Arkiv - dato

Arkiv - aktivitet

Lister jeg samler etter

Torten og Blåsvednykjen via Slitta

Dato:
31.10.2021
Turtype:
Fjelltur
Distanse:
11,0km

En fin tur med Vinjar, Carla, Sam og Tom. Vi startet fra deres hus på Ytre Skårhaug. Denne stien oppover mot Slitta har jeg ikke gått før og det er alltid kjekt med nye ruter. Stien er grei å følge et langt stykke helt til man kommer til linja hvor man krysser over elva bort til Slitta og Storesætra. Herfra var det å finne en best mulig rute oppover mot Tortenholvarden. Vinjar og jeg gikk videre mot Blåsvednykjen mens de andre tok seg en matpause. Så møttes vi igjen senere på stien ned mot Fossane og gikk samlet tilbake til Ytre Skårhaug. Etter litt omkledning og mat, ble det et Halloweenbesøk i skummelskogen på Eid hvor det var natursti og gofteripremier til de deltakende barna. Kjekk slutt på Oktober!

Kart    

Holmøyskaregga med en fin gjeng

Dato:
30.10.2021
Turtype:
Fjelltur
Distanse:
10,0km

Det ble en fin tur i lag med Vinjar og hele familien Kruse til Holmøyskaregga fra Randastøylen. Opphold og fint, men mye vind oppe mot toppen. Vi fant oss le bakom varden, og ungene hadde det storveis kjekt med aking på noen snøfelt vi fant underveis. Kjekt å se sola etter mange regnfulle dager.

Kart    

Branden

Dato:
29.10.2021
Turtype:
Løpetur
Distanse:
6,0km

Deilig trim etter jobb og før endelig helg :-) Herlig mildt, deilig med 12 grader og opphold i siste dagene i oktober!

Kart    

Lotsbergnibba

Dato:
28.10.2021
Turtype:
Fjelltur
Distanse:
5,2km

Vått og sleipt, iallfall på retur

Kart    

Svoradalsnibba/Trollenykjen

Dato:
27.10.2021
Turtype:
Løpetur
Distanse:
6,8km

Trimtur etter jobb og før henting av Vinjar som var på besøk hos klassekompis. Skodde og null utsikt fra toppen. Lite snø i toppområdet men greie forhold i stien tatt i betraktning nedbørsmengder siste dagene.

Kart    

Svartegga og lite igjen av snøen

Dato:
26.10.2021
Turtype:
Fjelltur
Distanse:
14,0km

Lite snø igjen etter forrige helgs snøfall. Det meste var regnet bort igjen. Helt greit å gå, og terrenget var mindre vått her enn andre trimturer i nærområdet. Deilig luftetur etter kort dag på jobb - Herlig :-)

Kart    

Vått!!!

Dato:
25.10.2021
Turtype:
Fjelltur
Distanse:
9,5km

Kart    

Helgehornet - beinstrekkar på heimvegen

Dato:
24.10.2021
Turtype:
Fjelltur
Distanse:
4,0km

På vei hjem fra Ålesund. Vi stoppet i Ørsta og Vinjar og jeg kosa oss en stund nede ved båthavna og et flott lekeområde før vi tok en luftetur opp til Helgehornet. Piskende regn og mye vind på toppen :-)

Kart    

Kollen, en kjekk liten luftetur på Skåthaugen

Dato:
24.10.2021
Turtype:
Fottur
Distanse:
2,6km

En liten tur med godeste Linda, Sigbjørn, Sigri Oline og Vinjar. Pølser og god stemning på Kollen :-)

Kart    

Giske: Storhornet og Lesten, flott tur fra Gjuv

Dato:
23.10.2021
Turtype:
Fjelltur
Distanse:
6,5km

Liten helgetur sammen med Vinjar i bobilen. Vi ankom Giske og Godøya ganske seint fredag kveld. Vi hadde kjørt i et skikkelig grisevær, men var superheldige med å kunne nyte måneskinnet da vi parkerte bobilen ved småbåthavna hvor vi ikke overraskende var eneste bilen for natta :-) Kjørte opp og parkerte på Gjuv dagen etterpå og var klar for denne, ikke altfor lange turen, men allikevel en tur jeg har gledet meg til å ta i lang tid. Det er noe flott med disse kyst og øytoopen. Vi var ganske så heldige med været også. Nokså kjølig drag i lufta, men foruten en lett 5 minutters regnbyge i starten, var det opphold, gløtt av sol og ikke altfor mye vind. Vinjar syntes at dette var en superflott tur, selv om vi hadde et par motivasjonsøkter underveis, noe som mest trolig skyldtes at >>>

Kart