Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Branden og Gapahuken

Date:
31.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.3km

I dag fikk Vinjar besøk av Brage, en kompis og vi skulle gå på Branden sammen. Det gikk litt trått oppover, Ove var ikke i form, og det var litt manglende motivasjon hos Vinjar også på vei oppover for å si det mildt. Det endte med at de gikk til Gapahuken, mens jeg tok en raskt tur opp på Branden. Etterpå var det mye ståk og ståhei ved Gapahuken en lang stund, før vi returnerte.

Map    

Fjord: Real "Bushing" opp mot Storlihornet

Date:
30.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.0km

Etter turen til Auskjeret og Ørastolen, ble det en liten kaffepause i bilen før jeg kjørte tilbake til Pusken seter. Jeg hadde sett for meg at det skulle være mulig å finne noen åpne partier i vegetasjonen rett opp mot Storlihornet. Jeg fulgte stien mot Jolbotn et stykke før jeg krysset over elva. Herfra var det myr, men jeg fant en grei rute i starten. Etterhvert noe mer kratt og skog. Etter en stund i tett skog, kom jeg over et bra sauetråkk i et bekkefar. Jeg ble kjempeglad og håpet at denne skulle ta meg laaaang oppover. Humøret var på topp, inntil det plutselig forsvant og jeg måtte karre meg gjennom lange parti med omtrent ugjennomtrengelig kratt og skog. Kleggen beit, blodet på leggene rant i kapp med svetten.... ;-) Like før jeg kom ut av dette infernoet av kratt og mannskitterreng, >>>

Map    

Fjord: Ørastolen og Auskjeret

Date:
30.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.5km

Jeg våknet til nok en strålende dag ved Pusken Seter. Jeg koste meg lenge med frokost og kaffe i sola på parkeringen i dag, siden jeg kom ned sent fra turen dagen før. Kjørte tilbake til skianlegget og parkerte der, klar for tur. Fulgte den kjedelige og bratte grusveien oppover til toppen av trekket. Herfra var det flott terreng videre oppover ryggen mot Auskjeret. Det ligger noen høye sjøkanter oppe på toppryggen fremdeles, men ingen problem å gå på snøen lengre inne. Snøfritt rundt varden. Her koste jeg meg en lang stund i sola, med mat og drikke. Det var fristende å prøve seg bratt ned nordryggen, men denne så litt uggen ut. Jeg dreide derfor nedover mer mot vest, og rundet over noen relativt bratte snøfelt. Det gikk veldig greit, i og med at snøen var relativ myk. Hadde >>>

Map    

Fjord: Storådalshornet & Ådalstinden ++

Date:
29.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
23.5km

Map    

Branden

Date:
28.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.8km

Stigende form :-) Godt å kjenne, verre var det at de to andre familiemedlemmer i dag var hjemme med feber og slakke til tusen... Nydelig dag, så synd at det blir preget av dette viruset som vi alle tre har klart å holde unna i så lang tid. Mest frustrerende dog at min bror og niese fra USA skulle komme innom på besøk sammen med søsteren, svogeren og ho gamlemor! SKIKKELIG DRITT!

Map    

Lotsbergnibbene

Date:
27.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.4km
Map    

Øvre Åsane på testtur

Date:
26.07.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
8.5km

Rolig innedag og mye søvn. Godt å få rensket opp i snørr og gørr... Kan bare konstatere at formen kunne vært bedre, men det kunne også vært verre. :-)

Map    

Roooolig runde

Date:
25.07.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
3.5km

Rolig luftetur for virusinnvandret skrott! Kan konstatere at kreftene var heller labre i dag...

Map    

Trollenykjen, Eggene, Meskredholten og Sagetindane

Date:
24.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.0km

Map    

Kvalen

Date:
23.07.2022
Distance:
0.6km

Beinstrekker til Kvalen etter noen timer i Klatreparken i Stryn.

Map