Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lavet

Date:
29.09.2022
Distance:
10.4km

Ettermiddagstur til Lavet. Gikk fra Ervik. Gikk først opp til Munkebotsvatnet og inn på stien oppover mot Ankerhytten. Gikk opp skaret fra hytten og opp til Lavet herfra. Tilbake igjen via Uren og Lavet N og etter hvert ned til Orretua. Fin tur i fint høstvær.

Map    

Krånipa - Raudnipa - Hananipa

Date:
24.09.2022
Distance:
13.9km

Kjørte tidlig av gårde fra Åsane for å få plass på parkeringsplassen på Skulstad. Det var tåke i byen og en del tåke innover også, men håpet at det ville gi seg utover dagen. Fra parkeringen gikk jeg oppover mot demningen ved Skulstadvatnet og tok til høyre der. Mistet stien opp til Krånipa ganske fort og gikk etter på gps på PB-appen. Fremdeles var det greit med tåke så måtte se litt på appen en del her. Etter hvert kom jeg inn på høydedraget opp mot Krånipa og etter en times tid var jeg på toppen. For å komme meg videre til Raudfjellet gikk jeg sørover på Krånipa og kom meg ned etter hvert. Turen opp til Raudfjellet gikk fint, men var glad jeg hadde fjellstøvler på for her var det til tider vått. Ingen sti. For å komme videre til Raudnipa så valgte jeg å gå >>>

Map    

Rundemanen

Date:
20.09.2022
Distance:
11.6km
Map    

Gullfjellet fra Gullbotn

Date:
18.09.2022
Distance:
13.9km

Jeg parkerte ved Gullbotn parkering og gikk først til Trengereidshotten. Gikk til høyre for trebroen og fulgte skitraseen til skiltet som viste vei til toppen. Ganske våt sti etter de siste dagers regnvær. Gikk tilbake samme vei og fulgte varderekken opp til Gullfjellstoppen. På vei ned igjen gikk jeg opp til Kråfjellet. Litt på sti til å begynne med, men etter hvert ble det off-track til toppen. Ned igjen gikk jeg først til den store varden lenger nord og ned til hovedstien derfra. Fin tur, men litt tåke på Gullfjellstoppen stjal utsikten i dag.

Map    

Hikletten og Høgafjellet

Date:
10.09.2022
Distance:
17.0km

Nydelig tur til Hikletten og Høgafjellet fra Blomdalsleitet. Fra parkeringsplassen gikk jeg innover mot Træet gård og videre inn til stistart mot Hikletten . Fin og tydelig sti helt opp til toppen. Da jeg kom ned igjen tok jeg av oppover. Ingen sti og det ble noen små omveier pga småstup, men likevel greit å finne frem. Etter hvert kom jeg inn på gulmerket sti som gikk hele veien opp til Høgafjellet . Merkingen varierte mellom pinner, varder og gulmaling. Ned igjen fra Høgafjellet gikk jeg ned via Setnipa . Veldig godt merket stort sett hele veien. Turen ned igjen til parkeringsplassen var også godt merket, måtte stoppe litt å se etter vardene av og til.

Map    

Lavet

Date:
08.09.2022
Distance:
7.9km

Fin kveldstur til Lavet. Parkerte ved Eidsvåg Auto. Gikk opp Orretua. Gikk en litt utradisjonell vei ned igjen fra Lavet, men kom etterhvert inn igjen på stien ned til Sandvikshytten. Fint å se at området rundt demningen ved Munkebotsvatnet begynner å bli ferdigstilt.

Map    

Rundemanen

Date:
04.09.2022
Distance:
15.3km
Map    

Nydelig dag på Gullfjellet

Date:
03.09.2022
Distance:
16.1km

Fantastisk vær og valget på tur falt på Gullfjellet. Jeg parkerte ved Osavatnet og gikk opp til demningen og gikk langs Svartavatnet og inn i Tjørnadalen. Jeg fulgte stien videre opp til Tjørnane og videre opp til Vossavardene. Gikk ned igjen til stien og videre til toppen via Gullfjellhalsen. Ned igjen gikk jeg over Ronamanen og ned til Markskilfossen. Fulgte RettVest-stien herfra til Redningshytten og over Austefjellet før jeg gikk ned igjen til parkeringsplassen. Fin tur i nydelig vær!

Map    

Vikinghytten fra Vinddalen

Date:
01.09.2022
Distance:
8.4km
Map