Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Ti på topp Prestvannet

Date:
29.05.2022
Duration:
0:39h
Distance:
1.7km
Map    

Trehørningen

Date:
29.05.2022
Duration:
0:40h
Distance:
3.5km

Etter sørtinden ble det en liten tur opp hit også. Jeg hadde ikke tenkt å gå så særlig fort i utgangspunktet men når første km var spasert så jeg at jeg hadde ganske god fart. Da var det bare å fortsette... Turen opp gikk overaskende fort men kroppen måtte presses og det var både syre i lårene og tungpusting som måte til for å komme til topps med den farten jeg hadde. Nedover ble det en kamp mot klokka så det ble en halv joggetur ned. Fantastisk å være i gang igjen og selv om det blåste mye på toppen var utsikten som alltid breathtaking.

Map    

Sørtinden

Date:
29.05.2022
Duration:
0:35h
Distance:
2.0km

Etter jenten la seg tok jeg to små turer. Første turen var til Sørtinden. Her er det alltid et slitt da det er så å si bare oppover. Brukte ikke lang tid på toppen da det blåste en del men utsikten var fin og turen ned gikk fort. Etter turen fant jeg ut at siden jeg allerede var i gang var det bare å ta trehørning også. Alltid fint å ta noen av de små turene tidlig i sesongen for å få kroppen til å huske hvordan det var å gå tur igjen. Blir sikkert ikke siste gang opp hit i år tipper jeg.

Map    

Nattmålsfjellet

Date:
26.05.2022
Duration:
1:03h
Distance:
4.2km

Endelig er det varmere i tromsø enn i Oslo. Etter en lang dag ute med planting, leking og rydding var det tid for litt alene tid. Måtte velge en tur ikke så langt unna og hvor jeg visste snøen var (for det meste) borte. Turen opp gikk bra men jeg var overaskende sliten i beina. De nye hiking sko jeg kjøpte var heller ikke så bra og jeg fikk fort veldig vondt i fotbue. Men på toppen var det nesten helt vindstille og 16 grader. Man kunne ikke drømme om bedre vær. Håper det fortsetter og at snøen raskt smelter. Jeg vil på flere tur jeg.

Map    

Fjørtofthytta

Date:
16.05.2022
Duration:
0:46h
Distance:
2.7km
Map    

Stolpejakt Oslo

Date:
15.05.2022
Duration:
2:48h
Distance:
15.8km
Map    

Oslomarka (Porthøgda)

Date:
13.05.2022
Duration:
7:52h
Distance:
38.1km

Første hele dagen i Oslo og turen gikk til Oslomarka. Planen var å få minst 2 mil og komme meg innom noen DNT hytter. På veien ned fra tryvannshøgda så jeg min først hjort. Nedover skibakken og til tryvannstua fant jeg ut at jeg var alt for tidlig og hytta var ikke åpent enda. Gikk videre forbi Nordmakrskapellet til Kobberhaughytta. Denne var også stengt så tidlig så ingen frokost eller lunsj på meg. Gikk litt feil etterhvert i myra og ble skikkelig vått. Så et høyde i det fjerne og måtte opp ditt. Det ble både Kikut og Porthøgda. Turen opp fra løype var litt tungt men lukten av skog og høye trær var himmelsk. På toppen måtte jeg på høyest punkt selv om Kikut hadde mye finere utsikt. Det ble en liten stopp for bilde før turen gikk ned til Kikutstua. Herfra begynt jeg >>>

Map    

Bygdøy

Date:
12.05.2022
Duration:
2:50h
Distance:
14.8km
Map