å komme til på Bladet men mye mindre enn fryktet (det gikk rykter om grupper på 20-30 personer). Jonny tok med de fleste fra våre grupper til Randers topp mens jeg sikret de siste opp på Bladet. På returen tok vi turen bort på Mohns topp før alle tre gruppene holdt følge ned til bilene. Da er samlingen over for min del bortsett fra 30+ mil i bil og tre ferger. Det har vært flotte dager i Molladalen. Området har absolutt svart til forventningene og jeg håper å komme tilbake for å klatre litt mer utfordrende ruter en >>>

Map    

Føringstur til Bladet, lørdag

Date:
23.09.2017
Characteristic:
Alpine trip
Distance:
17.8km

Peakbook Summit V, dag 2. Andre dag med føring til Bladet. Denne dagen sammen med en gruppe som Ingvild hadde ansvar for. Som i går holdt vi følge og samarbeidet om passering av Mohns renne og om klatringen opp på Bladet. 2 karer som kom ned Mohns renne løste ut en stein på størrelse med ei stor appelsin som jeg hørte komme susende nedover. Jeg fikk varslet gruppa men det var ikke så mye å gjøre annet enn å håpe på det beste. Heldigvis passerte steinen midt mellom to deltakere ca. 1 meter over bakken... I dag måtte vi vente en god stund på å få opp tauet på Bladet; 10-12 andre var foran oss i køen. Da vi kom opp holdt en guide på å ringe 113 pga en håndskade i forbindelse med klatringen og kjettingen på toppen. Redningstjenesten hadde øvelse i en av nabodalene og få minutter >>>

Map    

Føringstur til Bladet, fredag

Date:
22.09.2017
Characteristic:
Alpine trip
Distance:
15.1km

Peakbook Summit V, dag 1. Jeg førte en gruppe opp til Bladet sammen med en gruppe som Ole André hadde ansvaret for. Det var ingen kø på Bladet så vi fikk kjapt opp tauet. Det er etablert kjetting med skrukarabiner i stål rundt toppen, så da slipper alle å henge igjen slynger. På returen tok vi en avstikker til Mohns topp. Varmt i været og kun en liten regnskur på veg opp til Sorevatnet. Til tider kraftig vind både nede i dalen og oppe på toppene.

Map     2 comments

Formtest

Date:
16.09.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
5.6km
Map    

Samsjø-trening

Date:
04.09.2017
Characteristic:
Hunt
Distance:
9.8km

Siste dag treningsterrenget for fuglehunder er åpent på Samsjøen så da trosset jeg sår hals og skral form. Kjøpte kort på iNatur og kom meg fra jobb i rimelig tid. Atlas holdt koken i 3 timer med noen korte pauser.

Map     2 comments