Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Vanntårnet ti på topp

Date:
30.06.2021
Duration:
0:48h
Distance:
2.6km

En ny ti på topp med jentene (og store bror). Mamma ville ha litt alene tid til å pakke til ferien så vi fant ut at vi kunne ta en "lett" ti på topp for å gi henne litt tid. Turen opp gikk fort selv om det måtte en god del motivasjon til for å få største opp veien. Minste trivdes i bæremeis og klagde lite (bortsett fra at hun var kald). Det blåste en god del så det ble rett og slett en opp og ned tur med noen sjokolade egg på toppen som en motiverende faktor. Turen ned gikk unna og med blomster i hånd kunne vi dra tilbake til mamma. Fin tur, litt kald.

Map    

Fjellheisen, ti på topp med familien

Date:
27.06.2021
Duration:
1:51h
Distance:
2.7km

Været var endelig fint igjen og jeg ville ta unna en ti på topp med mine to minste før de dro på ferie. 6 åringen var ivrig og husker denne turen godt og hun klarte seg fantastisk bra og kom opp igjen med ennå mindre "masing" enn årene før. 2 åringen klarte også bra mange trappetrinn før hun ville opp på ryggen til pappa. Turen opp etter det var litt av et slitt men på toppen ble det god stemning med is og øl før vi skyndte oss ned (blåste mye på toppen). Turen endte med en tur til lekeplassen der vi parkerte bil (er en tradisjon å leke litt der når vi er ferdig). De dagene etterpå var et særlig mareritt med smerte i leggene men til slutt gikk det over og flere turer ble det etterpå.

Map    

Turorientering movikvatnet

Date:
25.06.2021
Duration:
2:08h
Distance:
9.7km

I et desperat forsøk på å vinne en turorientering konkurranse med en kollega fra jobb måtte vi ta unna seks ulike turorientering kart på en kveld. Denne var nummer 3 (og den eneste som jeg regner som en fjelltur. Vi skyndte oss hele veien og jeg måtte ta en liten avstikker opp til tønsnesvarden for å kunne logge den på peakbook. Turen var nydelig, tross den store farten, og vi fant alle poster relativ lett. Jeg har aldri vært på "bakside" av movikvatnet før så dette var en fin tur på alle mulige måter. Været var bra, ikke for varmt og det var ikke like mange mygg som turen rundt eide. Jeg håper at det blir flere turer i dette området om ikke så lenge.

Map    

Eidfjord turorientering

Date:
23.06.2021
Duration:
2:47h
Distance:
11.2km
Map    

Skittenelv turorientering

Date:
20.06.2021
Duration:
2:19h
Distance:
8.7km
Map    

Rundheia ti på topp

Date:
19.06.2021
Duration:
1:40h
Distance:
2.7km

Årets andre ti på topp med hele familien. Vi var på hyttetur og måtte selvfølgelig ta oss en tur opp hit. Været hadde blitt bra etter my regn og da bestemte vi oss får å få litt frisk luft og fått beveget kroppene litt etter alt for mye kosemat dagen før. 6 åringen gikk hele veien selv (som hun gjorde i fjor også) mens 2 åringen prøvde seg i en minimeis (gikk ikke helt til plan). Etter halve turen opp ble ryggen min dårlig fra minimeisen og det ble deretter bæring og at hun gikk litt selv. På toppen var det litt kaldt men noen sjokolade kinderegg gjorde sussen og turen ned gikk like bra som oppover. På slutten ble det minimeis igjen og ved bilen var jeg veldig glad for å kunne slappe av. Alt i alt en fantastisk tur og en ny ti på topp i boks.

Map    

Håkøyatoppen

Date:
13.06.2021
Duration:
1:28h
Distance:
5.7km
Map    

Turorientering og Vardentoppen

Date:
06.06.2021
Duration:
3:03h
Distance:
10.3km
Map    

Ramnberget

Date:
05.06.2021
Duration:
2:28h
Distance:
6.5km

Det var kommet en facebook post at denne fjellet var bart nok. Siden det var på liste mi og jeg trengte å se hvordan kroppen fungerte etter det lange vinter (har bare vært småtopper så langt i sesongen i år) fikk jeg endelig mulighet til å krysse av et nytt fjell og sette beinene på prøve. Ved bilen fant jeg en liten sti som forsvant og dukket opp innimellom. Ellers var det mer eller mindre rett opp gjennom kratt før det flatet litt ut. Herfra var det en grei sti til man kom til selve oppstigning til fjelltoppen. Her var det bare å gå forsiktig oppover for å ikke tråkke over. Det var mange store og mindre store steiner som gjorde turen både mer artig og samtidig ganske så slitsomt/krevende. Men etter hvert kom jeg nesten til toppen hvor det var litt luftig en liten stikke. Etterpå >>>

Map    

Guratinden

Date:
03.06.2021
Duration:
2:06h
Distance:
6.4km

Sola skinner og dagens tur var til skulsfjord for å ta en liten topp som jeg manglet på liste mi. Dette var første turen der jeg kunne ha på meg shorts og en t-skjorte. Turen opp tok litt i underkant av 1 time på en for det meste god sti. Utsikten fra toppen var fantastisk for en så "liten" topp og jeg satt og så utover alle de turmulighetene jeg ennå ikke har tatt. Turen ned var mer slitsomme en jeg skulle tro (var litt sliten i beina fra før av) men ned kom jeg. Endelig begynner snøen og smelte for ordentlig her oppe i Nord og jeg kan forhåpentligvis begynne å planlegge litt større tur. Gleder meg.

Map