Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Vardfjellet, Høgstefjellet og Nordgardsfjellet

Date:
17.09.2021
Distance:
8.9km
Map    

Gaustadfjellet

Date:
15.09.2021
Distance:
4.5km

I dag tok jeg turen ut til Holsnøy og målet var Gaustadfjellet . Jeg parkerte på en liten parkeringsplass med plass til 2-3 biler rett ved stistart. Stistarten var godt merket med fint skilt og stien var tydelig hele veien. Siste del av turen var det også små varder som viste vei.

Map    

Høgelikampen, Vardafjellet og Ulvenfjellet

Date:
12.09.2021
Distance:
8.4km

Etter Hjortåsen kjørte jeg tilbake igjen og parkerte på Hovland, nærmere bestemt en sidevei ved Strønevegen 157. Ved bommen er det plass til et par biler, flere hvis man parker langs veien helt oppe. I starten var det fin grusvei, som etter hvert gikk over til vanlig sti opp til Høgelikampen . Rett før toppen gikk jeg bortom utsiktspunktet . Etter Høgelikampen gikk det fin og merket sti bort til Skifteshaugen . Rett før toppen gikk jeg forbi Tyskarhytto, som det bare er rester igjen av. Stien videre til Vardafjellet var merket med blåmaling på stammene. Jeg klarte likevel å gå litt feil et sted, men fant fort tilbake til stien opp til toppen. Turen herifra til Ulvenfjellet var våt etter siste dagers nedbør. Tilbake igjen gikk jeg samme vei, men tok av ned til Hovland før oppstigningen til Vardafjellet. Her var det lagt ut godt med gode klopper. Det >>>

Map    

Hjortåsen

Date:
12.09.2021
Distance:
2.2km

I dag tok jeg turen til Os for å gå noen topper her. Jeg begynte på Strøno og Hjortåsen . Jeg parkerte på parkeringslommen markert i appen. Her var det plass til mange biler. Rett ved parkeringsplassen gikk stien opp. Først en kjerrevei så etter hvert sti oppover. Jeg gikk først til toppen hvor Fjelltoppjakten har "topp". Dette var tydeligvis også den mest brukte. Postkasse på toppen og god sti hele veien. Opp til PB-punktet og masten fant jeg ingen sti, men allikevel ingen problem å finne frem.

Map    

Kvitebjørnen

Date:
10.09.2021
Distance:
7.4km
Map    

Veten i Åsane

Date:
08.09.2021
Distance:
5.0km
Map    

Dyrdalsfjellet

Date:
05.09.2021
Distance:
2.2km
Map    

Folleseåsen og Midtfjellet

Date:
05.09.2021
Distance:
2.1km
Map    

Varden på Askøy

Date:
05.09.2021
Distance:
3.2km
Map    

Brakstadfjellet, Tveitanipa og Røysetfjellet

Date:
04.09.2021
Distance:
6.8km

På vei hjem fra Eldsfjellet-turen, kjørte jeg inn til Brakstad for å gå noen topper derfra. Jeg parkerte ved Vestbygdvegen p-lomme . Her var det god plass, kanskje til 5-6 biler. Turen opp til Brakstadfjellet var godt merket hele veien. Det var grusvei helt opp til en stor rund bygning. Etter hvert kom jeg til et stikryss der man enten kunne ta til venstre til Brakstadfjellet eller videre bl.a. til Tveitanipa . Etter Brakstadfjellet fulgte jeg god sti helt til Tveitanipa og videre til Røysetfjellet . Jeg gikk ned igjen en annen vei enn jeg kom opp, og måtte gå en liten kilometer tilbake til bilen.

Map