Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lotsbergstøylen

Date:
22.05.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.0km

Maleøkt i selet etter jobb

Branden med en hel gjeng

Date:
21.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.8km

I dag var vi så heldige at vi i tillegg til Linda og Sigri oline, også fikk selskap av eldste Orheimen, Gustav, Maiijke, Synne og Ingvild på tur. Værmeldingen sa at det kunne bli litt vått, men vi satset på at vi klarte å styre unna de verste bygene. Det gjorde vi også, og en god del sol fikk vi også! Gikk opp mot Branden og tok oss en god matøkt i Gapahuken underveis. Da kom sola fram og turen ble helt strålende. Vi fikk lurt alle sammen bort på høyeste punktet og vi fikk fotografering både der og ved varden :-) De små var kjempeflinke til å gå, og vinjar som var minstemann klarte å gå helt til topps og også halvveis ned igjen. Da tenkte mor at det kanskje var greit at han fikk være litt passasjer siste biten ned til bilen igjen. Den store og gode matpakken lå nemlig igjen >>>

Map    

Turbotur til Sagetindane

Date:
20.05.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
8.1km

Ilag med Vinjar, Linda og Sigri Oline (7mnd) Vinjar gikk hele veien opp og ned igjen selv, utrolig flink!! Vi fikk hengt opp alle turbokortene på veien opp og det var motiverende for Vinjar. Hadde en god og lang pause på toppen. En del snøfelt fra "800 metersvingen" men fin å gå på. Veldig kjekt ned igjen når man kan lage spor i snøen :-)

Map    

Nibba

Date:
19.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Rask tur etter travel dag på jobb og ettermiddag. Deilig å komme seg opp i høyden i den deilige varmen.

Map    

Nibba

Date:
18.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Litt grå og våt etter jobb tur og jaggu var golvet ferdig i selet :-)

Map    

Hipp hurra

Date:
17.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.8km

Finfin formiddagstur på en strålande 27 Mai. Gikk ilag med Vinjar opp til støylen og derfra alene videre mens Vinjar og Ove skulle "jobbe" litt :-) Flott turvær, og fristende å gå lenger , men dagen skulle også nytes ilag med bygdefolket så måtte holde dampen oppe. Var kommet godt nedover igjen da jeg oppdaget at flagget ikke lengre var i ryggsekken min. Fikk meg derfor ca 200 ekstra høydemeter før jeg fant det igjen, nesten oppe på toppen, jaja slik kan det gå i farta. Fikk plukket med meg meg Vinjar fra støylen og satte kursen hjemover for å forberede og pynte oss til flott feiring på Lote ;-)

Map    

Støylen

Date:
15.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
2.0km

Ettermiddagstur på støylen med Vinjar for å besøke Ove som jobbet med golvleghing. Der fikk vi lekt litt i elva, stekt pølser og pannekaker, kjempestas !

Map    

Eggene og Branden

Date:
15.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.5km

Fin liten etter å ha vært og sett på Barnehagetoget på Eid. Stor stas for store og små

Map    

Definitivt ikke siste skitur i bakgården

Date:
14.05.2017
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
12.5km

Map    

Staurdalsegga: Eid/Vanylven

Date:
13.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.0km

Det var en nydelig dag og Ove hadde foreslått at Vinjar og jeg kunne dra ut til Lefdal og legge ut boka for Midtre Nordfjord turlag. Det var en god plan på en slik flott dag syntes Vinjar og jeg. Jeg var spent på om det gikk greit å kjøre helt opp til sætra før vi begynte å gå for å spare noen km for små føtter. Støylsveien var fin å kjøre og det bød på ingen problem. Vi traff ei lokal dame ved starten av sæterveien som advarte oss om at den var noe bratt i starten men siden vi hadde firehjulstrekk på bilen burde det gå greit. Det gjorde det også :-) Vinjar fikk tatt med seg en vannpistol som han nettopp hadde fått fra "besta" og som fungerte som en super motivasjon oppover. Alle edderkopper, og det var en hel del, fikk seg en sprut med vann underveis. Kjempekjekt >>>

Map