Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Melen og Sjurvarden

Date:
30.07.2022
Distance:
13.0km

Utrolig flott tur i fint vær i Hustadvika! Jeg parkerte ved skytebanen på Skotten og fulgte god vei opp til Skottenvatnet. Jeg gikk en liten omvei bort til Skottenstupet for innsjekk på fjelltoppjakten. Gikk så opp til Kyrhaugen og videre over eggen. Stien videre til Melen er fin og lett å gå, men siste par hundre metrene er ganske bratt. Fra Melen gikk jeg tilbake igjen og opp til Skottenvarden og Olavsbu, før jeg gikk opp til Sjurvarden , som de fleste lokale kaller for Stemshesten. Ned igjen fulgte jeg sti og kom fort ned til merket løype som førte meg ned til veien igjen.

Map    

Varden i Molde

Date:
29.07.2022
Distance:
2.3km
Map    

Gulberget

Date:
28.07.2022
Distance:
5.0km
Map    

Galten

Date:
27.07.2022
Distance:
7.7km
Map    

Gulberget

Date:
27.07.2022
Distance:
2.3km
Map    

Åsen, Solåsen og Hagåsen fra Tysse

Date:
19.07.2022
Distance:
12.8km

Jeg kjørte opp ved kirken i Tysse. Her står det skiltet til idrettsanlegget. Her er det god parkeringsplass. Jeg startet med å gå på fin til Åsen . Jeg gikk så videre på like fin sti inn til Høgåsen som er en innsjekk på fjelltoppjakten. Så ikke riktig sti opp til selve toppen så det ble off-track siste del. Ned igjen fulgte jeg sti. Da jeg kom et lite stykke nedover igjen stod det et skilt til toppen. Det klarte jeg altså å misse oppover. Jeg gikk samme vei ned og fulgte bilveien et stykke før jeg tok av mot Solåsen . Fulgte en overgrodd kjerrevei til å begynne med. Ble litt i stuss og gikk litt tilbake et stykke. Så ga jeg egentlig blaffen i alt av sti og gikk oppover. Traff på stier/hjortetråkk oppover. Hadde lest på noen rapporter at det var lurt å gå litt til venstre for toppen >>>

Map    

Rundemanen

Date:
18.07.2022
Distance:
13.8km
Map    

Perafjellet, Hallandskletten og Smålandsfjellet

Date:
16.07.2022
Distance:
3.6km
Map    

Geitaryggen

Date:
16.07.2022
Distance:
4.7km

Geitaryggen har jeg ikke vært på før. Ser nok at det kanskje er mer fornuftig å ta den fra Raknesvegen, men så ikke noe fornuftig parkeringsplass på kartet. Jeg parkerte derfor i Lonevåg sentrum. Gikk over broen og opp mot Kårvika. Stien går inn til høyre for nr. 95. På veien opp stod det skilt til stistart. Fin sti til å begynne med gjennom granskog, men fant aldri noe sti som tok av mot toppen. Det ble derfor off-track gjennom brake, myr og andre buskvekster. Ned igjen fulgte jeg en sti, men den tok meg fort i en annen retning så da ble det samme taktikk ned igjen til jeg fant jeg den merka stien.

Map    

Nunnåsfjellet

Date:
16.07.2022
Distance:
3.6km
Map