Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Ti på topp vanntårnet og 5 med turbo Varden

Date:
31.07.2022
Duration:
1:49h
Distance:
3.3km

Sommeren flyr og vi mangler både ti på topp og 5 med turbo. Dagens tur ble fin med litt små gråting underveis av minste jente. Men med litt magisk vann, sjokolade og is for alle som gikk hele veien opp kom vi oss opp til slutt. Fra vanntårnet til varden ble det blåbær plukking som gjorde denne delen av turen lett som bare det. Håper vi finner flere blåbær nå mot høsten da alle i familien er glade i å plukke bær. Nicklas var med men var ikke i beste form, så turen for han var kanskje ikke like gøy som for oss andre. Håper det blir flere familietur fremover.

Map    

Ti på topp Stortinden 824

Date:
31.07.2022
Duration:
2:26h
Distance:
9.1km

Etter familieturen fant jeg ut at pga. værprognose måtte jeg bare utnytte dagen og ta en litt større ti på topp enn bare vanntårnet. Jeg var ikke så ivrig å gå denne turen igjen etter minner fra i fjor men dagens tur ble bedre enn sist. Stien var bedre i år og jeg kom meg overaskende fort opp over tregrense. Selv om jeg var utrolig sliten (formen kommer ikke i år har jeg nå innsett) klarte jeg å ta veldig få pause. Føttene ble igjen dårlige etter hvert og den siste 1/4 var vanskelig på stein. På toppen var det en veldig kort pause da jeg ville ned igjen for å slappe av og hvile føttene mine. Klarte å ta igjen et par som jeg møtt halveise oppe før bilene våre så det gjorde meg glad. Fint å gå tur i tromsø (selv med vondt).

Map    

Ti på topp Styrmannstinden

Date:
26.07.2022
Duration:
2:59h
Distance:
7.4km

Endelig en ordentlig fjelltur. For å rekke alle 10 på topp i år fant jeg ut at jeg måtte gi opp drømmer om andre nye tur og heller brukt de dagene jeg har til gode (og fotsmerte toleranse) på å bli ferdig med ti på topp og turorientering. Jeg var spent på denne turen da jeg ikke har vært på noe særlig ordentlig fjelltur så langt i år (og blir neppe å få så mange i år heller). Det var utrolig slitsomt å gå oppover men jeg ga meg ikke å presset så mye jeg kunne. På toppen var det nydelig, men litt småkjølig. Tåke og regne begynte å komme innover så pausen på toppen ble kortere enn jeg skulle ønske. Men det var veldig fint å gå nedover mot tåke før hele verden forsvant inne tåke. Gjorde nesten at jeg ikke tenkte på fotsmerte nedover. Av og til føler jeg meg >>>

Map    

Ti på topp Borgen

Date:
24.07.2022
Duration:
1:45h
Distance:
9.1km

Dagens tur gikk til Borgen. Sliter enda veldig med føttene mine, tror ikke de blir bra denne sesongen, håper at når sommeren er over og tursesongen er over (for min del) at føttene blir bedre slik at til neste år kan jeg ta alle de turene jeg vil uten å måtte tenke over lengde, hvor mange skritt jeg allerede har denne dagen og om jeg har gått mye de siste dagene. Er utrolig slitsomt. Men denne turen gikk unna ganske raskt, prøvd å presse på for å komme hjem igjen og for å bruke minst mulig tid på beina. Hadde like veldig å ta hele bentsjordtinden rundt en gang men da enten med telt eller med friske føtter og en hel dag foran meg.

Map    

Stolpejakt og Ti på topp prestvannet

Date:
14.07.2022
Duration:
0:25h
Distance:
2.2km
Map    

Turorientering Finnvikdalen

Date:
12.07.2022
Duration:
2:32h
Distance:
7.7km
Map    

Fjørtofthytta med familien

Date:
11.07.2022
Duration:
2:23h
Distance:
3.0km
Map    

Fjellheisen, ti på topp med familien

Date:
09.07.2022
Duration:
1:57h
Distance:
2.8km
Map    

Puig De Sant Marti

Date:
04.07.2022
Duration:
2:37h
Distance:
11.2km

Planen for noen dager siden var å ta neste høyeste fjell på øya. Men etter noen tragiske hendelser ble det avlyst. Jeg og gutten fant ut at vi skulle gå opp fjellet bak Alcuida slik at vi hadde i hvert fall en ordentlig fjell tur på ferien. Det var varmt på veien opp og masse mygg. Likevel ble det en fin tur. Vi fikk se 3 geiter, en øgle og gutten var super glad for å se klatrefeltet. Vi brukte ikke så mye tid på toppen da det begynte å bli mørkt og å stoppe var å be om å bli stukket av mygg. Dette blir en fin minne fra en fin ferie, selv om det ikke ble helt som vi skulle ønske.

Map    

Puig De Sant Salvador

Date:
01.07.2022
Duration:
1:11h
Distance:
2.0km
Map