Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Branden og Eggene

Date:
28.02.2023
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
8.0km

Flott tur i fint trugeføre. Skodda og skydekket lå høyere i dag og slapp ikke taket helt. Fikk allikevel noen gløtt av sola :-)

Map    

Luftetur opp til Gapahuken

Date:
27.02.2023
Distance:
4.2km

Oppover en tur på ettermiddagen for å sjekke snøforhold før evt en trugetur til Branden dagen etterpå. Gikk til fots til Hillemyra og derfra på truger. Ferske spor fra Karina Årskog, som var hjemme på vinterferie i retning Branden. Jeg hadde hatt en tung styrketrening på beina på morgenen og fortsatte ikke videre.

Map    

Ålesund: Rødlandstua

Date:
26.02.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
2.9km

Siste sprell på vinterferien ble en beinstrekker opp til Rødlandstua. Var faktisk en del snø etterhvert, men helt fint å gå. Her har jeg ikke vært siden november 2011, tiden flyr!

Map    

Ålesund: Goaldet

Date:
26.02.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.5km

Vi startet dagen med en tur i noget grått og litt fuktig vær. Det var mye mindre vind i dag, noe som var en fordel i og med at vi skulle opp i det lave skylaget. Vi møtte flere trimmere underveis, og det ble en fin tur tross været. Etterpå startet vi på turen hjemover fra vår lille minivinterferie, godt fornøyd begge to. Vinjar fikk trykket i seg en burgermeny fra Beststasjonen på Vatne før vi kjørte videre. Neste lille pitstopp før vi kjørte hjem, ble en luftetur til Rødlandstua :-)

Map    

Harøøyburet, fin avslutning på en flott dag i Nordøyane

Date:
25.02.2023
Distance:
1.7km

Vi avluttet lørdagen med en roadtrip ut til Harøya. Her ble en kort og flott tur til Harøyburet. Planen var faktisk å kanskje plukke med seg Æafjellet på Fjørtofta også, men når vi endte opp med å ha kjørt litt forbi parkeringen, fant vi ut at det var greit å droppe denne i dag og heller komme oss til campsite ved Småbåthavna på Haramsøya. Der ble det god lørdagsunderholdning i form av sesongpremiere med kompani Lauritsen og god mat :-)

Map    

Flott tur til Skulen med Vinjar

Date:
25.02.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.5km

Kjøreturen utover til Nordøyane fra Ålesund foregikk i tette snøbyger og jeg var litt spent på forholdene lengre ute i øyene. Vi var superheldige med været, og fikk opplett hele turen! Solen var fremme mye og det var kun sur vind akkurat på topplatået. Vi fikk en fin matpause inni hytta, og kunne nyte utsikten til panoramaet av topper og øyer i 360 grader. Jeg var her for noen år siden, og da var ikke alle disse bildekartene ferdig hengt opp. Vi storkoste oss på denne flotte turen i 7-10 cm nysnø i stien og flotte forhold. Etterpå fikk vi en hyggelig prat med ei lokal dame nede ved bilen igjen, som hadde avsluttet sin jobbøkt for dagen på den lokale coop butikken. Veldig kjekt med så imøtekommende og jordnære mennesker , Etterpå tok vi turen ut til Harøya for å besøke den >>>

Map    

Sula: Vardane

Date:
24.02.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.0km

Fin tur i friskt bygevær. Det ble ganske greit vær oppover, noen byger kom og gikk da jeg nærmet meg toppen, og da blåste det ekstra godt, men var heldig å få en lette også da jeg var ved topp varden, og fikk tida til å ta en liten fotopause. Hadde på trugene siste lille km, men egentlig nesten ikke nødvendig da det stort sett var ganske fast og hardt. Gikk rolig for kneets skyld ned igjen. Kjempedeilig å få såpass bra vær underveis etter den sure og særs vindfulle natta og morgenen ved bobilparkeringen ved den gamle devold fabrikken :-) Hentet Vinjar på Shellstasjonen på Blindheim etterpå, han hadde vært med to gode skolekompiser på Epic trampolinepark, gjett om de hadde kost seg!!! Avsluttet en flott dag med kjempekoselig stopp og camp hos Linda og gjengen.

Map     2 comments

Vått og sleipt

Date:
22.02.2023
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.5km

Luftetur til kvelden

Map    

Eid: Slåttefjellet

Date:
21.02.2023
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
10.5km

Nydelig dag. Lettgått i godt tråkk opp til Fossane. Derfra med truger på god, fast og urørt snø opp til Slåttefjellet. Angret på at jeg ikke hadde tatt med et lite akebrett for å spare kneet på nedover turen igjen, men det får jeg huske til neste tur når det ikke er veldig mye laussnø :-)

Map    

Rusletur til kvelds

Date:
20.02.2023
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.5km

Vått og surt men godt å få litt frisk luft etter lang innendørs treningsøkt på ettermiddagen.

Map