Archive - Date

Collected lists

Snøhetta-traversen (alle gode ting er 3)

Date:
28.07.2013
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
13:30h
Distance:
16.1km

To tidligere forsøk på Snøhetta-traversen har slått feil, så da Stian sendte en SMS sent torsdag kveld med spørsmål om vi skulle prøve oss på traversen til helga var jeg ikke sen om å rydde plass i kalenderen! Yr.no var ikke kjempeoptimistisk men vi ble enige om å prøve søndag. Vi tok derfor siste buss innover til Snøheim lørdag kveld og etter noen små-innkjøp i resepsjonen ble det en kort tur bort til fast teltplass (som ble godkjent av "felt-gris" Stian). Nydelig vær og lang kveld ute med middag og noe kald drikke. Mektig skue over mot Rondane der stadige lyn-nedslag holdt show i kveldssol-belyste skyer. Søndag morgen var det fortsatt flott vær, men noen små dotter var samlet rundt toppen av Snøhetta. Vi tok oss god tid med standsmessig felt-frokost (egg & >>>

Map    

Resfjellet

Date:
24.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.0km

Nå har været virkelig slått til i Trollheimen! Kjapp ettermiddagstur fra hytta til toppen av Resfjellet i strålende solskinn i høy varme. Overraskende få på toppen i dag så det spørs om trønderene har gitt opp sommerværet i fjellet. Veldig fristende med en dukkert i Elbergtjønna på vei ned men vi måtte rekke middagen som ble servert på hytta. Kanskje neste gang.

Map    

Mjuken

Date:
17.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.0km

Etter en del dager på hytta med "innevær" ble det endelig litt lettere og da måtte vi bare få oss en liten luftetur. Nærmeste fjelltopp ble valgt og det var som vanlig en kort og fin tur til toppen av Mjuken.

Map    

Storheia (Trondheim)

Date:
01.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:08h
Distance:
9.5km

Etter en drøy time på blodbanken (registrer dere her ) tenkte jeg å ta kommunetoppen i Trondheim. Med det samme jeg var i byen liksom... Kjørte opp Fjellseterveien og parkerte på den stor P-plassen rett før Skistua. Fulgte veien mot Elgsethytta forbi Vintervannet. Litt over halvveis tok jeg av kraftig sti til venstre, opp og rundt Rundheia, forbi Kvistingen og etterhvert opp på Storheia. Flotte forhold og helt unødvendig med annet enn joggesko her. Sykkel kan også korte ned turen betraktelig. Jeg har vært i området utallige ganger på ski, men aldri på selve toppen, så det var på tide!

Map