Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Nibba

Date:
28.02.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.0km

Deilig og tungt til toppen i dag med få timer søvn etyer nattevakt

Map    

Sagetindane - Ski, endelig!

Date:
27.02.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.5km

Overraskende bra føre og sol det meste av turen. Mer kan man ikke be om :-)

Map    

Pulktur med minsten på Lote

Date:
26.02.2017
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
7.1km

En flott dag ble det etter litt skodde på morgenen. Trått føre med noen plussgrader som gjorde snøen sugende fra første stavtak . God trening å dra med seg pulken oppover. Hadde et lite håp om at tråkkemaskina hadde vært oppover i helga , men den gang ei. Det hadde falt en del snø siden fredag da jeg vet den var oppover sist. Ove var hjemme og så på vinteridrett på TV og skulle etter avtale møte oss etter hvert. Da vi var kommet litt nedom Lotestøylen kom han sigende bak oss og det var derfor god timing for en pause oppe ved Fellesfjøsen i solveggen. Etterpå tok vi turen oppom Mistelen før vi forsiktig beveget oss nedover igjen på et noe utfordrende føre for å si det mildt ;-) Vinjar storkoste seg bak i pulken mens mammaen lå og rullet i front..

Map    

Diverse lørdagssysler

Date:
25.02.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
9.0km

3 økter med aking oppe fra Lotsbergskåra med Vinjar og Ove som joinet oss etter hvert og etterpå fin fottur i den nydelige nysnøen via Ljøskarhaugen og Lotsbergstøylen. Utrolig deilig endelig med snø og snøvær igjen !!!

Map    

Nibba

Date:
24.02.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Map    

Vanylven: Storhornet og Lidahornet i noe trege forhold ;-)

Date:
23.02.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.0km

En nydelig dag på Eid med blå himmel og knapt en sky. Kroksleiven var superklar for tur i en vinterferieuke hvor været til nå ikke hadde vist seg fra den beste sida. Det var noen få minusgrader og nysnø helt ned til fjorden i dag. Bygevær var meldt men ikke store mengder. Jeg var superfornøyd med den blå himmelen som tydet på en flott turopplevelse :-) De første bygene møtte meg på Ståheim der Kroksleiven sto tålmodig og ventet. Ved ankomst Fiskå var sola på vei igjennom og det lovet meget bra. Det lå Noen få cm med tørr og fin snø ved start men vi var litt spent på forholdene til fots i høyden. Stavene var blitt igjen hjemme og jeg angret litt på det. Fulgte en traktorvei oppover som etter hvert gikk over til sti oppe ved kraftinntaket ved Strandaelva. Her fulte vi en >>>

Map    

Vanylven: Tunheimshornet, en søt liten beinstrekker

Date:
23.02.2017
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
0:45h
Distance:
2.2km

Vi parkerte på en busslomme like etter den nedlagte Storkiosken på Tunheim. Der står det et skilt som sier Tunheimshornet 0,5 km. Avstanden stemmer nok om det er ment avstand i luftlinje.. Retningen er rett mot toppen og noe misvisende fordi stien går motsatt vei. Vi gikk overfor et gårdsbruk og fant stien under kraftlinja. Like oppi skaret ble det rikelig med merkinger i form av skilt mot toppen. Stien var lettgått og fin til topps, en skikkelig fin beinstrekker om man kjører forbi, virkelig å anbefale ! På toppen var det flott tillaget med benk og det var tydelig at noen ildsjeler også hadde skoget på toppen for å gi mest mulig utsikt. Trimpost med bok også her :-)

Map    

Fossevatnet

Date:
22.02.2017
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:15h
Distance:
8.2km

Map    

nysnø :-)

Date:
21.02.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Deilig ettermiddagstur i litt lett regn/sludd på Lotsberg og snø fra 250 og oppover. Flott opplevelse med en stor Orrhane som fløy opp noen få meter fra meg på returen. Pleier ofte å se Orrhøne oppi her, men da litt lenger oppi og det har skremt meg mang en gang når jeg går her alene når det er mørkt ;-)

Map    

Branden

Date:
20.02.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.4km

Grått og vått i dag, uvant å gå i annet enn joggesko ;/)

Map