Archive - Date

Collected lists

Lotsbergnibba

Date:
21.05.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
5.2km
Map    

Sagetindane med kollega

Date:
20.05.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
9.0km
Map    

Eid: Svoradalsnibba/Trollenykjen med Vinjar

Date:
19.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.5km
Map    

Trollvassnykjen i godt lag - Turbotrimtur

Date:
18.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.5km

Vinjar og meg ble med Gustav og jentene på utlegging av bok på Trollvassnykjen. Vi merket underveis med Turborevskilt. Fint og varmt ved start, men noe kald trekk oppi høgda og jaggu ble det ikke en liten regnbyge også da vi skulle ta oss en velfortjent pause på toppen. Ungene var våte i skoene og det derfor en hurtig retur. Etter vi tok farvel med Stårheimsklanen ved parkeringen, møtte vi tilfeldigvis på Janek, en barnehagekamerat av Vinjar sammen med foreldrene nede i Remmedalen. De var der for å hente høy til Islandshesten sin. Det ble derfor en kjekk lekestund for Vinjar der før vi fortsatte videre til Eid. Etter litt handling og utendørs ispause, tok vi oss en tur bort i Sagaparken så Vinjar kunne leke litt i strandkanten. Der traff vi også en av bestekompisene til Vinjar, >>>

Map    

Hipp hurra for en strålende feiring :-)

Date:
17.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.0km

En strålende fin tur opp til Lotsbergnibba sammen med Vinjar før vi fikk en flott feiring ved Grendahuset sammen med resten av bygdefolket. Der var det som seg hør og bør stafett, kappspringing, pilkasting, natursti og sjølvsagt mye god mat og sosialt samvær! Vi gikk i år desverre glipp av toget fra Lote og opp til Grendahuset pga feil annonsert starttid. Når vi fikk beskjed om at det startet en time tidligere, sto vi fortsatt på toppen og det var umulig å rekke ned tidsnok. Men, det gikk veldig bra! Vi rakk maten og kunne kose oss i lag med alle andre ut i de sene kveldstimer :-)

Map    

Eid: Svoradalsnibba/Trollenykjen, en fin og varm en :-)

Date:
16.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.0km

Avspaserer et par timer og fikk en deilig og varm tur til Svoradalsnibba før handling i et mylder av folk på Eid. Hentet Vinjar etter handling og vi tok oss en utendørs ispause flr vi reiste hjem og koste oss ute i hagen. Klar for 17 mai feiring i morgen med en liten fjelltur først forhåpentligvis ;-)

Map    

Lotsbergnibba

Date:
15.05.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
5.3km

FIn og varm trimtur etter jobb, endelig er varmen tilbake!

Map    

Lotsbergnibba og litt kvist/granrydding på returen

Date:
13.05.2019
Distance:
5.2km

En fin liten kveldstrim. Fikk gjort unna en god halvtimes ryddeøkt i stien ned fra støylen. Fikk samlet og ryddet vekk mye gran som Ove hadde sagd ned. Kjekt arbeid :-)

Map    

Keipen på øya Skorpa. Verdig avslutning på Pf 100, Herøy :-)

Date:
12.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.5km

Jeg hadde hatt meg et par flotte dager i området rundt Fosnavåg. Den siste toppen som sto igjen, var altså Keipen på Skorpa. Planen var å reise hjem igjen på lørdagen, men da sjansen bød seg for skyss over til Skorpa på søndagen av en kamerat av Arnt Flatmo, tok jeg en natt til i området. Jeg kontaktet Torleiv og Bjørn, og de var ikke sene om å takke ja til denne unike muligheten. De kom derfor susende oppover til Nerlandsøya om formiddagen og vi møtte med skyssmannen vår, Vidar, ved moloen i Kvalsund. En nydelig vær og ganske så stille på sjøen. Raske 10 minutter fra Kvalsund til havna på Skorpa. Mens skyssen vår tok en prat med en av grunneierne som hadde fritidshus der ute, tok vi andre tre fatt på turen oppover til vakre Keipen. Det går en flokk med geiter der ute >>>

Map     2 comments

Teigetua, Nerlandsøya: Herøy

Date:
11.05.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.0km

Map