Archive - Date

Collected lists

Oppdal: Svarthaugen

Date:
27.06.2017
Distance:
4.8km

Flott liten tur på kjempefin sti fra Snøve til Svarthaugen. Vi Var så heldige å få med oss Inger Lise på turen og det var kjempestas for minsten. Ove hadde tatt laust på et par solodager fra Gjevillvassdalen. Vi holdt oss i Oppdal og fikk denne flotte turen, litt urbant cafeliv samt lekepark ved barneskolen. Kjempeflott dag :-)

Map    

Oppdal: Almannberget

Date:
26.06.2017
Distance:
7.1km

Bratt og fin sti, helt etter min smak, iallfall etter noen dager med "høer" ;-)

Map     2 comments

Dovre: Storhøe, med en trist avslutning

Date:
25.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:30h
Distance:
16.0km

En flott tur med for det meste supert vær. Blåste faktisk mer nede ved Fokstugu og starten enn det gjorde lengre opp i høyden. Mye haglbyger i området rundt men slapp unna det meste med unntak av noen ytterst få dråper på siste km. Ove hadde gått turen før meg og planen var å plukke med Høgstgråhøin. Siden været var litt tilskyende sparte han den med tanke på at jeg skulle komme meg av gprde før været ble verre, meget nobelt ;-) Terrenget var meget lettgått, en sann fryd ;-) Fulgte, som Ove et godt tråkk opp langs sørsida av Foksåe og skar etter hvert av mot Storhøe 1707 og derfra bort på høgste, Storhøe 1716. Hadde det ikke vært tiltagende haglbyger rundt om, hadde det vært en smal sak å plukke med Høgstgråhøin, men det ble ikke i dag. Får stå igjen til en >>>

Map    

Dovre: Sæterberget

Date:
24.06.2017
Distance:
3.7km

Map    

Dovre: Storvassberget

Date:
24.06.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.4km

Map    

Dovre: Hornsjøhøe

Date:
24.06.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.5km

Rapport og flere bilder hos Otto.

Map    

Dovre: Storkuva

Date:
23.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.1km

Fint var det å våkne opp på Brekkesæter etter en god natts søvn til vakre omgivelser og tre hvite hester som tuslet fritt omkring. Inger Lise Og Otto var så klart ferdigpakkede og klare til å reise så snart vi så vidt hadde fått i oss frokosten ;-) Siden jeg hadde lyst å få vasket litt kopper og kar og organisere bobilen så fikk jeg overtalt Ove til å bli med de andre to på tur til Storkuva. Jeg planla at Vinjar og meg kunne møte dem ved Vollheim etter å ha hatt en liten handletur til Otta. Regnværet som var meldt, kom sigende i tolvtida og da vi var på plass på Vollheim Camping var det allerede blitt nokså grått og vått. Vi tok farvel med turboparet fra Oppdal før Ove og Vinjar kjørte meg opp til startstedet for turen til Storkuva. Derfra la jeg av gårde oppover på >>>

Map    

Sel: Karihaugen

Date:
22.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.8km

Etter fellesturen til Formokampen tilbød Otto og Inger Lise seg å ta med Vinjar for å finne et overnattingssted på Høvringen. I mellomtida skulle Ove og jeg få ta oss en "alenetid" til Karihaugen som var en kjapp tur fra Putten Sæter. Det er vel den første vi har hatt på lang tid og der takket vi sjølvsagt ja til :-) Vinjar koker godt sammen med dem og det viste seg å være like vellykket som forventet :-) Turen gikk på godt merket og tydelig sti til topps. Flott utsikt mot Rondanetopper og over mot Formokampen hvor vi var tidligere på dagen. Etterpå kom vi til Brekkesæter hvor de tre andre, inkl Vinjar satt nydusjet og var godt igang med diverse spill i en koselig peisestue.

Map    

Sel: Formokampen

Date:
22.06.2017
Distance:
10.0km

Flott tur til Formokampen ilag med Ove, Vinjar, Otto og Inger Lise. God sti fra Putten Sæter og spennende infotavler og fangstgroper på veien opp og også på toppen.

Map    

Sel: Gnedden

Date:
21.06.2017
Distance:
8.9km

Turrapport hos Otto.

Map