Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Årets siste tur til slaktarhaugen

Date:
31.12.2023
Duration:
0:44h
Distance:
3.3km
Map    

Vanntårnet

Date:
21.12.2023
Duration:
0:30h
Distance:
2.6km
Map    

Fløya og fjellheisen

Date:
13.12.2023
Duration:
2:06h
Distance:
8.1km

En ny tur opp til fjellheisen. Denne gangen gikk jeg videre opp til fløya. Trappe var ikke måket lenger og det ble en tyngre tur oppover. Hadde med meg pigger men brukte disse ikke før nesten på toppen av fløya (og hele veien ned). De fungerer som bare det som oftest men for akkurat denne type snø/is med løssnø på toppen var de ikke så god uansett. Ble en del sklien nedover og en veldig tung tur. Det var kaldt og det blåste mye. Men opp kom jeg og nedover var jeg for sliten til å stikke innom for en kopp kakao. Tok det når jeg kom hjem. Mangler noen få høydemeter igjen for å få til 4x mount everest i år. Satser på at jeg klarer det. Ellers gleder jeg meg til 2024 og en ny fjellsesong. Neste år skal jeg ikke ha noen mål og heller ikke konsentrere på å slå de årene før. >>>

Map    

Slettaelva til soppplassen

Date:
05.12.2023
Duration:
1:08h
Distance:
5.8km
Map    

Fjellheisen

Date:
28.11.2023
Duration:
1:29h
Distance:
6.5km

Mens jeg ennå har fri pga albueskaden prøver jeg å ta ulike tur for å ikke bli lei. Har gjort denne mange gange før men det er en raskt måte å få noen høydemeter samt at det er koselig med en liten besøk på kafeen på toppen. Tok en litt lengere variant for å få noen ekstra km men som vanlig var det tungt oppover. Noen hadde måket nesten alle trapper opp til toppen (som er bare helt sykt). Dette gjorde turen for det meste mye lettere enn vanlig på vinteren. På toppen var det massevis av turister så jeg hoppet over kafe besøk og heller gikk en runde før jeg snudde og gikk hjemover. Fint tur men knærne var misfornøyd på slutten.

Map    

Varden

Date:
23.11.2023
Duration:
0:47h
Distance:
3.9km
Map    

Prestvannet

Date:
21.11.2023
Duration:
1:23h
Distance:
7.6km
Map    

Skulsfjord til vannet

Date:
15.11.2023
Duration:
2:10h
Distance:
10.1km

En ny dag og en ny tur. Nå hadde snøen lagt seg og det var tungt å gå. Første km var den en grei skogsvei spor men her slet jeg da det kun var i den ene sporet det var mulig å gå uten å måtte bruke mye krefter. Når sporet forsvant var det litt vassing i løs snø, noe som tapte meg mye for krefter. Men til slut kom jeg meg til der stien går av ned til skulsfjordvannet. Her møte jeg en mann og hund og fulgte deres spor ned til vannet. Herfra tok jeg meg en ny vandring på isen, men denne gangen var det blytungt da det var mye mer snø her enn ved de andre vannene jeg har gått på i det siste. Forsøkte å lage en hjerte til jentene mine og deretter var det å slite hjemover. Fint tur men savner å kunne gå på sommeren.

Map    

Fjørtofthytta med Emily

Date:
14.11.2023
Duration:
1:43h
Distance:
2.7km

En ny rundt opp til hytta for å utføre litt tilsyn. Emily hadde fri i dag fra skole/SFO og jeg spurte henne om hun ville være med. Det ville ho så off we went. På veien opp ble det først artig å kunne gjette til naturstien spørsmålene som lå ved stien. Men etter noen minutter ble hun veldig sliten. Med litt god motivasjon og noen pauser kom vi oss opp til gammehuken der vi tok en liten pause og noen bilder. Herfra opp var det mye av det samme men når vi kom frem til hytta ble det en fin tid. Jeg ryddet litt mens hun drakk kakao og vi pratet sammen om hytta og hvordan det hadde vært å leve før moderne teknologi. På veien ned koste vi oss masse da hun kunne skli ned mye av stien. Elsker sånne dager der jeg får litt ekstra tid med jenten(e) mine.

Map    

Vandring på prestvannet.

Date:
09.11.2023
Duration:
1:51h
Distance:
10.7km
Map