Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sykkeltur Lotsberg x 2

Date:
31.03.2022
Characteristic:
Bike trip
Distance:
5.0km

Fikk dyttet Vinjar oppover litt på sykkelen i bakkene opp mot Hogstfeltet og rundt omkring. Syklet etterpå en liten kveldsrunde i påvente av at glideren skulle tørke på skia :-)

Map    

Flott ettermiddagstur bakover dalen

Date:
30.03.2022
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
8.0km

Nysnø og stort sett finfint føre for fjellskia - Herlig stund!

Map    

Sandhornet med nysnø :-)

Date:
29.03.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.0km

Tannlegebesøk på ettermiddag og sikta meg inn på muligheten for en kjapp topptur i området ettersom det var kommet nysnø. Drt snødde ennå da jeg ankom Ørsta og jeg var spent på om det ville bli sikt utover ettermiddagen og om det i det hele tatt var vits å tenke på noe annet enn en liten fottur før hjemreise. Det lettet imidlertid som det var meldt, og det var rett så flott da jeg startet fra Brudavollen. Egentlig for varmt til å ha på stillongs under skibuksa, men orket ikke bruke tid på å skifte :-) Det var skispor oppover, og jeg så etterhvert to grupper som var oppi fjellet før meg. Jeg passerte en gruppe med utlendinger som nettopp var kommet ned fra Grøthornet. De hadde tenkt seg opp til Sandhornet de også, men valgte å gå opp i bandet mellon Grøthornet og Sandhornet, >>>

Map    

Lotsbernibba i meget vekslende vær

Date:
28.03.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.0km

Det var en fantastisk vekslende værtype i ettermiddag. I bygene, som kom i form av snøbyger, blåste det noe infernalsk, og når sola innimellom kom gjennom, var det helt herlig. Mye av og på altså, og bygene var "på" da jeg befant meg i det siste bratte partiet mot toppen;.) Kom meg til topps og ned igjen også, og det uten å blåse av gårde. For en glede :-) Tok en luftetur til kvelds opp til Lotsberg utsikt for å strekke på beina.

Map    

Flott sykkel og fottur til Øvre Åsane

Date:
27.03.2022
Characteristic:
Bike trip - mixed
Distance:
21.0km

Flott dag sammen med Vinjar, Tom og Sam. Vi syklet ned til Lote og møtte opp med dem, før vi fortsatte innover mot Åsevika. Det gikk fort innover, så vi tok en liten tur bortom Henjetunnellen før vi snudde. Flott å følge stien fra sjøen og opp til Indre Åsane og videre til Øvre. Her var kun noe få snøfelt igjen på marka rundt støylen. Ove møtte oss her, og vi fikk oss en herlig matpause sammen. Vi avsluttet turen med en stopp innom vakre Vikasanden på sykkelreturen. Senere på kvelden tok Vinjar og jeg lufteturen fra skogsfeltet og oppom Ljøskarhaugen

Map    

Svartegga formiddagstur

Date:
26.03.2022
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
10.5km

Flott solo formiddagstur til Svartegga på fjellskia. Sol og stille på toppen, ganske så hardt føre etter gårsdagens regnvær og sola hadde heller ikke fått varmet underlaget nok opp. Ble noe bedre i siste delen av Kvitelvebakkane. Deilig å kunne labbe kjapt av gårde på slikt hardt føre :-)

Map    

Ettermiddagstur til Indre Åsane

Date:
26.03.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
7.0km
Map    

Branden og Eggene

Date:
25.03.2022
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
7.5km

Grått og noe småregn ved starten, mer regn da jeg nærmet meg Eggene. Råtten snø fra Lotssskarvadet og opp til Branden, greiere mot Eggene. Selv om det var grått og vått, var det en fin formiddagstur før arbeid i heimen og shining av bobilen innvendig før påskeferien :-)

Map    

Fossane

Date:
24.03.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
7.1km

Liten pause midt på dag før tilbake på arbeid igjen og ettermiddagsvaksinering. Regn ved start, men stoppet etter hvert. Bløtt i traseen og greit opp, selv om det er mye tråkk, og også djupe tråkk oppover. Skulle sikkert hatt staver å balansere med, men hadde lagt dem igjen da jeg trodde sålen var hardere. Ble småløping opp og prøvde å holde et løpesteg oppe på returen, men det var vanskelig i sporet. Brukte nesten like lang tid ned igjen.. Jaja, grei luftetur innimellom arbeidsøktene og kjempefint avbrekk fra pasienter og pc-tid ;-)

Map    

Lotsbergnibbene - endelig tilbake på sporet igjen

Date:
23.03.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.2km

Jeg fikk meg en grei trimtur etter jobb opp på Lotsbergnibbene. Det hadde skyet over i løpet av dagen, og var disig og grått i fjellområdene. Ganske faste trugespor oppover fra Lotsbergstøylen, men valgte å bruke trugene nesten til topps i dag. Det hadde kanskje gått etter hvert uten, men sålen er nok ikke helt til å stole på hele veien. Lette regnbyger kom snikende da jeg ankom toppen. Her kunne jeg løpe bort til austlege toppen uten truger. Snøen var fast og grei etter mye vind og kjølige netter. I dag hadde jeg endelig funnet løsningen på problemet med appen som har vært gjeldene helt siden det var problem med serveren og opplastingen av turene. Det var noe som må ha skjedd i forbindelse med en nylig oppdatering av systeminnstillingene. Det var uansett godt å få et ordentlig >>>

Map