Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Fjørtofthytta med Emily og Nicklas

Date:
20.03.2022
Duration:
1:54h
Distance:
2.9km

Tiden var inne for en ny runde opp til hytta for litt tilsyn. I dag ville både Emily og Nicklas være med. Turen opp var tungt for Emily men med mye ros og pauser gikk det til slutt. Hun kan gå lenge og er kjempeflink men blir fort "sliten". Inne hytta ble det tid til kakao og sjekks mens jeg gjorde litt tilsyn. Etter en koselig tid inne ble turen nedover mye bedre for alle sammen. Jeg ble kald som vanlig på føttene mine mens jeg traff en gammel kjenning og vi slo av en liten prat. Så ble det løping nedover stien for å ta igjen ungene. Eldste gutten syntes at det var artig å "slås" med meg nedover så vi begge ble veldig vått til slutt. Gleder meg til vår og sommer når hele familien kan være med og vi kan kose oss på turen opp til en fin fin hytta.

Map    

Tur ned akerselva

Date:
16.03.2022
Duration:
3:25h
Distance:
15.6km

Etter kurset dag 1 var det rett til Maridsalsvannet. En god del av grunnen for å reise på jobbtur var slik at jeg kunne få meg en fin tur i Oslo og denne turen ble det utvalget. Det var fortsatt en del snø igjen på bakken, spesielt oppe ved vannet. Her var det så å si speilblank is på stien og de første par km var utfordrende. Men jeg har alltid hatt lyst å gå ned akserselva og turen var fantastisk. Det ble mørkt underveis men å kunne se de ulike foss langs elva og alle de gamle bygninger og industriområdene var både lærerikt og fint å ta inn over seg. Jeg håper virkelig jeg kan ta meg denne turen på nytt på sommeren slik at jeg kan nytte noen øl i sommerværet eller ta meg en liten badetur underveis. Utrolig fin tur. Eneste som er synd er helt nede ved Oslo S... Man får >>>

Map    

Morgen tur Oslo

Date:
16.03.2022
Duration:
1:05h
Distance:
6.0km
Map    

Kveldstur til gravlund i Oslo

Date:
15.03.2022
Duration:
1:22h
Distance:
7.1km
Map    

Fjellheisen

Date:
04.03.2022
Duration:
1:40h
Distance:
3.4km

Endelig en fridag og med godvær fant jeg ut at jeg skulle sykle (med elsykkel) til fjellheisen og se hvor glatt det var oppover sherpatrappa. Det gikk relativ greit oppover men trapp var det ikke. Jeg hadde med brodder som hjalp litt (en av broddene var feil vei halvparten av turen opp). Det var tungt som vanlig, spesielt med så mye snø men til toppen kom jeg. Måtte traske rundt litt før selve kafeen åpnet kl 10. Drakk en kopp kaffe og spiste en belgisk vaffel før turen gikk ned til sykkelen. Så syklet jeg hjem og var veldig fornøyd med turen. (Dagen etter fikk jeg skikkelig vondt i begge beinene så krysser fingrene at det går vekk fort).

Map