Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Branden

Date:
28.02.2022
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.8km

Truger fra Hillemyra og opp

Map    

Flott skitur oppover bakgården med gutta

Date:
27.02.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
6.6km

Det var kjekt å få med Vinjar og Ove oppover på ski i ettermiddag. Selv om det var litt sur vind enkelte utsatte plasser, gikk det veldig bra og det var ellers strålende fint vær! Vinjar syntes det var stas å renne nedover på slalom skia og spesielt siste delen via rørgata :-) Etterpå tok vi oss en kjekk liten ekstra nedfart i Wergelandsbakkane.

Map    

Sagetindane i mange sekundmeter!

Date:
27.02.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.0km

Masse vind var meldt i dag. Hjemme var det 6 pluss klokka 9 og jeg startet oppover med tanke om at jeg ikke nødvendigvis gikk helt til topps. Det var varmt og fint, og jeg merket ikke den aller sterkeste vinden før på ca 850 moh. Den kom bakfra og det var derfor helt greit å gå til topps selv om det til tider, under de verste vindrpsene, var vanskelig å holde seg i balanse. Egentlig ganske din nedkjøring, men noe av det midterste partiet var noe hardt. Ellers var det supert!

Map    

Kveldstur til Mistelhaugen

Date:
26.02.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
4.0km

Etter noen kjekke timer i trekket på Stryn Skisenter, tok jeg en liten luftetur oppover etter hjemkomst. Litt tungt føre, men ikke så aller verst ned rørgata. Deilig liten luftetur :-)

Map    

Movatnet med kjekt turfølge!

Date:
25.02.2022
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
11.5km

Flott langrennstur med Vinjar. Vi skulle møte noen klassevenner. De var med oss inn til Sagesætra, men valgte å gi seg der. Vi hadde begge lyst å gå helt inn til Movatnet. Været og føret var kjempefint, og vi fikk en superfin tur. Det var litt synd at ikke hele gjengen ble med, men slik er det nå av og til. En må bare gi gass når motivasjonen og humøret er på plass :-)

Map    

Formiddagstur til Austre Trolledalsegga

Date:
25.02.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
10.0km

Det var kommet enda mer snø i løpet av natta og morgenen, og på vei oppover kom og gikk snøbygene. Det lettet fint til etter hvert, og jeg kunne se hvordan vinden transporterte snøen på høgdene og toppene. Jeg bestemte meg for å gå oppover i retning Sagetindane, men ikke nødvendigvis til toppen. Det var helt fint å stoppe med Austre Trolledalsegga. Mye snø å brøyte i underveis. Flott nedrenn ned mot Kinna. Derfra ble det plutselig helt tett, og tidvis null sikt, da jeg skulle svinge meg ned i Lotsbergdalen. Det ble derfor ikke mulig å nyte helt den flotte snøen, men måtte bare skrå meg nedover for å få litt mer holdepunktet i form av trær og kjente landemerker. Avsluttet med en ganske fin nedkjøring ned rørgata. Skulle nok hatt breieste skia ned her, men gikk forholdsvis >>>

Map    

Eid

Date:
24.02.2022
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
7.0km

Luftetur mellom jobbøktene. Mye snø og jeg tråkket djupt nedi de gjensnødde sporene oppom brua i Fossedalen. Deretter var det trugeføre resten i tidvis veldig djup snø. Ingen dagsferske spor unntatt mine. Tok en dugnad for eidarene i dag.

Map    

Frisk tur med klabbeføre

Date:
23.02.2022
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
6.5km

Frisk tur oppover dalen med etter hvert solid klabbeføre under fjellskia, fjerna kortfellene, men det hjalp heller ikke!:-) Det var kraftig motvind og byger i fleisen på returen, kjekt med briller, lykt og vindskjerm. Det viste seg at turen tok lenger tur enn jeg trodde grunnet det trege føret.

Map    

Nydelig kveldstur til Revureholten

Date:
22.02.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
7.0km

Etter fire effektive timer med renning sammen med Vinjar på Furuhogane, var det en flott avslutning å ta en tur bakover i Lotsbergdalen for å nyte litt urørt snø. Ganske stille vær på kvelden i forhold til det friske været som vi hadde på Furuhogane. Herlig snø, og flotte forhold ned rørgata som dessert :-)

Map    

Ettermiddag i Trivselsskogen

Date:
21.02.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
3.5km

Etter langrennstur til Haugsvarden og litt handling på Sandane, tok vi en tur opp i flotte Trivselsskolen. Det ble en fin liten tur oppover til Dagsturhytta. Vinjar ville ikke gå opp til Utsikten i dag, men ventet der mens jeg jogget oppover. Det var endel snø i stien, men godt feste. Det er klart en skal være forsiktig når en skal nedover disse bratte stiene igjen, men i dag var snøen såpass fin og kram at det var null problem. Det ble en fin avslutning på en fin vinterferiedag for oss begge to

Map