Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Styggberget

Date:
24.09.2023
Duration:
3:30h
Distance:
46.5km

NB, turlengde og varighet er hacka, da klokka døde underveis. Ekstra lengde er målt på skjerm.

Map    

Dehydrering nordøst for Flisa

Date:
10.09.2023
Duration:
3:12h
Distance:
21.5km

f

Map    

Øyungskollen

Date:
09.09.2023
Map    

Sollihøgda

Date:
03.09.2023
Map    

Væskestasjonen mellom tindene

Date:
02.09.2023

I området 'Romsdalseggen' for å pushe sportsdrikk. Fint å kombinere med noen topper som har blitt igjen etter tidligere turer.

Map    

Storhøi

Date:
01.09.2023

Map    

Hesjabakk - og Kristiansmokøllen

Date:
19.08.2023

Toppane nær Begnadalen er dei lågaste i Valdres, men topografien er ikkje kjedeleg. Etter mykje regn var Muggedøla flaumstor og gjorde vesen av seg. Eg byrja med Hesjabakkøllen, gjekk forbi ein bustad og inn på eit høgstslep som var merka rett på kartkopien. So var det lett å finne rett slep/traktorveg opp mot ryggen. Opp på sjølve toppen er det ein utydeleg sti. Ned att, og klar for Kristiansmokøllen. Mykje brukt tursti til topps. Og her er det godt utsyn over Begnadalen og eit stort, ope og fint topparti. Ned til Tindeekspressen, og ut av Valdres før spådd møkkavèr slo inn.

Map    

Venholhøgda

Date:
18.08.2023
Map    

Tinderekke langt øst i Elverum

Date:
13.08.2023

Jeg tenkte at jeg hadde en 3-4-timers tur i kroppen denne dagen, så den flertoppersturen mellom Elverum og Trysil som så mest tilrettelagt ut, med Høgknøsen som en stolte-tind-bonus, motiverte meg til et par timer på vegnettet, en veg. Pårygga på Espa, skademelding, forsinkelse. OK, det blir ikke mørkt fort enda.

Map    

Høyåsen og Kjørkeliåsen

Date:
11.08.2023

Stoppa en idyllisk plass etter å ha hatt Tindeekspressen på rustforebyggende. Inn mot nord, veg, kjerreveg, traktorslep med hjulspor og mye gras i disse. Jeg var ikke kledd for flått, men det gikk uten bitt og blindpassasjerer. Etter hvert stilaust, litt finere orientering på kotene, så toppen av Kjørkeliåsen. Uten reell utsikt, men åpen, fin skog likevel. Ned igjen, forsiktig av skadeforebyggende grunn. De to små, klare vatna i kulturlandskapet her mellom Halden og Degernes er noe av det jeg tenker på som landskapsmessig flott lengst sør i Østfold. Det var verdt et bilde. Litt asfaltløping, så inn på skogsveg sørover. En sti som var tatt med på mapant-kartet jeg hadde printa, fantes til de grader ikke i den virkelige verden, så det blei merka sti fra vegen i ganske vid bue >>>

Map