Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Deilig løpetur i gyllent haustløv

Date:
30.10.2018
Characteristic:
Jogging
Distance:
8.0km

Rolig løpetur etter jobb inn til indre Åsane og via Lotsbergskåra på returen. Det er alltid fredelig og fint å løpe på den flotte stien innover.

Map    

Kveldstrim til Branden

Date:
29.10.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:30h
Distance:
5.8km

Kveldsmøte på hotellet med kollegaer. I stedet for påspandert middag, valgte jeg heller å ta meg en tur på Branden på vei hjem. Nydelig stjernehimmel og jeg fikk også med meg månen som steg opp over Bjørkedalen/Heggjadalen.

Map    

Sagetindane etter en fin tur oppi marka

Date:
28.10.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.0km

En fin tur oppi marka og hogstfeltet med Vinjar. Der tok vi lunsjen i sola og ventet på Ove som kom etter oss. Gikk derfra videre opp på Sagetindane en kjapp tur for å nyte resten av den flotte ettermiddagssolen.

Map    

Ytrehennjestøylen

Date:
27.10.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.1km

Tur i lag med godgutten Vinjar for å hente ned boka til barnas turlag. Flott og kaldt vær. På støylen tok vi oss en god pause med mat og kakao mens vi kikket bort mot Haugsvarden hvor Vi visste at Ove befant seg for å peile ut toppene til en kommende sikteskive som skal plasseres der. Det ble en flott liten lørdagstur ;-)

Map    

Sagetindane i vinterdrakt

Date:
26.10.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.0km

Nydelig flott dag. Hadde endel ærend og gjøremål på formiddag og skulle hente Vinjar i barnehagen. Da var det helt greit å ta seg en tur hjemmefra godværet. Jeg har usikker på snømengden i høyden og tok derfor med staver og truger. Snøen lå fra ca 500 og oppover. Litt greit var det når noen telemontører hadde kjørt oppover med en ATV lignende sak med belter. Det gjorde oppturen noe lettere enn hvis jeg skulle brukt trugene. De ble hengende ubrukte på sekken :-) Omtrent vindstille på toppen, så skulle gjerne hatt tida til å ta en lenger pause der, men slik ble det ikke i dag. Vakkert var det og en stor nytelse å ha sola og snøen rundt seg igjen ;-)

Map    

Løpetur roundabout Lotsstøylen

Date:
25.10.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.0km

Deilig løpetur etter jobb. Snø fra ca 500 m og oppover fra Lotsstøylen så snudde der det ble glatt for joggeskoa ;-)

Map    

Lotsbergnibba

Date:
23.10.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.2km

Sleipt og vått underlag med litt snø på toppen fra støylen. Følte jeg tok hele returen på ræva nedover. Kanskje ikke så rart når jeg hadde tatt på meg de desidert glatteste og mest slitte joggeskoa ;-) Føltes som om jeg gikk med bunadsko så det gikk ikke akkurat med supertempo nedover :-)

Map    

Løpetur

Date:
22.10.2018
Characteristic:
Jogging
Distance:
9.5km

Map    

Luftetur

Date:
21.10.2018
Distance:
3.5km
Map    

Lotsbergnibba og vitne til storstilt aksjon på fjorden

Date:
20.10.2018
Distance:
5.3km

På vei oppover mot nibba ble jeg fryktelig urolig for at noe stort hadde skjedd på sørsida av fjorden i nærheten av Hestenesøyra. Jeg hørte helikopterduren og så blålys som plutselig ble til flere. Kunne høre flere helikopter på vei, og så dem etter hvert bruke store lyskastere i sjøen. Måtte sjekke med Ove på telefonen underveis og fikk vite at det var en båt med fire stk som hadde gått ned og en person fremdeles var savnet. Hendelsen fikk et veldig trist utfall med funnet av en omkommet. Personen ble funnet av en miniubåt utpå natta etter mange timers leting. Livet er skjørt, det tar brå vendinger innimellom... Slikt får en blant annet til å tenke på dem man har nær og og hvor mye de betyr. Det er viktig at en ikke tar hverandre for gitt :-/ Det var denne dagens >>>

Map