Archive - Date

Collected lists

Løpetur Fossane

Date:
08.04.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
11.0km

Map    

Lotsbergnibba

Date:
07.04.2020
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.6km

Tok følge med Vinjar opp til Gardfjøsen hvor han og Ove skulle jobbe litt med skogsarbeid, mens jeg tok meg en luftetur på Lotsbergnibba. Deilig med en luftetur etter jobb når været er såpass bra! Rimelig bløtt i dag, satt meg omtrent fast i betongsnøen opptil flere ganger på returen ;-)

Map    

Lotsbergnibba omsider

Date:
06.04.2020
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.2km

Etter noen forsøk siste ukene på å forsere en skavl, lyktes jeg omsider i dag. Var forsiktig fordi det var mye våt og tung snø. Det hadde uansett minket endel av mengden og det gikt helt fint med truger i dag. Rygget meg forsiktig ned igjen samme rute. Litt spennende, men tok ingen store sjanse ! Mildt og fint vær, men oppbygning til regnvær etter en voldsom varme hele dagen som har smeltet all snø rundt huset og litt til... ingenting igjen av skiføret rundt huset :-(

Map    

Sagetindane i god sikt og godt sugeføre

Date:
05.04.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
11.0km

Tenkte jeg skulle gå på Svartegga en tur i dag som avveksling. Tung og våt snø og de breie skia og våte fellene under føltes som bly! Fulgte sendarveien oppover og da jeg så at ingen spor gikk mot Svartegga, og jeg var mettet av å tråkke spor som jeg har gjort siste dagene, fulgte jeg heller veien helt til topps til Sagetindane. Frisk vind på toppen, flott føre i starten med tørr snø, men etterhvert ble det litt vel sugende :-) Kekt i bratteste partiet, men var tungt å få gli under skia på flatene mot støylen og stavene måtte brukast hardt for å komme seg fremover . Det ble en meget mild ettermiddag og snøen svinner fort i denne temperaturen ...

Map    

Deilig føre, nok en dag, fra Sagetindane :-)

Date:
04.04.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.5km

Vekslende skydekke i dag også. Tidvis tette byger og innimellom sikt og bra. Desverre tiltakende tett i dag også før toppen. Fikk allikevel litt mer sikt nedover enn i går og det var superherlige forhold!!! Wihoooo :-) Etter hjemkomst tok vi nok en økt oppi traktorveien med skileik, hopping og aking. Avsluttet med sykkeltur og trampolinehopping. Flott palmelørdag. Ove fikk seg også en velfortjent tur opp til Sagetindane sammen med Kjetil, i ferdig opptråkka spor :-)

Map    

Deilig skitur til Sagetindane i vekslende vær

Date:
03.04.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.2km

Vekslende vær i dag. Jeg startet turen i snøbyger men det ble etterhvert opphold og ganske så flott! Desverre kom en litt for langvarig og tett snøbyge like før jeg ankom selve toppen. Jeg burde avventet der for å se om det kom en lysning, men valgte å returnere raskt slik at jeg hadde sjans å følge sporene mine nedover. Herlig føre nedovef, men lite sikt første del. Det var herlig å etterhvert kunne leke seg nedover i laussnøen på de feiteste skia mine idag!!! Skydekket lettet etter at jeg var kommet nedom Lotsstøylen. Det var litt irriterende, men jeg var uansett godt fornøyd :-) Etter en innendørsøkt og lunsj med Vinjar, dro vi ut og hadde en lang og kjekk stund med skihopping og aking oppi bakkene ;-)

Map    

Løpetur mot Fossane

Date:
02.04.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
9.5km

Friskt vær idag, men lette mellom bygene da jeg satte av gårde oppover. Det var gode spor i snøen oppover i starten, men sporene stoppet etter hvert. Fortsatte et lite stykke, men da jeg sank nedi snøen til opp til godt opp mot hoftene, snudde jeg ned igjen for å holde løpesteget igang. Jeg tok en ekstra runde til utsikten og oppover et stykke igjen før jeg returnerte. Deilig avslutning på arbeidsuka :-)

Map    

Løpetur Backyard

Date:
01.04.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
9.5km

Deilig løpetur etter jobb hjemme. Tok meg en liten kveldstur senere oppi hogstfeltet. Stille og fredelig :-)

Map    

Rusletur

Date:
31.03.2020
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.0km

Rusletur før kvelds

Map    

Skitur i bakgården

Date:
30.03.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
10.0km

Våt snø men flott i øvre del. Utfordrende å gå i sporet oppover hvor trakkemaskina kjørte oppover like før jeg startet fra Lote. Det ble derfor etter hvert som å tråkke Oppover et rasområde med kramme snøblokker... :-) uansett var det lettere å følge veien enn utafor i den djupe snøen. Planen var ikke å gå helt til topps i dag, men å få luftet skia en tur i djup snø - hvilket jeg fikk ;-)

Map