Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Årets siste

Date:
31.12.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Årets siste tur ble selvsagt lagt til Lotsbergnibba. Kjekt å få avslutte med denne godtoppen. I dag ble trugene hengende på sekken både opp og ned. Det lå fremdeles ganske bra med snø i de bratteste hengene, men noen plasser var det også rukket å bli nesten helt bart etter kraftig regnvær og 7-8 grader i et par dager. I dag var det litt nysnø på toppen, men bygene var ikke så langvarige i dag, så mengden hadde ikke rukket å bli så gjeldende ennå. Kroppen i dag var om mulig ennå tyngre enn i går etter å lagt med omgangssjuke i to døgn fra onsdag til torsdag og attpåtil fått en forkjølelse på toppen, argh!! Jeg hadde derfor brukt en god del lengre tid opp i dag enn vanlig, derfor var det ikke noe særlig tid til å nyte årets siste toppøyeblikk på favotrittoppen min... >>>

Map    

Fjelltrim

Date:
30.12.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.9km

Runde for å bytte fjelltrimbøkene.Under tirsdagens tur til Branden så fant jeg verken boksen eller boka og trodde derfor at noen hadde tatt den ned. I ettertid har jeg forstått at det sikkert er vinden som har fått blåst den ut av sitt gjemmested og jeg regnet derfor med at den ikke ville dukke opp med det første. Etter det været som var både før og etter tirsdag var det derfor helt utrolig at jeg idag fant igjen boksen på toppen av snøen, like under varden !! Snakk om tilfeldigheter, skulle nesten ikke vært mulig. Fikk iallfall byttet både den herpa boksen og boka og lagt klar nytt materiell til neste års innsats. Det er no alltid en kjekk jobb, men litt utfordrende tidspunkt å få byttet alle bøkene rundt nyårsskiftet med det været som kan være. Var noget slapp etter å >>>

Map    

Lote- Branden

Date:
27.12.2016
Duration:
2:46h
Distance:
7.8km

Deilig trugetur med noe lite søvn innabords etter nattevakt. Etterpå ble det aketur med Vinjar opp i Lotsbergskåramwd etterfølgende snømannlaging.

Map    

Støylsrunde

Date:
26.12.2016
Distance:
2.9km

Først en liten aketur ned Vinjar opp i Skåra med Vinjar i frisk vind og snø. Etter hvert gikk snøen over til regn men den voldsomme vinden som var meldt har ikke ennå vist seg. Siden jeg er så heldig å skulle på nattevakt på sjukehuset så håper jeg den heller ikke ankommer heller ! Tok meg en solo runde oppom støylen etterpå for å sjekke forholdene.

Map    

Nibba

Date:
25.12.2016
Distance:
5.2km

Regn helt opp i dag og den dype snøen som hadde samlet seg enkelte bratte skråninger opp mot toppen, var tung og våt som sement til tider. Tok derfor litt tid både opp og ned i dag. Men det er jo forsåvidt det beste med å være utendørs og samtidig ha anledningen til nyte ruskeværet :-)

Map    

Rusletur

Date:
25.12.2016
Distance:
2.5km

Vi måtte ut og lufte oss i regnværet, det ble med sykkel så langt vi kom oppover traktorveien og deretter til fots. Vinjar fikk prøvd den nye lekemotorsaga si, men ble mest frustrert fordi han ikke kunne sage skikkelig med den :-) Vi snudde et lite stk før støylen siden Vinjar var litt sliten idag. Han er ikke i form ennå etter lang forkjølelse, frustrerende !

Map    

God jul fra Lote

Date:
24.12.2016
Characteristic:
Jogging
Distance:
9.7km

Deilig løpetur før middagsmekking

Map    

Fossevatnet

Date:
23.12.2016
Distance:
8.3km

Siste innspurt på jobb før et par dagers julefri, da er det deilig å kave litt oppover i deilig snø under skoa :-)

Map    

NIbba

Date:
22.12.2016
Distance:
5.2km

Friskt og deilig

Map    

Gaselle løper løpsk

Date:
21.12.2016
Characteristic:
Jogging
Distance:
8.4km

Treningstur etter jobb. Tok en liten variant i skogen på vei oppover fossestien, og på vei under et tre som hang noe lavt over råsa foretok jeg samtidig et hopp over noen steiner. Jeg vil jo selvsagt like å tro at jeg har spenst som en gaselle, hvilket jeg anser som svært lite sannsynlig. Trolig var det nok skumringslyset og ukjent terreng som førte til at jeg fikk meg en skikkelig kakk i skallen. Men, var ikke verre enn at jeg klarte å fullføre løpeturen og forsøkte å kjøle ned med snø da jeg kom opp i høyden. Stakk innom kolleger på legevakta for å få en oversikt over ståa, men tross for meget illrødt hår så trengte jeg ikke å sy ;-) Utrolig hvor slike skallede kan blø :-) Nok en ganske så normal dag i undertegnedes liv !

Map     2 comments