Archive - Date

Collected lists

Eid

Date:
16.08.2017
Distance:
8.6km

Map    

Revureholten

Date:
15.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
4.0km

Lurte på Sagetindane men regnet sneik seg gradvis innpå og vinden var stri fra nord i dag. Det var derfor helt greit å gå mot Revureholten. Slapp unna det verste regnet, det kom da vi satte oss inn i bilen :-)

Map    

Eggene, Trollenyken og Branden

Date:
14.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.0km

Fin runde på "sauetelling" :-) Syklet ned til Sagelva og til fots derfra. Regnet kom og gikk og det var tidvist surt og grått iallfall opp til Eggene. Etterpå var det litt vekslende men mye gløtt av sol og opphold. Herlig fridag !

Map    

Nibba

Date:
13.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Deilig kveldstur etter en kald og våt ettermiddag på bygdas årlige fjelltur

Map    

Bygdas årlige Fjelltur

Date:
13.08.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.5km

Bygdas årlige fjelltur gikk i år til Langevatnet der det var bålbrenning og servering av kaffe fra svartkjelen. Småregn på vei opp og det ble folksomt etter hvert med folk på vei oppover.Kort tid etter at de fleste var møtt opp på Langevatnet begynte det å regne ganske kraftig og det ble litt småsurt. Det ble derfor ikke så lange oppholdet før folk returnerte til Lotsstøylen igjen. Her var rømaskeservering for dem som liker det.... jeg klarte meg med en kaffekopp ;-) Trivelig søndagstur men litt trist med været ! Ble ikke tatt så mange bilder i regnet, var rett og slett vortevær idag!

Map    

Nibba, around and about

Date:
12.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.2km

Map    

Nibba

Date:
11.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.3km

Kjapp tur etter jobb

Map    

Grøndalen-Stabbefjellet, en meget fuktig en!

Date:
10.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.0km

Vått og sleipt er vel betegnelsen på denne turen. På kartet er der inntegnet en drinkoppskrifter mot Hattemakertjønna. Den så jeg ingenting til, kun meget våt og sugende myr, bregner og tett bjørkekratt! Meget frustrerende og lite motiverende. Jeg gikk forbi Hattemakertjønna på vei opp og fant en bratt og sleip oppgang til ryggen på Lægdene. Lettgått var det endelig da jeg var kommet langt opp på ryggen mot Stabbefjellet. Sikten ble dårligere og dårligere i høyden men ingen problem å finne toppen. Her skulle jeg hatt fin utsikt videre mot Eidskyrkja, men det ble ikke idag. Planen om å gå videre på Hattemakeren ble skrinlagt da jeg allerede var våt inn til skinnet for andre gang og allerede hadde brukt opp det tørre klesskiftet i sekken. Gikk en litt annen rute ned fra >>>

Map    

Litt Eid 50 pf plukking og en smule skivebom !

Date:
09.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.0km

Hadde egentlig tenkt meg en tur på Storetoren via Ljøsuregga men fant plutselig ut underveis kjøreturen at jeg skulle plukke et par 50 pf topper i Eid. Kikket kjapt på kartet på peakbookappen og siktet meg inn på Middagsfjellet som den ene jeg manglet. I god tro tråkket jeg av gårde og fulgte Anleggsveien oppover langs Kloveelva. Denne går helt opp til Støvelsvatnet. Like før veiens ende, sto jaggu en bil parkert . Jeg må si at jeg nesten var imponert over at noen hadde klart å kjøre helt opp hit. Veien er utrolig dårlig oppover siste to km mot vatnet og har tidvis store rullesteiner som eneste underlag. Derfra gikk det noen delvis merkede stier/tråkk videre både i retning Hjelmelandsvarden og også mot det store vatnet sør for Middagsfjellet. Her passerte jeg en kar som satt >>>

Map    

Fossane

Date:
08.08.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
7.5km

Fin tur etter jobb med Vinjar. Desverre ble det regn !

Map