Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Nipasåto

Date:
27.03.2022
Distance:
2.1km
Map    

Lynghovdo og Brotavarden

Date:
27.03.2022
Distance:
9.0km
Map    

Keipen

Date:
27.03.2022
Distance:
4.6km

Dagens andre tur gikk til Keipen . Kjørte i retning mot Glesnes og videre inn Goltavegen. Parkerte ved stistart. Her er det to parkeringsplasser ved siden av hverandre med plass til 2-3 biler hver. Fulgte god sti med god merking hele veien. På vei til toppen måtte jeg ta av fra stien litt. Tilbake igjen gikk jeg en litt annen sti, men kom etter hvert inn på stien tilbake til bilen.

Map    

Sælsfjellet

Date:
27.03.2022
Distance:
0.8km
Map    

Gaustadfjellet - Øyjordsfjellet

Date:
26.03.2022
Distance:
6.5km

Siste tur for dagen begynte med Gaustadfjellet. Jeg parkerte i en sidelomme utenfor nr.919. Her var det plass til noen biler, men asfaltkanten var litt høy enkelte steder. Jeg gikk opp skiltet sti opp til Gaustadfjellet omtrent der jeg parkerte. Stien var tydelig og i tillegg vardet når jeg nærmet meg toppen. Turen gikk så videre til Litlafjellet . Nedgangen fra Gaustadfjellet var bratt og til dels luftig. Opp til Litlafjellet var det bra sti opp. Fra Litlafjellet gikk turen videre til Borefjell og Øyjordsfjellet . Mellom Borefjell og Øyjordsfjellet oppdaget jeg ikke stien jeg skulle ha gått. Gikk derfor vekk fra stien jeg var på og traff fort på sti nedi dalen som gikk opp til toppen. Denne stien gikk jeg også ned etterpå. Gikk veien tilbake til bilen. En flott tur!

Map    

Gripakletten

Date:
26.03.2022
Distance:
4.4km

Etter turen til Storafjellet kjørte jeg videre for å gå til Gripakletten . Jeg parkerte på en stor åpen plass i krysset Gripavegen-Håtuftvegen. Tydeligvis en snuplass for buss, men jeg parkerte i utkanten. Jeg fulgte Gripavegen innover gjennom et gårdstun. Første del av stien var bred kjerreveg og gikk gjennom fint kulturlandskap. Etter hvert gikk det fin og tydelig sti opp til venstre og den fulgte jeg helt til toppen. Fin skogstopp!

Map    

Storafjellet

Date:
26.03.2022
Distance:
3.8km

Tur til Storafjellet helt nord på Holsnøy. Jeg parkerte ved et selskapslokale i krysset Skjelangervegen-Husebøvegen. Jeg fulgte Husebøvegen inn og etter hvert stod det skiltet til Storafjellet. Kort og fin tur.

Map    

Rundemanen

Date:
23.03.2022
Distance:
11.3km
Map    

Ådnanipa - Herlandsfjellet - Skåldalsnipa

Date:
20.03.2022
Distance:
17.0km

Fin og lang tur rundt Reppardalen i vekslende underlag og strålende sol. Jeg parkerte ved turparkering i Stølsveien og fulgte grusveien et stykke. Etter hvert tok jeg av oppover skogen og fikk valget mellom Hjortestien og Coronastien. Jeg valgte den siste. Hjortestien har jeg gått en gang før, og den var bratt... Stien jeg tok var like bratt enkelte steder, men kanskje mer variert. Litt dårlig merket helt i begynnelsen. Kom opp like sør for toppen. Turen videre gikk til Tunesfjellet. Ganske fritt for snø helt hit, men det var markant forskjell i det jeg begynte oppstigningen mot Skåldalsfjellet. Det var såpass tidlig på dag at snøen var hard å gå på så det gikk fint oppover. Like før toppen av Skåldalsfjellet bestemte jeg meg for å gå til Herlandsfjellet og. Så ble det Skåldalsfjellet >>>

Map    

Sauhaugen og Stikka

Date:
19.03.2022
Distance:
5.2km
Map